Meniu

Oftalmologie Floresti

Actualizat pe:

Desi initial a fost un cartier al orasului de resedinta a judetului Cluj, dezvoltarea accelerata pe care a cunoscut-o de-a lungul timpului si nevoia de unitati medicale de specialitate, cum sunt cabinetele de oftalmologie din Floresti, a facut ca acest cartier sa devina o localitate independenta, cu propria structura administrativa.
In prezent, orasul face parte din zona metropolitana a orasului Cluj-Napoca, motiv pentru care calitatea si performantele unitatilor medicale de oftalmologie din Floresti sa fie la un nivel similar celor din orasul invecinat. Cu toate acestea, in unele situatii, locuitorii prefera sa apleze la serviciile medicilor care activeaza in acest centru economic si cultural, motivele fiind foarte diferite.

Topul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Floresti

Proximitatea si accesibilitatea sunt aspecte importante de care tin cont oamenii in momentul in care cauta un cabinet medical, iar aceste criterii sunt indeplinite si de unitatile medicale care ofera servicii de oftalmologie in Floresti. In plus, acestora li se adauga si calitatea inalta, performantele ridicate si tehnologia actuala, folosita de medici experimentati.
Prin urmare, cele mai multe dintre clinicile oftalmologice din Floresti pot oferi servicii, investigatii si interventii dintre cele mai moderne, care asigura rezultate eficiente. Astfel ca pentru ca alegerea unui medic sau unui cabinet oftalmologic la care sa apeleze, oamenii pot tine cont de urmatoarele recomandari:

1. Oftaconsult

Echipa de medici a clinicii de oftalmologie din Floresti Oftaconsult este formata din doctori specialisti, care au o vasta experienta in domeniu si sunt pasionati de ceea ce fac. Drept urmare, au dezvoltat servicii medicale de inalta calitate, care cuprind si investigatii si tratamente inovative, realizate cu aparatura de ultima generatie, destinate mai ales copiilor. Acest lucru este posibil deoarece in cadrul clinicii exista si o ramura de oftalmopediatrie, special dedicata micilor pacienti.

2. Oftanox

Un cabinet de oftalmologie care este foarte apreciat in randul pacientilor este Oftanox, aflat sub conducerea medicului specialist dr. Alina Iuga. Pasiunea si profesionalismul echipei medicale si apratura performanta sunt principalele criterii care au plasat Oftanox in topul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Floresti si chiar din intreaga zona.
Acestora li se mai adauga si posibilitatea de a beneficia de consultatii si servicii oftalmologice gratuite, in baza trimiterii de la medicul de familie, atat in cazul pacientilor adulti, cat si copii.

3. Opticlinic Med Cluj

Cum numarul clinicilor care ofera servicii de oftalmologie in Floresti este unul limitat, foarte multi oameni apeleaza la ajutorul clinicilor din Cluj-Napoca. Astfel ca una dintre cele mai populare in randul acestora este clinica de oftalmologie Opticlinic Med, care are in componenta sa 3 cabinete de oftalmologie si un bloc operator, iar echipa este formata din medici oftalmologi specialisti si cu experienta, care sunt pasionati de meseria pe care si-au ales-o.
Drept urmare, serviciile si tratamentele oftalmologice disponibile in cadrul clinicii sunt numeroase si variate, astfel incat pacientii sa primeasca solutii pentru orice problema oculara.

In concluzie, putinele clinici si cabinete de oftalmologie din Floresti ofera unele dintre cele mai performante investigatii si tratamente de specialitate, precum si servicii de cea mai buna calitate.