Oftalmologie pediatrica Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ingrijirea ochilor este esentiala in orice etapa a vietii, ca parinte sanatatea si acuitatea vizuala a copilului tau fiind o preocupare normala, pe care o poti manifesta in directia corecta, alegand sa mergi cu cel mic la o consultatie de oftalmologie pediatrica in Galati inca de la varsta de 6 luni sau ori de cate ori este nevoie. Cel mai adesea, identificarea celor mai bune servicii medicale intr-un anumit domeniu nu este un demers lipsit de obstacole, lipsa timpului fiind cel mai insemnat dintre acestea.

Daca te gasesti in situatia de a nu sti unde gasesti un bun oftalmolog pediatru in Galati, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile.

Unde mergi pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica in Galati?

Pentru problemele de vedere si pentru alte afectiuni ale ochilor copiilor, te poti adresa pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica in Galati, unui cabinet sau unei clinici cu servicii de oftalmologie si optica medicala. In tabelul de mai jos vei gasi cele mai bune astfel de centre din municipiul de pe Dunare si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Opticas
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Aparatura performanta
 • Gama larga de investigatii
 • Ochelari si lentile la standarde inalte
OpticalMed
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Calitatea serviciilor
 • Consultatia amanuntita
 • Experienta si priceperea opticianului
 • Precizia dioptriilor stabilite
 • Produse de optica excelente
Optim Quality
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Experienta placuta
 • Profesionalism si seriozitate
 • Ochelari si lentile de calitate
 • Lipsa aparaturii pentru examinarea copiilor pana in 3 ani
 • Dificultatea programarii pentru servicii decontate prin C.A.S.
OptiK Design
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalismul si seriozitatea personalului
 • Ambient placut
 • Servicii de calitate
 • Preturi accesibile
Terra Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Calitatea serviciilor
 • Amabilitatea si profesionalismul personalului
 • Interior elegant
 • Produse excelente de optica medicala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune centre medicale cu servicii de oftalmologie din Galati 

Atunci cand mergi cu copilul la medic, vrei intotdeauna cele mai bune conditii, printre care un profesionist cu experienta si tactul necesar pentru a comunica si a-l face pe cel mic sa coopereze la examinare, iar consultatia de oftalmologie pediatrica in Galati nu face exceptie de la aceste exigente. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi date despre fiecare dintre clinicile incluse in clasament, despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, aparatura si opiniile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care au trecut pragul centrelor din top.

1. Opticas

Prezent de peste 25 de ani pe piata de sanatate privata din Galati, brandul Opticas ofera servicii de oftalmologie, oftalmologie pediatrica si optica medicala, in cele trei cabinete ale sale, situate in diferite zone ale orasului: Opticas – Siderurgistilor, Kodak Lens Opticas – Tiglina I si Cabinet Opticas – Otelarilor. Cabinetele Opticas ofera consultatii si tratament complexe,  pahimetrie si topografie corneeana, tomografie nerv optic, tomografie retiniana, scanarea si cuantificarea unghiului camerular (temporal-nazal, superior-inferior), examen de fund de ochi, tomografie pol anterior, tomografie macula, tonometrie non-contact, depistare cataracta, monitorizare glaucom, masurarea tensiunii oculare fara anestezie, prescriptii computerizate de ochelari pentru adulti si copii. Te vei adresa unuia dintre medicii oftalmologi dr. Anca Bindar sau dr. Lucia Sanda Toderascu. La Opticas Siderurgistilor o poti gasi si pe conf. univ. dr. Carmen Tiutiuca, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale.

O consultatie de oftalmologie copii in Galati in centrele Opticas are pretul de 150 de lei.

Cabinetele se remarca pentru calitatea serviciilor, profesionalismul personalului, performantele aparaturii, diversitatea investigatiilor si produsele de optica la standarde inalte.

Vezi parerile pacientilor despre Opticas
Vezi Pareri

2. OpticalMed

OpticalMed Galati este locul unde poti merge la o consultatie de oftalmologie pediatrica, care se va rezuma insa la determinarea acuitatii vizuale si la stabilirea dioptriilor pentru ochelari. Nu vei da gres in alegerea centrului medical daca cel mic nu are alte probleme si afectini ale ochiului. OpticalMed dispune de experienta de peste 23 de ani unui optician profesionist, care asigura consiliere de specialitate pentru identificare celor mai bune solutii pentru imbunatatirea vederii.

Consultatia in acest centru de optica medicala este gratuita.

Clientii centrului au numai cuvinte de lauda, subliniind aspecte pozitive precum calitatea serviciilor, consultatia amanuntita, experienta si priceperea opticianului, precizia dioptriilor stabilite si produse de optica excelente.

3. Optim Quality

Centrul Oftalmologic Optim Quality reuneste cabinete medicale cu servicii de oftalmologie, oftalmologie pediatrica si optica medicala. Te poti adresa aici unuia dintre cei patru medici oftalmologi cu experienta: dr. Rodica Mazilescu, dr. Carmen Tiutiuca, dr. Geanina Totolici si dr. Corina Taranu. La oftalmologie, serviciile constau in consultatii si investigatii – autorefractomie, tonometrie oculara, topografie corneana, examinare fund de ochi, prescriere ochelari si lentile de contact, tratament Blephasteam, test Schirmer, extractie corp strain si dezobstructie canal lacrimo-nazal. In acest centru se pot executa orice tip de montaj, indiferent de rama sau lentila, precum si servicii de intretinere si reparatii ochelari. In limita fondurilor disponibile se pot solicita aici consultatii si tratamente gratuite sau compensate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, intrucat clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Galati.

O consultatie la oftalmolog pentru copii in Galati, are pretul de 180 de lei in acest centru.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile clinicii, afirmand ca au avut o experienta placuta aici, cu profesionalism si seriozitate si ochelari si lentile de calitate. Unele persoane acuza insa lipsa aparaturii necesare pentru examinarea copiilor de varsta mica si dificultatea programarilor pentru servicii decontate de C.A.S.

4. OptiK Design

OptiK Design este un centru de optica medicala computerizata, unde poti accesa servicii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica. In cadrul clinicii, examinarea cu aparatele de ultima generatie duce la diagnosticarea corecta a afectiunilor oculare si a problemelor de acuitate vizuala si la recomandarea tratamentului necesar. Dupa stabilirea dioptriilor, centrul de optica medicala din Galati asigura executia si montajul profesional al lentilelor adecvate fiecarui pacient. Clinica are program de lucru zilnic, inclusiv sambata, intre orele 9.00 si 18.00.

Persoanele care isi comanda ochelari aici beneficiaza de consultatii gratuite. Pentru celelalte cazuri se percepe suma de 150 de lei.

OptiK Design inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor, pentru serviciile de calitate, profesionalismul si seriozitatea personalului, ambientul placut si preturile accesibile.

5. Terra Optic

Terra Optic este un centru de optica medicala din Galati, infiintat in anul 2018, care efectueaza consultatii de oftalmologie si oftalmologie pediatrica in vederea depistarii problemelor de acuitate vizuala si a identificarii celor mai bune solutii pentru imbunatatirea vederii. Aparatura de specialitate permite performante deosebite si o serie de investigatii pentru detectarea tulburarilor de functionare a ochiului. Tehnicianul optometrist care activeaza aici masoara acuitatea vizuala, stabileste dioptriile, masoara tensiunea intraoculara si verifica structura ochiului cu aparatura specifica pentru a descoperi diferite patologii precum cataracta sau glaucomul, recomanda ochelari si lentile de contact pentru defectele de vedere descoperite. Terra Optic are centre de optica medicala si in Braila, Constanta si Tecuci.

Consultatia este gratuita in acest centru, pentru pacientii de toate varstele.

Clientii dau marturie despre experiente placute in acest centru, despre calitatea serviciilor, amabilitatea si profesionalismul personalului, interiorul elegant si produsele excelente de optica medicala.

Concluzii

Asa cum probabil ai putut constata din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, serviciile de oftalmologie pediatrica din Galati sunt in continua dezvoltare si se straduiesc sa acopere cu personal si aparatura de specialitate nevoile micilor pacienti atat in ceea ce priveste afectiunile oculare, cat si referitor la prescriptia ochelarilor de vedere pentru diversele probleme de acuitate vizuala.

Consultatiile pentru copii se desfasoara in Galati atat in cadrul unor clinici si cabinete specializate in oftalmologie, cat si in cadrul unor centre de optica, atat de catre medicul oftalmolog, pentru o gama larga de afectiuni si tulburari ale functiei ochiului, cat si de catre optometristi profesionisti, specializati in stabilirea dioptriilor pentru ochelari si lentile de contact.