Meniu

Oftalmologie pediatrica Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca trebuie sa te prezinti cu copilul la un cabinet de oftalmologie pediatrica din sector 3 inca din primele luni de viata ale acestuia? Specialistul poate depista eventualele afectiuni congenitale sau anomalii oculare care pot afecta functionarea ochilor, cum ar fi glaucomul congenital sau strabismul. In acest fel, pot fi initiate tratamente prompte si adecvate, ce pot preveni unele complicatii sau afectarea severa a vederii.

In acest articol iti prezentam clinicile din sector 3, Bucuresti ce ofera servicii de oftalmologie pediatrica (consultatii, tratamente si interventii), care este costul acestora si cum evalueaza pacientii serviciile de care au beneficiat.

Cat costa consultatia de oftalmologie pediatrica in sector 3

Pretul consultatiei de oftalmologie pediatrica in clinicile din sector 3 variaza destul de mult, in functie de medicii care le efectueaza, dar si de politica de tarife a fiecarei institutii medicale. In tabelul de mai jos poti vedea cateva preturi practicate pentru consultatia de oftalmologie pentru copii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optica Racari
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Magazin de optica medicala
 • Consultatii gratuite pentru copii si adulti cu aparatul Dioptron
 • Realizare rapida a ochelarilor
 • Service pentru ochelari
 • Suport in alegerea ochelarilor potriviti
 • Preturi accesibile
Optica Vedere
159 Ron
 • Pret Consultatie 159 Ron
 • Consultatii oftalmologice pentru copii sau pentru adulti
 • Specialisti bine pregatiti
 • Timp scazut de executie a ochelarilor
 • Raport excelent calitate-pret
 • Atmosfera primitoare
 • Educatie oftalmologica
Luk Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Oftalmologie pentru copii si pentru adulti
 • Specialisti amabili si bine pregatiti
 • Consultatii gratuite
 • Rame si lentile de ochelari
 • Lentile de contact
 • Program si sambata
 • Aglomeratie
Clinica Alcor
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Consultatii pediatrice si pentru adulti
 • Medici cu inalta calificare si experienta
 • Aparatura si tehnologie moderna
 • Numeroase investigatii de specialitate
 • Interventii chirurgicale simple sau complexe
 • Personal amabil si bine pregatit la receptie
 • Nu se respecta programarile
West Eye Hospital
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Consultatii si tratamente pentru copii si adulti
 • Interventii chirurgicale
 • In contract cu CASMB
 • Nu se respecta programarile
 • Epuizare rapida a fondurilor CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de oftalmologie pediatrica in sector 3

Poate te-ai intrebat ce clinici de oftalmologie pediatrica sunt in sector 3 si nu ai avut niciodata suficient timp sa te documentezi pe acest subiect. Articol de fata iti usureaza munca si iti prezinta un clasament al celor mai bine cotate clinici care au servicii de oftalmologie pentru cei mici. Le poti descoperi in cele ce urmeaza!

1. Optica Racari

La optica Racari din sector 3 sunt puse la dispozitie consultatii gratuite cu Dioptron pentru stabilirea dioptriilor ochelarilor, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Dioptron este unul dintre cele mai populare aparate electronice de masurare, fiind caracterizat prin precizie ridicata de masurare si usurinta in utilizare. Optica Racari este un magazin in care se realizeaza ochelari de vedere pentru aproape, pentru distanta si progresivi, cu lentile tratate antireflex, heliomat sau cu filtru PC – de filtrare a luminii albastre. In acelasi magazin se mai fac reparatii pentru ochelari de vedere, se monteaza lentile si se ofera consultanta profesionala de catre tehnicieni pentru alegerea corecta a ochelarilor.

Consultatia este gratuita pentru copii si adulti la Optica Racari.

Clientii Opticii Racari declara ca au intalnit aici servicii profesionale si ca au remarcat ca angajatii sunt orientati catre solutiile potrivite pentru fiecare persoana, astfel incat aceasta sa nu cheltuiasca mai mult decat este necesar pe realizarea ochelarilor. Preturile accesibile, consultatiile in care oamenilor li se ofera informatii utile si rapiditatea cu care sunt efectuati ochelarii i-au convins pe bucuresteni sa recomande serviciile acestei optici.

Vezi parerile pacientilor despre Optica Racari  
Vezi Pareri

2. Optica Vedere

Optica Vedere a fost deschisa in anul 2002 si ofera consultatii oftalmologice pediatrice si pentru adulti, in sectorul 3. In plus, specialistii recomanda rame si ochelari de vedere sau de soare, existand totodata si un serviciu de revizie a ochelarilor. Accentul acestei optici este pus pe preventie si pe educatia in oftalmologie, de aceea a demarat un proiect online prin care sunt dezbatute subiecte din acest domeniu impreuna cu specialisti si persoane publice din Romania.

Un consult oftalmologic costa 159 de lei la Optica Vedere si are o durata de 30 de minute. 

Clinicile Optica Vedere din sectorul 3 sunt apreciate de bucuresteni, pentru comportamentul exemplar al personalului, pentru timpul scazut de executie a ochelarilor si pentru raportul excelent calitate-pret. Alte aspecte laudate de clienti ar fi: atmosfera primitoare, mobilizarea excelenta in situatiile de urgenta, buna pregatire a specialistilor.

3. Luk Optic

Si in cadrul clinicii Luk Optic poti beneficia de servicii de oftalmologie pediatrica pentru copilul tau, dar si de consultatii pentru adulti in sectorul 3. Consultatiile cuprind urmatoarele servicii: fund de ochi, stabilirea dioptriilor si tratamentele necesare. Pe langa consultatii, sunt puse la dispozitie si rame si lentile de ochelari, in functie de nevoile fiecarei persoane. In plus, sunt solutii si pentru cei care au nevoie de lentile de contact. Programul cabinetului este de luni pana vineri, intre orele 9:00-18:00, existand program de functionare inclusiv sambata, in intervalul 9:00-14:00.

Consultatia oftalmologica este gratuita in cadrul Luk Optic. 

Despre personalul si serviciile acestui cabinet de optica medicala se scriu lucruri apreciative pe internet. Cel mai adesea sunt punctate empatia, deschiderea si amabilitatea specialistilor in gasirea celor mai bune solutii pentru fiecare client. In plus, bucurestenii mai admira Luk Optic si pentru consultatiile gratuite, dar de aici apare si o nemultumire, pentru unii dintre ei, si anume ca se creeaza aglomeratie in locatie.

4. Clinica Alcor

Poti merge impreuna cu micutul tau la o consultatie de oftalmologie pediatrica si la Clinica Alcor din sectorul 3, cu doua decenii de experienta in acest domeniu. Centrul oftalmologic este dedicat excelentei si are o echipa de profesionisti care practica medicina moderna, axata pe solutii inovatoare si pe utilizarea tehnicii performante. Chirurgii de la Alcor au o inalta calificare si o vasta experienta, avand la activ numeroase interventii chirurgicale. Profesionisti participa la congrese nationale si internationale, beneficiind astfel de o perfectionare continua. Printre ei se numara prof. univ. dr. Calin Tataru, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale si membru de onoare al Academiei de Stiinte Medicale din Romania. Medicul are competente in ecografie oculo-orbitala, chirurgie refractiva si in transplant de cornee.

Pretul unei consultatii pentru copii este de 250-450 de lei.

Bucurestenii care au pasit in aceasta clinica de oftalmologie spun ca inca de la intrare au remarcat modul profesionist si amabil de primire. Ulterior, s-au convins ca nu numai serviciul de receptie este foarte bine pus la punct, ci si ca medicii sunt foarte priceputi, empatici si atenti la nevoile pacientilor, atat in cazul serviciilor pentru copii, cat si in cazul serviciilor pentru adulti. Aparatura ultramoderna, gama vasta de investigatii si de interventii chirurgicale sunt alte lucruri aplaudate in recenzii. O nemultumire a unora dintre clienti ar fi aceea ca nu se respecta programarile.

5. West Eye Hospital

Servicii ultramoderne de oftalmologie pediatrica in sectorul 3 din Capitala poti gasi si la West Eye Hospital, unde se afla un aparat care utilizeaza ultima tehnologie in materie de interventii cu laser, ce a fost aprobata de NASA si de FDA (Administratia pentru Alimentatie si Medicamente din SUA). Clinica se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, pentru consultatii oftalmologice si pentru interventiile de cataracta. Echipa de specialisti este alcatuita din medici primari si specialisti oftalmologi, care ofera servicii pentru persoane de toate varstele.

Pretul consultatiei pentru copii este de 300 de lei, la West Eye Hospital.

Majoritatea pacientilor considera ca serviciile oferite de aceasta clinica sunt de calitate superioara, motivand ca personalul este bine pregatit si amabil, ca medicii consulta cu rabdare si profesionalism si ca interventiile chirurgicale efectuate aici au avut rezultate foarte bune. Aparatura de ultima generatie, curatenia si varietatea serviciilor sunt considerate, de asemenea, puncte forte ale acestei clinici. Sunt insa si lucruri de care oamenii nu sunt multumiti: nerespectarea programarilor, preturi mari sau epuizarea rapida a fondurilor pentru consultatiile gratuite. 

Concluziile noastre

In multe clinici sunt puse la dispozitie servicii de oftalmologie pediatrica in sectorul 3, iar cele pe care ti le-am prezentat in acest articol sunt apreciate de pacienti, pentru varietatea serviciilor, personalul medical specializat si pentru dotarile moderne.

Controalele de verificare a sanatatii ochilor sunt recomandate, in cazul copiilor, chiar din primele luni de viata, dar si mai tarziu, la intrarea in colectivitate (3 ani) si la inceperea scolii. Este recomandat sa te prezinti cu copilul la un oftalmolog bun din sectorul 3 ori de cate ori apare un semn ingrijorator: dureri de cap frecvente, frecarea excesiva a ochilor, iritatii si secretii, tulburari de vedere.