Meniu

Oftalmologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de serviciile unei clinici de oftalmologie in sector 6? Problemele de vedere pot influenta in mod semnificativ calitatea vietii unei persoane si tocmai de aceea, daca ti se pare ca nu mai vezi la fel de bine in ultima vreme, consultatia oftalmologica trebuie sa devina o prioritate pentru tine. In caz contrar, consecintele pe termen lung vor fi dificil de gestionat. 

Pe langa serviciile propriu-zise de oftalmologie, clincile din sectorul 6 al capitalei la ofera posibilitatea celor interesati sa aleaga dintr-o gama variata de rame de ochelari si lentile. Exista optiuni pentru toate tipurile de buget, asa ca oamenii nu trebuie sa-si faca griji in acest sens. Printr-o simpla programare, acestia pot obtine toate informatiile necesare pentru a lua o decizie! 

Cat costa o consultatie de oftalmologie in sector 6? 

Exista diversi factori care pot influenta pretul consultatiei de oftalmologie din sectorul 6, de la experienta si pregatirea medicului care se ocupa de efectuarea acesteia, la numarul de servicii incluse in pret. Daca inca nu ti-ai stabilit un buget, ideal este sa faci acest lucru inainte de a incepe cautarile. Pentru mai multe informatii in legatura cu tarifele practicate, consulta tabelul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Delta Optic
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Aparatura de ultima generatie
 • Consultatii gratuite
 • Ampla experienta in domeniu
 • Conditii optime de siguranta
 • Branduri Premium
 • Promptitudine
Evista
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Medici specialisti colaboratori
 • Ampla experienta in domeniu
 • Consultatii gratuite
 • Service pentru ochelari
 • Branduri Premium
 • Gift Card
Trend Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de produse
 • Reduceri periodice
 • Consultatii gratuite
 • Atmosfera placuta
Vision Optica
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Aparatura de ultima generatie
 • Consultatii gratuite
 • Gama variata de produse
 • Garantie extinsa
 • Atmosfera placuta
 • Promotii
Otofta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Consultatie completa
 • Atmosfera placuta
 • Pregatire in strainatate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de oftalmologie in sector 6

Lista clinicilor de mai jos a fost realizata in scopul de a oferi sprijin oamenilor care se afla in cautarea de servicii de oftalmologie in sectorul 6. Aspectele care au fost luate in calcul pentru alcatuirea acestui top au fost aparatura din dotare, tarifele si reputatia obtinuta de clinicile respective, pe parcursul activitatii lor. Ia o decizie pe baza informatiilor urmatoare: 

1. Delta Optic  

Cabinetele Delta Optic au acumulat o ampla experienta in domeniu, de mai bine de 20 de ani, timp in care au reusit sa se extinda si sa ofere servicii de oftalmologie inclusiv in sectorul 6 al capitalei. O consultatie include masurarea acuitatii vizuale, tensiunea oculara, examinarea globului ocular la exterior, mobilitatea ochilor etc. Cu privire la gama de rame de ochelari, clientii care viziteaza Delta Optic au acces la diverse modele de la branduri de renume, de tip Gucci sau Hugo Boss. Cu privire la categoria de varsta care are acces la aceste servicii, ele sunt adresate atat adultilor cu probleme de vedere, cat si copiilor. Mai mult decat atat, echipamentul folosit in cadrul cabinetului este de ultima generatie, aspect care asigura consultatii de calitate superioara. 

Consultatiile efectuate la Delta Optic sunt gratuite.

Personalul Delta Optic este apreciat pentru profesionalism, amabilitate si seriozitate. Cei care au ales sa-si faca ochelari in urma consultatiei au primit produsul la data stabilita, fara intarzieri, lucru care scoate in evidenta promptitudinea. Mai mult decat atat, cabinetul asigura conditii optime de siguranta, ceea ce sprijina increderea pe care pacientii o au fata de acesta. 

Vezi parerile pacientilor despre Delta Optic  
Vezi Pareri

2. Evista  

Pe parcursul activitatii sale, Evista a acumulat peste 30 de ani de activitate in capitala, asa ca persoanele care au nevoie de un oftalmolog in sector 6 pot apela cu incredere la echipa de aici. De consultatii se ocupa medici specialisti oftalmologi, care stabilesc dioptriile, masoara tensiunea oculara si verifica fundul de ochi. In acelasi timp, cei care aleg o consultatie optometrica beneficiaza de consultanta gratuita in alegerea ochelarilor. Gama de rame de ochelari pe care Evista o pune la dispozitia clientilor este una variata, cu modele de la branduri cunoscute in toata lumea. De asemenea, exista posibilitatea de a achizitiona un gift card pentru cei dragi. 

Cu privire la preturi, consultatiile sunt gratuite. 

Multe persoane au fost impresionate de activitatea magazinului Evista, datorita personalului foarte amabil si bine informat. In plus, angajatii ofera o abordare personalizata, asa ca recomandarile pe care le fac sunt in functie de nevoile si activitatile desfasurate de cei care au nevoie de ele. Profesionalismul, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt doar cateva din aspectele care-i determina pe oameni sa revina la acest magazin, de fiecare data cand au nevoie de sprijin pe partea de oftalmologie. 

3. Trend Optic  

Un alt cabinet de oftalmologie din sector 6 este Trend Optic, care si-a inceput activitatea in anul 2007. De atunci, personalul cabinetului a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, astfel incat serviciile pe care le ofera sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor. Gama de produse la care au acces clientii este una variata, iar personalul ofera solutii pentru orice tip de problema. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon, insa oamenii au si optiunea de a vizita cabinetul in timpul programului de lucru.  

Consultatiile oferite de Trend Optic sunt gratuite. 

Opiniile cu privire la activitatea cabinetului Trend Optic sunt in mod predominant pozitive, iar cele mai multe persoane aduc in discutie atitudinea personalului, caracterizata prin rabdare si respect fata de clienti. Personalul este atent la fiecare detaliu si ofera ajutor acolo unde este nevoie. In urma primei vizite, multi oameni au devenit clienti fideli ai acestui cabinet. 

4. Vision Optica 

Succesul clinicii de oftalmologie din sectorul 6, Vision Optica, are la baza o echipa condusa cu pasiune si profesionalism. Indiferent ca o persoana se confrunta cu miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie, specialistii din cadrul clinicii vor gasi o solutie potrivita. Aparatura de ultima generatie din dotare sprijina stabilirea exacta a dioptriilor si a tipului de lentile corespunzatoare. Spre exemplu, masurarea dioptriilor se realizeaza cu un dioptron TOPCON. Calitatea produselor oferite reprezinta o prioritate pentru Vision Optica si tocmai de aceea, aceasta colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniu. De asemenea, gama de produse este ampla, iar stocul este actualizat in mod periodic. Clinica ofera si reduceri, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa aiba sansa sa beneficieze de produse de calitate. 

Consultatiile realizate la Vision Optica sunt gratuite. 

Caracteristicile apreciate in mod deosebit la Vision Optica sunt amabilitatea si promptitudinea: personalul este rabdator si raspunde tuturor intrebarilor adresate de clienti. In plus, exista modele de rame de ochelari pentru toate tipurile de buget. Atmosfera placuta ii determina pe oameni sa revina la clinica, pentru a avea din nou parte de o experienta pe masura asteptarilor.                                                 

5. Otofta

Ultima optiune de pe lista este clinica de oftalmologie din sector 6 Otofta, care si-a inceput activitatea, in mod oficial, in anul 2001. De la bun inceput, obiectivul clinicii a fost acela de a pune la dispozitia pacientilor sai tratamente avansate si cuprinzatoare. Consultatia oftalmologica, spre exemplu, include anamneza, masurarea acuitatii vizuale, examenul biomicroscopic, prescrierea tratamentului etc. De aceasta se ocupa medici primari si specialisti in oftalmologie, precum Dr. Gheorghe Anghel, cu o vechime de peste 30 de ani in domeniu, respectiv Dr. Alina Anghel, care a efectuat stagii de pregatire in strainatate. Pe partea de oftalmologie, cabinetul este dotat cu echipamente de inalta performanta, nu doar pentru diagnosticare, ci si pentru tratare. Unul din aceste dispozitive este laserul pentru tratamentul glaucomului prin trabeculopastie selectiva. Tot aici se efectueaza si servicii de oftalmologie imagistica: fotografia color pentru fund de ochi, tomografia in coerenta optica si ecografia oculara. 

Pretul consultatiei oftalmologice este de 200 de lei. 

Atentia, profesionalismul si rabdarea sunt doar cateva din aspectele pe care pacientii clinicii Otofta le apreciaza la personalul medical de aici. Atmosfera este una placuta, in care oamenii simt ca se pot relaxa, iar programarile sunt respectate. Medicii mai sunt apreciati si pentru empatia de care dau dovada de fiecare data cand un pacient vine la ei cu o problema. 

Concluzii

In final, este suficient sa te programezi la unul din cabinetele prezentate mai sus pentru a beneficia de expertiza unui oftalmolog bun in sector 6. Dupa aflarea dioptriilor, tot ce ramane de facut este alegerea unei perechi de ochelari, acolo unde este cazul. Exista si situatii in care aplicarea unor picaturi de ochi in fiecare zi este suficienta pentru a mentine ochii sanatosi, iar daca este nevoie de o interventie chirurgicala, medicii te vor ghida pe durata intregului proces.