Meniu

Oftalmologie Barlad

Actualizat pe:

Pe partea de optica si oftalmologie in Barlad, orasul sta foarte bine: exista clinici si cabinete care se ocupa in mod exclusiv cu asa ceva si chiar si in cadrul altor clinici, care au un catalog impresionant cu mai multe specializari, exista intotdeauna un cabinet dedicat sanatatii ochilor.

Multi oftalmologi din Barlad activeaza in cadrul unor clinici cu aparatura moderna si performanta, care ii ajuta sa realizeze niste servicii de calitate superioara. Mai mult decat atat, toata lumea depune efort ca mediul in care se desfasoara consultatiile sa fie cat mai prielnic pentru pacienti, incat sa aiba parte doar de momente placute.

Ce optiuni ai pentru un control oftalmologic in Barlad?

Cei interesati vor gasi atat cabinete, cat si clinici dedicate oftalmologiei in Barlad. Pentru a facilita procesul prin care pacientii obtine un control la un centru din oras, majoritatea clinicilor au o pagina de internet cu toate informatiile necesare. Astfel, programarea pentru un control oftalmologic in Barlad va dura doar cateva minute.

1. Cabinetul oftalmologic Mobil Optic

Echipa din cadrul cabinetului de oftalmologie din Barlad, Mobil Optic, se afla intr-un continuu proces de perfectionare. Ambitia este calitatea care ii descrie cel mai bine pe cei care isi desfasoara activitatea la cabinet, iar acest lucru se vede prin calitatea serviciilor prestate.

Pe partea de oftalmologie, cabinetul ofera consultatii, determinari gratuite ale doptriilor, lentile de calitate germana si optica medicala. Atmosfera este una placuta si confortabila, asa ca fiecare pacient se va simti bine primit, iar experienta va fi unica.

Pentru programari exista numerele de telefon 0784265794 si 0335800550, dar si adresa de E-mail mobiloptictecuci@yahoo.com.

2. Clinica oftalmologica Axa Optic

La clinica oftalmologica din Barlad, Axa Optic, prioritatea principala a echipei este de a le oferi pacientilor servicii medicale de cea mai inalta calitate. Echipamentele din dotarea clinicii sunt moderne si se imbina perfect cu profesionalismul echipei. Aceste detalii fac posibila prestarea serviciilor intr-un mediu prietenos, pe placul pacientilor.

In cadrul clinicii se realizeaza atat consultatii, cat si investigatii, iar pe partea de chirurgie, principalele zone de interes sunt cataracta, glaucomul, strabismul si chirurgia pleoapei.

Programarile se pot face apeland la numarul de telefon 0235435674 sau la adresa de E-mail office@axaoptic.ro.

3. Centrul medical Green Clinic

In cadrul centrului medical Green Clinic exista o ramura speciala dedicata oftalmologiei in Barlad. Cei doi doctori care se ocupa cu departamentul de oftalmologie sunt dr Neamtu Narcis si dr Munteanu Oleg, amandoi specialisti.

Cabinetul pune la dispozitia pacientilor cel mai modern camp vizual computerizat, care permite diagnosticarea glaucomului si a afectiunilor nervului optic. Tot aici au loc evaluari oftalmologice complete care incep cu examinarea externa a globului ocular si se termina cu examinarea structurilor oculare prin pupila dilatata.

Numerele de telefon la care se pot face programari sunt 0775354878 si 0335808803.

Concluzii

Prin urmare, persoanele care planuiesc sa mearga la un control oftalmologic in Barlad au de ales intre clinici, cabinete si centre care se specializeaza pe mai multe domenii. Cei care au nevoie de o pereche de ochelari vor apela la magazinele de optica.