Meniu

Oftalmologie Pascani

Actualizat pe:

Cunoscut pentru monumente istorice precum palatul familiei Cantacuzino-Pascanu si Biserica Sf. Arhangheli Mihai si Gavril, orasul mai exceleaza si la capitolul oftalmologie in Pascani. Din punct de vedere al produselor, exista chiar si colectii de peste 900 de modele de ochelari.

Ele pot fi gasite la o clinica de oftalmologie din Pascani, impreuna cu alte servicii care vor fi cu siguranta pe placul pacientului, datorita calitatii si profesionalismului oferite de echipe din zona. Pe langa acest aspect, se poate vorbi si de preturi accesibile.

De unde incepi cautarile pentru cea mai buna clinica oftalmologica din Pascani?

Prima clinica oftalmologica din Pascani poarta numele de Mediuno, iar pe langa aceasta mai exista si diverse cabinete care se specializeaza atat in oftalmologie, cat si in optica. Pentru a alege serviciile unui oftalmologic din Pascani, tot ce trebuie sa faca un pacient este sa aleaga fie clinica, fie cabinetul care il atrage si sa se programeze pentru un consult.

1. Clinica oftalmologica Mediuno

La clinica oftalmologica din Pascani, Mediuno, activeaza o echipa de doctori oftalmologi pregatiti sa ofere cele mai bune tratamente si solutii pentru problemele cu care se confrunta pacientii. Exista oferte si promotii specifice sediului din oras.

Pacientii care aleg Mediuno vor putea profita de consultatii oftalmologice, servicii personalizate, montaj pentru ochelari si service gratuit. Cu privire la serviciile personalizate, tehnologia folosita la clinica va oferi solutia de corectie vizuala in functie de nevoile si bugetul pacientului.

Datele de contact ce pot fi folosite in vederea programarii unei intalniri sunt numarul de telefon 0757221100 si adresa de E-mail contact@mediuno.ro.

2. Cabinetul oftalmologic Oftalmototal

La Oftalmototal, cabinetul de oftalmologie din Pascani, isi desfasoara activitatea dr Liviu Plescan, medic specialist si chirurg oftalmolog. Consultatiile oftalmologice sunt gratuite, daca pacientul alege sa apeleze la acelasi centru pentru achizitionarea unei perechi de ochelari.

In catalogul de servicii se numara operatiile de cataracta, consultatiile oftalmologice complete, cele gratuite preoperator si postoperator, fisele auto, pentru angajare, portarma si magazinul de optica medicala care contine rame, lentile, accesorii si tratamente.

Pentru sediul de oftalmologie si optica medicala, programarile se fac la unul din cele doua numere de telefon: 0756105950 sau 0743494078.

3. Cabinetul oftalmologic si de optica medicala Oculooptic

La sediul Oculooptic de oftalmologie din Pascani, echipa de profesionisti in servicii de oftalmologie si optica medicala se preocupa in primul rand de gasirea si recomandarea celor mai bune rezolvari ale problemelor de vedere de care sufera pacientul. Cei care aleg Oculooptic vor primi calitate si profesionalism la un pret avantajos.

Serviciile de oftalmologie includ consultatii complete, perimetrie computerizata pentru diagnosticul glaucomului si afectiunile nervului optic, exercitii la sinoptofor, prescriere de ochelari, presciere lentile de ochelari cosmetice si cu dioptrii si examen pentru fisa medicala.

Programarile se fac direct la cabinet sau telefonic la 0728296614, pentru sediul din cadrul policlinicii si 0731014518 pentru cel din Strada Moldovei, nr. 2.

Concluzii

In cele din urma, persoanele care isi doresc sa viziteze un cabinet oftalmologic in Pascani au mai multe variante din care sa aleaga, fiecare cu propriul sau set de beneficii.