Meniu

Oftalmologie Dorohoi

Actualizat pe:

Un judet care a oferit Romaniei unii dintre cei mai importanti oameni de cultura din toate timpurile, judetul Botosani cuprinde orase si municipii linistite, care nu se remarca prin aspecte importante, insa care ofera locuitorilor lor servicii moderne si de calitate, cum sunt si investigatiile si tratamentele de oftalmologie din Dorohoi.
Fiind al doilea municipiu din judet, dupa orasul de resedinta, accesul la tehnologii performante si la servicii medicale moderne si de calitate este unul dintre principalele obiective pe care le urmaresc clinicile si cabinetele de oftalmologie din Dorohoi.

Care sunt cabinetele si clinicile de oftalmologie din Dorohoi?

Diagnosticarea precoce a afectiunilor oculare si corectare problemelor de vedere sunt demersuri foarte importante pentru calitatea vietii oamenilor, motiv pentru care vizitele periodice la cabinetul de oftalmologie din Dorohoi nu ar trebui omise. Desi este un mic oras de provincie, calitatea serviciilor medicale si eficienta tratamentelor oftalmologice, care sunt unele dintre cele mai moderne, sunt usor de gasit in Dorohoi.
Acest lucru se datoreaza faptului ca numarul relativ mic de clinici si cabinete de oftalmologie sunt dotate cu aparatura medicala de ultima generatie, care permite echipelor de medici experimentati si pasionati sa puna la dispozitia pacientilor investigatii si tratamente moderne. Unele dintre aceste unitati medicale sunt:

1. Clinica Medicala Iris Optic

Cei care doresc sa se bucure de unele dintre cele mai bune servicii de oftalmologie din Dorohoi ar trebui sa aleaga clinica medicala Iris Optic, deoarece ocupa pozitia de lider in aceasta ramura a medicinei din zona.
Cu o vasta experienta in domeniu, clinica Iris Optic a obtinut si si-a mentinut aceasta pozitie datorita calitatii inalte a serviciilor si a tehnologiei performante folosite, datorita careia a putut asigura tratamente moderne si eficiente, adaptate afectiunilor si problemelor de vedere ale pacientilor.

2. Ocularis Medica

Ocularis Medica este un cabinet de oftalmologie din Dorohoi care are in portofoliu servicii de oftalmologie si optica medicala. Cabinetul medical se afla conducerea medicului oftalmolog dr. Catalina Marcela Enache, un medic profesionist si cu experienta in domeniu si care s-a preocupat de implementarea celor mai moderne tehnici si solutii de tratamente oftalmologice, efectuate cu ajutorul unei aparaturi medicale performante.

3. Vera Optik

Un centru medical care este specializat in optica medicala este Vera Optik, unitate medicala care din grija fata de pacienti a decis si dezvoltarea ramurii de oftalmologie, prin deschiderea, in cadrul centrului, a unui cabinet de oftalmologie in Dorohoi.
Principalele servicii de oftalmologie oferite vizeaza evaluarea acuitatii vizuale si corectarea viciilor de refractie, prin prescrierea ochelarilor de vedere potriviti, care pot fi cumparati chiar de la Vera Optik, deoarece portofoliul de produse cuprinde rame si lentile de la producatori de renume in domeniu, la preturi avantajoase.

Prin urmare, cu toate ca numarul unitatilor medicale care ofera servicii de oftalmologie in Dorohoi este unul limitat, acestea sunt spatii moderne si dotate cu aparatura medicala performante. Toate acestea sunt completate de medicii oftalmologi pasionati, profesionisti si cu experienta, ceea ce face ca locuitorii orasului sa nu fie nevoiti sa apeleze la servicii oftalmologie din alte orase.