Meniu

Oftalmologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile oculare si problemele de vedere nu trebuie ignorate sau tratate cu solutii improvizate, ci trebuie diagnosticate fara intarziere de catre un specialist din orasul tau, pe care il gasesti in unul dintre cabinetele de oftalmologie din Constanta. Functionand individual sau ca parte a unor clinici de oftalmologie sau centre de optica medicala, cabinetele sunt dotate cu aparatura de specialitate si medici oftalmologi bine pregatiti, care elibereaza retete, efectueaza tratamente si prescriu pacientilor ochelari si lentile de contact, la nevoie.

Desigur ca ai intalnit in drumurile tale prin oras centre de oftalmologie, insa nu te-ai gandit si nu ai avut niciodata timp sa faci o cercetare a pietei de sanatate din acest domeniu pentru a vedea care este cel mai bun oftalmolog din Constanta. Ai acum ocazia sa tragi propriile concluzii, dupa lectura articolului de fata.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Constanta?

Nu toti medicii din privat lucreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate si nu poti beneficia intotdeauna de bilet de trimitere de la medicul de familie, de aceea informatiile despre tarifele pentru o consultatie de oftalmologie in Constanta pot fi foarte utile. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor specializate din municipiul de la malul Marii Negre, precum si preturile practicate de acestea pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Okilor
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Rabdare si empatie fata de pacientii de toate varstele
 • Personal amabil
Laser Vision Med
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Tratamente si interventii chirurgicale reusite
 • Atmosfera placuta in cabinete
 • Timp de asteptare mare
 • Receptia raspunde greu la telefon
Dr. Mrini
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Medicii profesionisti
 • Dotari ultramoderne
 • Investigatii amanuntite
 • Solutii medicale eficiente
 • Lipsa de punctualitate
 • Preturi mari
ESK Optical Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii la superlativ
 • Medici profesionisti
 • Consultatii temeinice
 • Empatie si rabdare
 • Personal dedicat
 • Tratamente eficiente
Optic SWD
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii bune
 • Consultatii prompte pentru stabilirea dioptriilor
 • Lentile si rame de calitate
 • Preturi accesibile
 • Consultatii superficiale
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si cabinetele de oftalmologie din Constanta

Fiind vorba despre sanatatea ochilor tai sau despre redobandirea acuitatii vizuale, vrei sa apelezi la cele mai bune servicii de oftalmologie din Constanta. Iar aceasta dorinta se traduce in practica prin necesitatea de a gasi in cadrul clinicilor si cabinetelor selectate in clasament un oftalmolog bun si echipamente performante pentru investigatii de precizie. In sectiunea urmatoare a articolului vei avea posibilitatea sa gasesti informatii suficiente pentru a putea face o comparatie intre centrele medicale din clasament si a-l identifica pe cel mai potrivit pentru a-ti satisface nevoile.

1. Clinica Okilor

Clinica Okilor este o clinica de oftalmologie din Constanta, cu servicii medicale specializate, consultatii si investigatii, prescriptie ochelari si produse de optica medicala. Pentru o consultatie privind sanatatea ochilor te vei adresa medicului dr. Alexandru Isfan, medic specialist oftalmolog. Poti beneficia aici de stabilerea automata keratometrie si refractometrie, biomicroscopie pol anterior, biomicroscopie pol posterior (fund de ochi), determinarea acuitatii vizuale, tonometrie (presiune oculara), determinarea si stabilirea personalizata a dioptriilor, consiliere medicala. Totodata, medicul examineaza pacientii si prescrie tratamente pentru afectiuni oculare acute: conjunctivite, corpi straini intraoculari, hemoragii subconjunctivale si altele. Dotarile cu aparatura ale clinicii permit si efectuarea de tomografie in coerenta optica (OTC) pentru diagnosticarea unor afectiuni precum DMLV, retinopatie diabetica, dezlipire de retina, glaucom, patologia polului anterior si patologii vasculare retiniene.

Pretul unei consultatii porneste de la 150 de lei si poate creste in functie de investigatiile suplimentare efectuate.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru Clinica Okilor, despre care spun ca este o clinica moderna, cu servicii de inalta calitate, un medic profesionist, care abordeaza cu rabdare si empatie personale de toate varstele si consilieri amabili la optica medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Okilor
Vezi Pareri

2. Laser Vision Med

Laser Vision Med este o clinica din Constanta dedicata excelentei in oftalmologie, care se recomanda drept cel mai mare centru privat de oftalmologie din sud-estul Romaniei. Vei gasi aici servicii complete de oftalmologie pentru pacientii de toate varstele, consultatii, investigatii, tratamente complexe si interventii chirurgicale. Echipamentele de top de care dispune clinica permit efectuarea de operatii laser de chirurgia cataractei, chirurgie refractiva, chirurgia glaucomului, chirurgie oculoplastica si chirurgie vitreo-retiniana. Centrul de oftalmologie a fost infiintat in anul 2011 si isi desfasoara activitatea intr-o cladire moderna, cu cinci etape si o suprafata totala de 1800 metri patrati, in care se gasesc 5 cabinete de consultatii, 3 cabinete de investigatii, sali de asteptare, bloc operator cu doua sali de operatii, 5 saloane pre si post operator, cabinet de montaj ochelari si magazin de optica medicala. Echipa de specialisti a clinicii este formata din 7 medici primari oftalmologi si 4 medici specialisti, coordonati de reputatul dr. Bogdan Ion Cucu, medic primar oftalmolog, aflat in topul chirurgilor oftalmologi din tara, cu peste 3000 de operatii pe ochi anual.

O consultatie la doctor oftalmolog in Constanta in aceasta clinica are pretul de 250 de lei la medic specialist si 300 de lei la medic primar.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale clinicii, profesionalismul medicilor, aparatura performanta, tratamentele si interventiile chirurgicale reusite si atmosfera placuta din cabinete. Pe de alta parte, sunt si pacienti nemultumiti de timpul de asteptare mare, mult peste ora programata si de faptul ca personalul de la receptie raspunde greu la telefon.

3. Dr. Mrini

Dr. Mrini Eye Hospital din Constanta este singurul spital de oftalmologie privat din Dobrogea, in care pacientii pot accesa solutii performante de diagnostic si tratament pentru o mare varietate de afectiuni oculare. Este o unitate medicala pentru nevoile intregii familii, infiintata de o familie de medici, dr. Hicham Mrini, medic chirurg oftalmolog, specialist in chirurgia cataractei si chirurgia refractiva, si dr. Lamia Mrini, medic specialist oftalmolog. In cei peste 12 ani de existenta, clinica a strans in jurul medicilor fondatori o echipa alcatuita din patru medici oftalmologi bine pregatiti, doi ingineri optometristi, un optician, trei tehnicieni optometristi, asistente medicale si infirmiere. Centrul medical este structurat in departamente specializate, desfasurate pe o suprafață de 1000 de metri patrati si patru nivele. Dispune de asemenea de medic specializat in medicina de urgenta si ATI si are posibilitati de spitalizare de zi, fiind si singura clinica in care pacientii pot merge pentru urgente de oftalmologie in Constanta. Are contract de colaborare cu C.A.S.C., deci vei putea beneficia de servicii gratuite sau compensate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Preturile sunt afisate pe site-ul web al clinicii. O consultatie completa de oftalmologie te va costa 250 de lei, iar pentru consultatia de urgenta vei plati 350 de lei la Spitalul Dr. Mrini.

Pacientii declara ca au gasit aici servicii excelente, medici profesionisti, dotari ultramoderne, investigatii amanuntite si solutii medicale eficiente. Potrivit recenziilor pacientilor, clinica pare sa sufere la capitolul organizare a programarilor, care cauzeaza o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor. De asemenea, unele persoane tratate aici spun ca preturile sunt mari.

4. ESK Optical Clinic

ESK Optical Clinic este o clinica de oftalmologie, oftalmologie pediatrica si optica medicala prietenoasa cu pacientii de toate varstele, care vor gasi aici doi medici profesionisti, persoane calde si rabdatoare, pentru consultatii intr-o atmosfera placuta, cu aparatura performanta. Aici activeaza dr. Andreea Rujan, medic specialist oftalmolog cu pregatire la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmolgice din Bucuresti, si dr. Soufiane Khabir, medic specialist oftalmolog. Ambii medici au contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Constanta si efectueaza consultatii gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, o consultatie are pretul de 200 de lei in acest cabinet de oftalmologie din Constanta.

Pacientii sunt foarte multumiti de serviciile clinicii si spun ca au gasit aici prestatii la superlativ, medici profesionisti, consultatii temeinice, empatie si rabdare, personal dedicat si tratamente eficiente.

5. Optic SWD

Optic SWD este un cabinet de optica medicala si oftalmologie cu o traditie de peste 26 de ani pe piata serviciilor specializate din Constanta. Centrul dispune de doua puncte de lucru in orasul de la malul marii si ofera consultatii oftalmologice, prescriere de ochelari prin masuratori computerizate cu autorefractometru, prescriere de lentile de contact, examinarea fundului de ochi, tratamente oftalmologice, diagnosticul afectiunilor oculare si executare de ochelari dupa reteta. Aici activeaza o echipa de medici si tehnicieni bine pregatiti, care lucreaza cu aparatura moderna pentru investigatii cu rezultate precise.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei la un dr oftalmolog din Constanta in centrele Optic SWD.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestui cabinet de optica medicala si declara ca au avut experiente pozitive aici, ca au beneficiat de consultatii prompte pentru stabilirea dioptriilor, ca produsele de optica sunt de calitate, iar preturile sunt accesibile. Pe de alta parte, sunt si pacienti care reclama timpul scurt petrecut la consultatie si lipsa de amabilitate din partea personalului de la receptie.

Concluzii

Oftalmologia in Constanta se remarca prin echipe medicale profesioniste si experimentate si dotari cu cele mai recente tehnologii si echipamente, care ofera diagnostic si tratament de inalta precizie pentru o gama larga de afectiuni oculare. Te poti adresa clinicilor si cabinetelor de oftalmologie si optica medicala din oras pentru consultatii si investigatii de rutina, pentru prescriptie ochelari, pentru diagnosticul patologiilor oculare, pentru tratamente eficiente si pentru interventii chirurgicale de finete, cu ajutorul tehnologiei laser.

In functie de problema de sanatate pe care o acuzi si de nevoile tale, vei putea alege in urma lecturii acestui articol, clinica sau cabinetul de oftalmologie din Constanta in care ai putea sa afli cea mai buna solutie pentru afectiunea de care suferi sau pentru imbunatatirea acuitatii vizuale.