Meniu

Oftalmologie Medias

Actualizat pe:

Orasul care are o imbinare placuta intre vechi si nou, nu este doar un loc preferat de turisti pentru a descoperi obiective turistice captivante, ci este si un oras care are un potential medical ridicat, in cadrul caruia se gasesc o multime de clinici de oftalmologie in Medias, care ofera servicii avantajoase.

Oftalmologia este o specialitate medicala, care se ocupa, in principiu, cu modul de functionare a ochilor si cu afectiunile care le poate dauna. Astfel, persoanele care intampina diverse probleme oculare, trebuie sa se adreseze de urgenta medicului specialist, pentru a le oferi un consult de specialitate si pentru a identifica sursa problemei. De asemenea, se recomanda ca toata lumea sa mearga la cabinetul oftalmologic la o anumita perioada de timp, pentru ca exista si riscul sa aiba afectiuni asimptomatice.

Ce boli se pot identifica in cadrul examenului de oftamologie din Medias?

Daca si tu te confrunti cu boli oculare sau cu probleme de vedere de orice fel, poti lua in considerare clinicile de oftalmologie din Medias, pentru efectuarea unei consultatii de specialitate. Printre bolile de care poti suferi se numara si:

• cataracta – este o boala oculara severa, care se manifesta printr-o sensibilitate acuta la lumina, vedere incetosata, vedere dubla. Singurul tratament care s-a dovedit a fi eficient este doar interventia chirurgicala, care este recomandata de catre medic in momentul in care pacientul nu isi mai poate desfasura activitatile obisnuite;

• glaucom – este o afectiune care afecteaza nervul optic, de care sanatatea ochilor depinde in intregime. In timp, poate sa duca la pierderea definitiva a vederii;

• dezlipirea de retina – face parte din categoria urgentelor medicale oftalmologice si, daca nu se actioneaza la timp, este posibil ca vederea de la ochiul respectiv sa fie pierduta permanent.

Unde poti gasi clinici de oftalmologie in Medias?

Daca te-ai hotarat sa mergi la un control de oftalmologie in Medias pentru a verifica starea de sanatate a ochilor, trebuie sa te asiguri ca optezi pentru clinici adecvate. Pentru a-ti simplifica munca, poti lua in considerare variantele mentionate in randurile de mai jos:

1. Opticline Dr. Teodor Holhos, Medias

Opticline este o clinica de oftalmologie din Medias, in cadrul careia isi desfasoara activitatea si medici chirurgi, pentru pacientii care au nevoie de operatii oculare.

Servicii si tarife:

• consultatie gratuita pentru dioptrii;
• operatie cu laser incepand de la 1500 lei;
• rame si lentile (+ montaj);
• reducere la ochelari de ziua de nastere a pacientului etc.

2. Centrul medical dr. Vladutiu, Medias

Centrul medical dr. Vladutiu, amplasat, in Medias, ofera servicii de optica medicala pentru pacientii care isi doresc sa-si imbunatateasca semnificativ vederea.

3. Spitalul Municipal Medias

Printre multiplele specialitati ale spitalului municipal din Medias se numara si oftalmologia, in cadrul careia se desfasoara servicii de consultare a dioptriilor sau de depistare a potentialelor boli oculare.

Avand in vedere informatiile mentionate anterior, ia in calcul efectuarea unui examen oftalmologic realizat de un medic specialist, astfel incat sa identifici din timp, daca este cazul, posibilele afectiuni oculare.