Meniu

Oftalmologie Campina

Actualizat pe:

Desi este cunoscut pentru scoala de agenti de politie pe care o gazduieste si este vizitat in special de turistii care se indreapta catre statiunile montane, orasul de pe Valea Prahovei este unul foarte bine dezvoltat si din punct de vedere al serviciilor oferite locuitorilor, care pot beneficia de tratamente moderne de oftalmologie in Campina, la preturi avantajoase.
Fie ca activeaza in cadrul unei clinici de oftalmologie sau intr-un cabinet oftalmologic aflat in componenta unui centru medical, medicii oftalmologi din Campina au pus mare accent pe propria pregatire profesionala. De aceea, experienta initiala este completata prin intermediul simpozioanelor si cursurilor suplimentare, pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente si proceduri oftalmologice.
De asemenea, un rol important in oferirea unor servicii oftalmologice de calitate o are si aparatura medicala folosita, care este una moderna si performanta.

In ce clinici si cabinete de oftalmologie din Campina pot fi gasiti acesti medici?

Unitatile medicale care sunt specializate in oftalmologie din Campina sunt putine, dar echipa medicala a acestora cuprinde medici oftalmologi profesionisti si cu o vasta experienta, ceea ce le permite sa efectueze interventii dintre cele mai complexe.
In plus, cabinetele pe care acestia le detin sunt dotate cu aparatura medicala performanta, de ultima generatie, datorita careia sunt disponibile si unele dintre cele mai moderne tratamente oftalmologice in Campina. Aceste clinici si cabinete la care se poate apela pentru consultatii si servicii de oftalmologie sunt:

1. Art Optic

Art Optic este o retea de clinici de optica medicala care ofera servicii de oftalmologie si in Campina. Astfel ca in cadrul cabinetului de oftalmologie pot fi efectuate de la simple consultatii si investigatii, pana la interventii chirurgicale oftalmologice complexe.
Datorita completarii celor doua categorii de servicii, pacientii beneficiaza de tratamente complete si personalizate, adaptate nevoilor oftalmologice pe care le au.

2. Miden Optic

Desi este un cabinet de optica medicala, in cadrul Miden Optic sunt oferite si unele dintre cele mai populare servicii de oftalmologie din Campina, pentru afectiuni oculare comune. In plus, datorita tehnologiei folosite, executarea ochelarilor si lentilelor se poate face rapid si in conformitate cu recomandarile medicului oftalmolog.
In plus, pacientii au posibilitatea de a beneficia de service si reglaje ale ochelarilor in mod gratuit in cadrul Miden Optic.

3. Centrul Medical Sanconfind

Centrul Medical Sanconfind este un centru multidisciplinar, care pe langa serviciile si procedurile de recuperare si imagistica, ofera si unele dintre cele mai moderne servicii de oftalmologie din Campina.
Datorita aparaturii medicale de ultima generatie si a experientei vaste pe care o are medicul oftalmolog dr. Ioana Popteanu, care activeaza in cadrul cabinetului de oftalmologie din Centrul Medical Sanconfind, pot fi efectuate unele dintre cele mai complexe interventii chirurgicale oftalmologice, prin metode de tratament moderne.

In concluzie, serviciile de optica medicala se completeaza perfect cu investigatiile si tratamentele de oftalmologie in Campina, unde oamenii au acces la unele dintre cele mai moderne si performate astfel de tratamente din regiune, desi numarul cabinetelor de oftalmologie existente in oras este unul mic.