Meniu

Oftalmologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numeroase cabinete si clinici ofera servicii de oftalmologie in Iasi, adresandu-se persoanelor de orice varsta care au fost diagnosticate cu afectiuni oculare, care suspecteaza ca ar avea probleme de vedere sau care vor doar sa isi efectueze controlul de rutina. Examenul oftalmologic trebuie efectuat in fiecare an, mai ales de catre persoanele care au istoric de boli oculare in familie sau care lucreaza intr-un mediu ce le pericliteaza calitatea vederii. 

Vederea incetosata, durerile de cap, uscarea sau lacrimarea excesiva a ochilor sunt cateva semne ca ai putea suferi de o afectiune oculara. Pentru a afla cum poti sa opresti evolutia acestor probleme si ce tratament ti se potriveste, poti sa te programezi la o consultatie in cadrul unui cabinet de oftalmologie din Iasi. 

Ce suma vei plati pentru consultatia de oftalmologie in Iasi?

Persoanele care locuiesc in Iasi sau in localitati invecinate si vor sa beneficieze de o consultatie de oftalmologie au multe optiuni. Acest oras gazduieste mai multe clinici si cabinete unde te poti prezenta pentru o consultatie sau pentru schimbarea ochelarilor. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai apreciate locatii, precum si tariful pe care il practica pentru consultatia initiala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
OchiDoc
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista, rapida si implicata
 • Amabilitate
 • Medici bine organizati
 • Aparatura moderna
 • Preturi bune
OptiKlar
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Profesionalism, implicare si amabilitate
 • Comunicare eficienta
 • Atentie la nevoile clientului
 • Ambient placut
 • Servicii calitative
 • Preturi rezonabile
Platinum Optic
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si atitudine optimista
 • Consiliere eficienta
 • Calitatea serviciilor
 • Locatie moderna, primitoare si accesibila
 • Atmosfera placuta
Clinica Oftaprof
300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 300 Ron
 • Solutii medicale de inalta clasa
 • Personal bine pregatit si atent la detalii
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Apelurile sunt preluate greu
Sanovizual
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Servicii bune
 • Profesionalism, empatie si responsabilitate
 • Rabdare cu micii pacienti
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet de oftalmologie din Iasi?

Pentru servicii calitative de oftalmologie, locuitorii orasului Iasi pot sa aleaga o clinica sau un cabinet care se bucura de o reputatie buna si care ofera solutii personalizate pentru o gama variata de probleme oculare. Multe dintre ele gazduiesc medici cu experienta in domeniul oftalmologiei, care folosesc tehnologii avansate si contribuie la prevenirea, tratarea sau gestionarea problemelor de vedere.

Iata unde poti gasi un oftalmolog bun in Iasi si care sunt preturile pentru consultatia initiala: 

1. OchiDoc

Oftalmologia este unul dintre serviciile oferite la OchiDoc, centru medical din Iasi unde lista de servicii acopera mai multe specialitati medicale, printre care neurologia, chirurgia generala si ORL. Din echipa fac parte medici primari, medici specialisti si asistente care investesc permanent in educatia lor medicala si care pun pe primul loc sanatatea si starea de bine a pacientului. Gama de investigatii oftalmologice este foarte extinsa, fiind disponibile inclusiv tratamente si interventii chirurgicale complexe. Cabinetele din cadrul acestui centru medical sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia se efectueaza consultatii rapide si se depisteaza cu precizie diverse boli oculare. 

Consultatia la OchiDoc are tariful de 100 lei. 

Sute de pacienti recomanda acest centru multidisciplinar, in mediul online fiind disponibile recenzii care subliniaza avantajele sale. Profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si amabilitatea sunt cateva dintre trasaturile personalului. Medicii sunt bine organizati, responsabili, implicati si lucreaza eficient. Alte puncte forte sunt aparatura moderna si preturile bune. 

Vezi parerile pacientilor despre OchiDoc
Vezi Pareri

2. OptiKlar

Pentru servicii de oftalmologie, poti sa alegi OptiKlar, care se bucura de calitatea de lider in domeniul opticii medicale in Iasi. Cu peste 11 ani de activitate, acest cabinet ofera pacientilor posibilitatea de a benificia de acuratete in diagnostic prin masuratori de precizie, care permit depistarea unui spectru larg de patologii oculare. La OptiKlar se foloseste aparatura de ultima generatie, care se aliniaza celor mai inalte standarde tehnologice si contribuie la identificarea rapida a diagnosticului. De asemenea, este disponibila o gama variata de produse, in care sunt prezente cele mai reputate branduri. Personalul acestui cabinet participa la targuri nationale si internationale din sfera oftalmologiei pentru a ramane la curent cu cele mai noi tendinte. 

La OptiKlar, consultatia oftalmologica este gratuita.

OptiKlar este un cabinet foarte apreciat de ieseni, iar sutele de pareri pozitive exprimate in mediul online dovedesc acest lucru. Cei care i-au trecut pragul sustin ca personalul este ambil, implicat, dornic sa ajute si mai ales, profesionist. Comunicarea este eficienta si se acorda atentie deosebita la nevoile fiecarei persoane. Ambientul din cabinet este unul placut, serviciile sunt de calitate si preturile rezonabile. 

3. Platinum Optic

Daca locuiesti in Iasi si trebuie sa mergi la o consultatie de oftalmologie, Platinum Optic e una dintre optiunile pe care sa le iei in calcul. Personalul din cadrul acestui cabinet are misiunea de a intelege particularitatile ochilor fiecarui pacient si de a propune solutii eficiente in raport cu problema depistata. Lista de servicii cuprinde consultatii, consiliere in alegerea ochelarilor potriviti si montaj automatizat. Portofoliul de investigatii si produse a fost extins in asa fel incat fiecare pacient sa beneficieze de solutii complexe pentru rezolvarea problemelor de vedere. 

Pretul unei consultatii porneste de la 100 lei.

Persoanele care au ales Platinum Optic se declara multumite de calitatea serviciilor, spunand ca la acest cabinet au reusit sa isi rezolve in timp util problemele. Echipa este laudata pentru profesionalism, pregatire, amabilitate si energie pozitiva. Cabinetul este modern si atmosfera este placuta. Clientii beneficiaza de informatii utile, de consiliere eficienta si de o gama variata de produse. In plus, locatia este primitoare, moderna si accesibila. 

4. Clinica Oftaprof

In Iasi, una dintre optiunile de top la capitolul oftalmologie este Clinica Oftaprof. Aceasta clinica a fost infiintata in anul 2002 de catre prof. dr. Dorin Chiselita, cu obiectivul de a oferi servicii complete si calitative din sfera oftalmologiei. In prezent, pacientii beneficiaza de consultatii si interventii complexe, avand parte de o ingrijire completa a vederii. De-a lungul anilor, clinica a fost dotata cu aparatura de ultima generatie, in lista de servicii fiind prezente interventii chirurgicale specializate si proceduri complexe. Clinica Oftaprof se remarca prin rezultate si prin interesul fata de cercetarea medicala continua. 

Pretul unei consultatii variaza intre 300 si 500 lei. 

La Clinica Oftaprof se ofera solutii medicale de inalta clasa si servicii de calitate, potrivit persoanelor care si-au impartasit in mediul online experienta. Clinica este apreciata pentru atmosfera calda si pentru curatenie, dar mai ales pentru faptul ca gazduieste personal bine pregatit, empatic, amabil si pasionat de meserie. De asemenea, medicii sunt pregatiti cu raspunsuri la orice intrebare si sunt foarte atenti la detalii. Ca dezavantaj, cateva persoane spun ca apelurile sunt preluate destul de greu. 

5. Sanovizual

Cabinetul de oftalmologie Sanovizual din Iasi este o optiune foarte buna pentru pacientii de toate varstele. Medicii si optometristii care lucreaza in cadrul acestui cabinet contribuie la depistarea a numeroase probleme oculare si ofera consultanta in alegerea ochelarilor. Misiunea personalului este de a ajuta oamenii care aleg acest cabinet sa beneficieze de solutii eficiente si personalizate in raport cu nevoile, astfel incat sa se bucure de o stare de sanatate a ochilor imbunatatita.

Pretul unei consultatii porneste de la 100 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul primit de acest cabinet, vei observa ca majoritatea pacientilor se declara multumiti. Profesionalismul, empatia, responsabilitatea, atentia si amabilitatea sunt principalele calitati ale personalului. Foarte multi parinti scot in evidenta faptul ca medicii de la Sanovizual sunt extrem de rabdatori cu cei mici. De asemenea, preturile sunt accesibile.

Concluzii

Asadar, optiunile din Iasi sunt foarte diversificate cand vine vorba despre oftalmologie. Pacientii de toate varstele beneficiaza de o abordare personalizata si profesionista, precum si de gratuitate la consultatie in cadrul unor cabinete. Raportul calitate-pret este important in alegerea unei clinici sau a unui cabinet specializat in oftalmologie, insa de fiecare data trebuie sa primeze experienta personalului.