Meniu

Oftalmologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a afla daca suferi de vreo boala oculara sau pentru a iti schimba ochelarii, ai posibilitatea de a beneficia de o consultatie rapida si completa in cadrul unor clinici sau cabinete de oftalmologie din Calarasi. Daca ai ochii uscati sau obositi, dureri frecvente de cap si uneori vezi in ceata, este important sa mergi cat mai repede la oftalmolog pentru a evita complicatiile si problemele complexe care pot sa apara in viitor. 

Controlul oftalmologic trebuie sa fie efectuat periodic, mai ales daca in familia ta exista un istoric de boli oculare, daca lucrezi intr-un mediu care iti poate afecta calitatea vederii sau daca ai primit un diagnostic de probleme de vedere in trecut. In cadrul unui cabinet de oftalmologie din Calarasi vei beneficia de consultanta din partea unor specialisti, care te vor ajuta sa alegi ochelarii sau lentilele potrivite afectiunii tale. 

Cat vei plati pentru consultatia de oftalmologie in Calarasi?

Cabinetele de oftalmologie localizate in Calarasi se adreseaza pacientilor de toate varstele care doresc sa isi verifice sanatatea oculara si sa beneficieze de solutii optime in raport cu nevoile individuale. Pentru a afla ce tarife se practica in cele mai bune cabinete din acest oras poti consulta urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristina Paris
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Consultatie complexa
 • Explicatii detaliate
 • Tratamente eficiente
Oftavision Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa de medici bine pregatiti
 • Profesionalism si amabilitate
 • Diversitate de investigatii si proceduri
 • Raport bun calitate-pret
 • Servicii calitative
Oftaclear
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medici profesionisti si implicati
 • Atentie la detalii
 • Calitatea serviciilor
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de oftalmologie in Calarasi

Sanatatea ochilor este mai mult decat importanta, iar numerosi oameni din Calarasi par sa acorde o atentie deosebita controalelor oftalmologice. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe persoane lucreaza la calculator sau in medii care le pericliteaza calitatea vederii, astfel ca uneori apar simptome deranjante si acuitatea vizuala scade. 

Pentru a afla daca ai probleme cu vederea si ce solutie de tratament ti se potriveste, ai la dispozitie unul dintre urmatoarele cabinete:

1. Dr. Cristina Paris

In Calarasi, majoritatea persoanelor care au nevoie de servicii de oftalmologie aleg cabinetul Dr. Cristina Paris. Lista de servicii este complexa si cuprinde consultatii personalizate, diagnostic si tratament pentru un spectru larg de afectiuni oftalmologice, tomografie oculara etc. In dotarea cabinetului exista aparatura computerizata ultramoderna, cu ajutorul careia se bifeaza precizia in diagnostic.  

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Foarte multi pacienti si-au impartasit in mediul online parerea despre acest cabinet, unde spun ca au intalnit un medic profesionist, care le-a raspuns cu blandete la toate intrebarile si le-a oferit o consultatie complexa. Dr. Cristina Paris este un medic intelegator, grijuliu si bine pregatit. Aceasta raspunde la toate intrebarile, ofera explicatii detaliate si ii face pe pacienti sa se simta confortabil. Se recomanda solutii de tratament eficiente pentru diverse probleme de vedere si sunt disponibile mai multe modele de ochelari, astfel incat oamenii sa poata alege in raport cu particularitatile individuale. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Paris
Vezi Pareri

2. Oftavision Clinic

Oftavision Clinic este o clinica specializata in oftalmologie, situat in Calarasi. La aceasta clinica profeseaza o echipa de medici cu experienta, a caror misiune este de a asigura pacientilor solutii eficiente de tratament in cazul a diferite afectiuni oftalmologice. Medicii de la Oftavision Clinic au participat de-a lungul anilor de activitate la diverse cursuri, congrese si conferinte, cateva dintre ele desfasurate in strainatate. De asemenea, din echipa fac parte medici primari oftalmologi care au efectuat mii de interventii chirurgicale pana la momentul de fata. 

La aceasta clinica, vei plati 100 lei pentru consultatia generala. 

Persoanele care au trecut pragul acestei clinici de oftalmologie din Calarasi mentioneaza ca au intalnit acolo o echipa extraordinara, formata din medici bine pregatii si foarte amabili. Printre avantaje se numara profesionalismul colectivului, diversitatea de investigatii si proceduri si raportul bun calitate-pret.

3. Oftaclear

Pentru servicii de oftalmologie, locuitorii din Calarasi pot sa isi faca programare la clinica Oftaclear. Pacientii de toate varstele beneficiaza de servicii complete din sfera oftalmologiei, intre care si investigatii complexe pentru un diagnostic precis. Calitatea serviciilor este asigurata de o echipa din care fac parte medici cu experienta, care folosesc aparatura de ultima generatie, de la producatori de top din industrie. 

Consultatia costa 50 lei. 

Clinica a primit feedback pozitiv din partea mai multor persoane, care au oferit recenzii in mediul online si au subliniat ca la Oftaclear se ofera servicii de calitate buna, de catre medici implicati, atenti si profesionisti. Pacientilor li se raspunde la toate intrebarile cu rabdare si calm ceea ce contribuie la o experienta pozitiva in cadrul clinicii. 

Concluzii

Asa cum reflecta si clasamentul de mai sus, in Calarasi exista multi medici specializati in oftalmologie, care profeseaza in cabinete sau clinici dotate corespunzator. Preturile consultatiilor sunt accesibile, iar specialistii te vor ajuta sa alegi corect ochelarii si sa remediezi problemele de vedere cu optiuni potrivite de tratament.