Meniu

Oftalmologie Fagaras

Actualizat pe:

Pe langa numeroasele vestigii istorice, culturale si edificii religioase, cei care viziteaza orasul vor mai putea opta si pentru serviciile de oftalmologie din Fagaras. Desi nu se poate vorbi de o gama diversificata, tot exista medici oftalmologi pasionati, care fac tot posibilul sa le ofere clientilor o experienta la standarde cat mai inalte.

Majoritatea oftalmologilor din Fagaras isi desfasoara activitatea in cadrul unor cabinete individuale, iar serviciile lor stau atat la dispozitia adultilor, cat si a copiilor. Cei mici nu trebuie niciodata uitati, deoarece din copilarie pornesc cele mai multe probleme de vedere si tot atunci pot fi depistate si oprite.

Vei putea gasi tot felul de servicii de oftalmologie in Fagaras?

Nu exista foarte multe clinici care sa ofere un tratament oftalmologic in Fagaras, asa ca multi pacienti iau in calcul si clinicile sau cabinetele din Brasov, sau alte orase apropiate. Astfel, ei pot opta pentru un control oftalmologic in Fagaras, iar pentru tratament se vor duce la o alta clinica, ce le va oferi mai multe optiuni.

1. Cabinetul de oftalmologie Dr. Orasteanu Florin

Cabinetul individual de oftalmologie din Fagaras este dotata cu aparatura moderna si cu o gama completa de produse de optica, astfel ca cei care aleg sa-si faca un control aici vor putea selecta si o pereche de ochelari, care sa se potriveasca preferintelor pe care le au.

Serviciile medicale includ consultatiile oftalmologice computerizate pentru adulti si copii, prescrierea de ochelari, testarea si prescrierea de lentile de contact, examenul fundului de ochi, extractia de corpi straini corneeni, examinarea si tratamentele urgente, masurarea tensiunii intraoculare cu tonometrul non-contact etc.

Pentru programari se va apela unul din cele doua numere de telefon: 0749817751 si 0268212230, sau se va folosi adresa de E-mail florinorasteanu@hotmail.com.

2. Clinica de oftalmologie Opticristal

Persoanele care nu gasesc o gama variata de servicii de oftalmologie in Fagaras, vor putea opta pentru una din numeroasele clinici din Brasov, cum este clinica Opticristal. Un exemplu de serviciu oferit este chirurgia refractiva, al carei scop este sa corecteze afectiuni precum miopia, hipermetropia, astigmatismul, prin intermediul laserului.

Cei care doresc sa intre in contact cu reprezentantii clinicii o vor putea face la numarul de telefon 0368008120.

3. Cabinetul oftalmologic Bijuvision

Un alt cabinet la care pot apela oamenii care nu gasesc un oftalmolog in Fagaras care sa ii ajute sa remedieze problema pe care o au este Bijuvision. Echipa de medici este dedicata 100% problemelor ochilor pacientilor, asa ca ei au siguranta ca vor fi diagnosticati corect, iar tratamentul pe care il vor primi ii sprijini sa recapete sanatatea vederii.

Mai multe informatii vor putea fi obtinute prin apelarea numarului de telefon 0728396437; tot cu ajutorul lui se vor face si programarile.

Tu vei alege un control oftalmologic in Fagaras?

In concluzie, indiferent ca pacientii vor alege un control oftalmologic in Fagaras sau intr-unul din orasele din apropiere, cel mai important lucru e ca ei sa respectele sfatul medicului, mai ales in situatia in care au primit o pereche de ochelari sau de lentile.