Meniu

Oftalmologie Craiovita Noua

Actualizat pe:

Fiind cel mai populat cartier din Craiova, este normal ca tot aici sa fie si cele mai multe centre de oftalmologie, in Craiovita Noua. Majoritatea se specializeaza in optica, dar pacientii pot opta si pentru consultatii sau tratamente.

Toti pacientii, indiferent ca aleg un cabinet oftalmologic in Craiovita Noua sau intr-un alt cartier, trebuie sa stie ca exista afectiuni care au nevoie de controale periodice pentru a fi monitorizate, precum hipertensiunea arteriala, afectiunile neurologice, diabetul zaharat, anumite boli oftalmologice, cataracta etc.

Unde vei putea gasi servicii de oftalmologie in Craiovita Noua?

Cele mai multe cabinete de oftalmologie din Craiovita Noua se specializeaza in consultatii si in comercializarea ochelarilor de vedere. Pacientii nu trebuie sa se ingrijoreze din punct de vedere al pregatirii sau al experientei celor care se ocupa de servicii, deoarece chiar si cele mai simple consultatii de oftalmologie din Craiovita Noua sunt realizate de medici specialisti.

1. Opti Plus

Compania Opti Plus a luat nastere in 2005, iar cu timpul a crescut si s-a extins in mai toate colturile tarii si de aceea se poate vorbi si de un cabinet de oftalmologie in Craiovita Noua. Din punctul de vedere al companiei, fiecare persoana are dreptul sa vada si de aceea echipa depune eforturile necesare pentru a-i sprijini pe pacienti.

Eforturile echipei Opti Plus se concentreaza mai mult pe activitatea profesionala, decat pe cea comerciala sau de marketing. De aceea, cel mai important aspect este ca, la final de control sau de tratament, pacientul sa fie cu adevarat multumit.

Numarul de telefon, folosit pentru programari si informatii, este 0251480143.

2. Centrul de diagnostic si tratament Plusmedica

Conceptul care sta la baza centrului Plusmedica si implicit, la baza sectiei de oftalmologie din Craiovita Noua este cel conform caruia pacientul nu trebuie privit ca un simplu caz medical, ci ca o persoana. El ii ajuta pe medici sa-si indeplineasca menirea, de a asigura cele mai bune servicii medicale, asa ca fericirea lui este de deosebit de importanta.

Cu ajutorul investitiilor in aparatura moderna si performanta si printr-o gama diversificata de servicii medicale, centrul Plusmedica isi propune sa asigure increderea pacientului in calitatea actului medical si a tratamentului.

Numerele de telefon 0251588377 si 0724588377 sunt pentru programari.

3. Clar Optic Art

La cabinetul oftalmologic din Craiovita Noua, Clar Optic Art, clientii pot opta pentru consultatii care ii vor ajuta in determinarea dioptriilor. Un medic oftalmolog realizeaza consultatia, iar in cazul in care pacientul opteaza pentru ochelari comandati tot in optica, atunci consultul va fi gratuit.

Tot la Clar Optic Art, montajul ochelarilor se face pe rama aleasa de client, iar echipa ii va pune la dispozitie mai multe modele din care poate sa aleaga, in functie de ce prefera.

Programarile se fac la numarul de telefon 0251480143.

Concluzii

In cele din urma, persoanele care au nevoie, fie de un control oftalmologic in Craiovita Noua, fie de o pereche noua de ochelari, pentru ca cea veche s-a stricat sau dioptriile nu mai sunt cele bune, vor putea alege sa viziteze unul din cabinetele mentionate anterior.