Meniu

Oftalmologie Oltenita

Actualizat pe:

Unul dintre orasele-port la malul Dunarii se afla in judetul Calarasi si ofera locuitorilor si celor care il viziteaza acces la servicii de buna calitate, din orice domeniu, dar cele care se evidentiaza sunt serviciile de oftalmologie din Oltenita, datorita carora pot fi descoperite diferite afectiuni oculare sau probleme de vedere.
Cu toate ca este un oras mic, rolul important pe care il are, datorita pozitiei geografice, face ca atat locuitorii, cat si prestatorii de servicii sa fie preocupati de calitatea serviciilor si de accesul la tehnologii de ultima generatie. Drept urmare, numarul de clinici si cabinete de oftalmologie din Oltenita nu este unul mare, dar cele existente sunt unitati medicale moderne si performante.

Care sunt clinicile si cabinetele de oftalmologie din Oltenita?

Cum verificarea sanatatii ochilor si a acuitatii vederii este necesar sa se faca periodic, inainte de aparitia primelor semne ale afectiunilor oculare, locuitorii din portul de pe Dunare se pot intreba la ce clinica de oftalmologie din Oltenita pot merge pentru consultatii si investigatii.
Astfel ca putinele astfel de unitati medicale sunt selectate si in functie de performantele si rezultatele inregistrate de alti pacienti care au apelat la ajutorul rol. Principalele cabinetele medicale in care pot fi gasiti unii dintre cei mai buni medici oftalmologi din Oltenita sunt:

1. Alpha Clinic

Alpha Clinic este un centru medical in care sunt disponibile servicii din mai multe specialitati medicale, printre care se afla si cea de oftalmologie. Acest centru medical cuprinde un centru de diagnostic, un centru medical si un spital de boli cronice, astfel incat oamenii locului sa beneficieze de servicii medicale complete si de cea mai buna calitate.
Cabinetul de oftalmologie din cadrul Alpha Clinic ofera o gama vasta de servicii si investigatii de oftalmologie in Oltenita, pentru care se foloseste aparatura medicala moderna, de ultima generatie. In plus, preturile avantajoase ale serviciilor pot deveni gratuite, datorita colaborarii clinicii cu Casa de Asigurari de Sanatate Calarasi.

2. Alpha Vision

Un cabinet de oftalmologie din Oltenita este si Alpha Vision, care imbina serviciile de oftalmologie cu cele de optica medicala. Astfel ca pacientii care se confrunta cu vicii de refractie pot primi cele mai bune recomandari de ochelari si lentile, in urma unei consultatii oftalmologice, efectuate cu un dotari medicale performante.
De asemenea, pacientii cabinetului se bucura si de beneficii speciale, cum ar fi consultatia gratuita daca achizitioneaza ochelarii de la Alpha Vision sau chiar preturi speciale pentru lentile.

3. Oftavision, Calarasi

Din cauza numarului mic de unitati medicale specializate in oftalmologie din Oltenita si a locurilor limitate pe care acestea le au pentru pacienti, unii locuitori ai orasului sunt nevoiti sa apeleze la serviciile oferite de clinicile oftalmologice din orasele invecinate, in special din Calarasi.
Una dintre cele mai populare in randul acestora este Oftavision, in cadrul careia activeaza medici oftalmologi competenti si cu o vasta experienta, care au la indemana tehnologie performanta, de ultima generatie.

In concluzie, desi in unele cazuri apeleaza la servicii medicale din alte orase, locuitorii care au nevoie de servicii, investigatii si tratamente de oftalmologie in Oltenita au posibilitatea de a alege un cabinet modern si performant.