Meniu

Oftalmologie pediatrica Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica in Valcea, parintii se pot orienta catre unul dintre numeroasele cabinete specializate care ofera servicii de calitate. Consultatia trebuie efectuata periodic si nu trebuie amanata daca micutul prezinta semne ca ar suferi de o boala oculara. Lacrimatul excesiv, durerile de cap frecvente, dificultatile la citit si strangerea pleoapelor sunt cateva semne de alarma in cazul carora se impune vizita la un oftalmolog.

Cateva dintre cele mai intalnite afectiuni in randul copiilor sunt miopia si hipermetropia, doua probleme din sfera oftalmologiei care pot fi corectate daca se intervine la timp. Cei mici pot purta ochelari sau lentile, in functie de recomandarea specialistului. In Valcea, mai multe cabinete asigura consultatii oftalmologice copiilor si propun o gama variata de produse in cazul celor care au nevoie de ochelari.

Unde se fac consultatii de oftalmologie pediatrica in Valcea?

Persoanele care locuiesc in Valcea si se afla in cautarea unei clinici sau unui cabinet de oftalmologie pediatrica vor observa ca in orasul lor exista destul de multe optiuni. Daca vrei ca micutul tau sa beneficieze de o evaluare oftalmologica amanuntita si de tratamente adecvate, poti sa te indrepti catre unul dintre urmatoarele cabinete:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medicalma Vision
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Sfaturi utile
 • Ambianta placuta
 • Preturi acceptabile
Balneomedcenter
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Echipa de medici cu experienta
 • Amabilitate, empatie si implicare
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Visual Oftalmo
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic cu experienta
 • Empatie si rabdare fata de micii pacienti
 • Recomandari si tratamente eficiente
 • Seriozitate
 • Servicii calitative
Unioptic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Echipa formata din profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Dorinta de a ajuta
 • Tehnologii moderne
 • Preturi avantajoase
Optica Sofia
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Sfaturi utile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Oftalmologie pediatrica in Valcea: topul cabinetelor

Daca vrei sa iti programezi copilul la un cabinet din Valcea pentru consultatia de oftalmologie pediatrica, este important sa incepi prin a afla mai multe despre locatiile unde se ofera astfel de servicii. La acest capitol, pot fi de interes detalii precum experienta personalului, varietatea de investigatii si diversitatea de produse. Feedback-ul altor pacienti iti poate fi de folos pentru a lua o decizie informata.

Urmatorul clasament reuneste informatii privind activitatea celor mai apreciate cabinete de oftalmologie din Valcea, servind ca punct de plecare in luarea unei decizii corecte:

1. Medicalma Vision

Privitor la consultatii si servicii de oftalmologie pediatrica, optiunea de top a persoanelor din Valcea este Medicalma Vision. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2012 cu scopul de a oferi servicii oftalmologice de inalta calitate persoanelor de orice varsta. Aici vei gasi o echipa de medici oftalmologi supraspecializati care se ocupa de investigatii si de tratamentul unui spectru larg de afectiuni si traumatisme ale ochiului. Prioritatea echipei de la Medicalma Vision este de a bifa precizia in diagnostic si de a asigura tratamente eficiente, una dintre valorile colectivului fiind performanta. Procedurile medicale moderne sunt efectuate cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, in clinica fiind disponibil unul dintre cele mai avansate computere tomografe oculare.

O consultatie oftalmologica primara la copii are tariful de 220 lei. 

La Medicalma Vision, pacientii spun ca au intalnit medici de incredere, care i-au ajutat sa isi rezolve problemele de vedere si care le-au oferit sfaturi utile. Cateva dintre calitatile personalului sunt profesionalismul, amabilitatea, empatia si atentia. La aceasta clinica profeseaza specialisti cu experienta dobandita in Bucuresti si in strainatate, care pun pe primul loc nevoile pacientului. Ambianta din clinica este placuta, la fel si designul interior. Cat despre preturi, acestea sunt caracterizate ca fiind acceptabile.

Vezi parerile pacientilor despre Medicalma Vision  
Vezi Pareri

2. BalneoMedCenter

La BalneoMedCenter in Valcea sunt disponibile si consultatii de oftalmologie pediatrica, fiind un centru medical pe care il poti alege pentru diverse investigatii si tratamente. Din echipa fac parte specialisti cu experienta, care pun la dispozitia pacientilor o gama vasta de consultatii si solutii de tratament din mai multe arii terapeutice: neurologie, cardiologie, recuperare medicala, pneumologie etc. Evaluarea oftalmologica completa este realizata prin folosirea tehnologiilor moderne din dotarea spitalului.

La BalneoMedCenter, consultatia oftalmologica are pretul de 90 lei.

Privitor la feedback, acest spital a primit recenzii bune de la un numar foarte mare de pacienti. Acestia spun ca se foloseste aparatura de ultima generatie si ca intreaga echipa are un comportament exemplar fata de pacienti. Personalul este bine pregatit, amabil, empatic si implicat. Cateva persoane mentioneaza ca programarea lor nu a fost respectata.

3. Visual Oftalmo

Visual Oftalmo este un cabinet din Valcea care ofera servicii de oftalmologie pediatrica si pe care il poti alege pentru a evalua sanatatea ochilor copilului tau. Aici isi desfasoara activitatea dr. Alina Hondor, care ajuta pacientii de orice varsta sa se bucure de o calitate imbunatatita a vederii. In cazul in care sunt depistate probleme de vedere, pacientii beneficiaza de consiliere in alegerea ochelarilor potriviti.

La Visual Oftalmo, consultatia are pretul de 100 lei.

Parintii care si-au dus copilul la Visual Oftalmo pentru consultatie si au oferit ulterior recenzii in mediul online spun ca dr. Alina Hondor este un medic excelent, care da dovada de empatie si are un comportament adecvat fata de micii pacienti. Medicul are experienta si se ocupa inclusiv de situatii complicate, oferind recomandari sau tratamente corecte si eficiente. Respectul si seriozitatea sunt alte calitati ale personalului de la acest cabinet.

4. Unioptic

Unioptic este un centru oftalmologic din Valcea unde se efectueaza inclusiv consultatii oftalmologice pediatrice. Indiferent de categoria de varsta, pacientii beneficiaza de servicii oftalmologice complete, fie ca au nevoie de o simpla consultatie sau de interventii mai complexe, cum ar fi cele chirurgicale. Lista de servicii acopera domenii precum oftalmologia, optometria, optica medicala si asistenta medicala, astfel incat persoanele care ii trec pragul sa beneficieze de o abordare integrata. Specialistii de la Unioptic folosesc aparatura si tehnologie de ultima generatie, in dotarea centrului existand echipamente de la producatori de top.

Pentru o consultatie oftalmologica completa, pacientii vor achita pretul de 200 lei.

Unioptic este un centru de oftalmologie apreciat in Valcea, iar pacientii il recomanda cu incredere. Cateva dintre motivele pentru care acestia au oferit recenzii pozitive in mediul online sunt profesionalismul echipei, dorinta de a ajuta si atentia la nevoile pacientului. Serviciile sunt de calitate ireprosabila, la fel si produsele. De asemenea, se folosesc tehnologii moderne si preturile sunt avantajoase.

5. Optica Sofia

O alta locatie din Valcea pe care o poti alege pentru servicii de oftalmologie pediatrica este Optica Sofia. Acest cabinet asigura consultatii complexe pacientilor de orice varsta, punandu-se accent pe acuratete in diagnostic si pe eficienta in solutiile si tratamentele recomandate. Persoanele care aleg Optica Sofia beneficiaza de servicii calitative si de consultanta in alegerea ochelarilor potriviti.

La acest cabinet, consultatia oftalmologica are pretul de 150 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales Optica Sofia se declara multumiti de calitatea serviciilor. Personalul da dovada de experienta, amabilitate si profesionalism. Consultatia este detaliata, iar pacientilor li se raspunde la toate intrebarile si li se ofera sfaturi utile.

Concluzii

Atunci cand alegi o clinica sau un cabinet din Valcea pentru consultatia de oftalmologie pediatrica, este necesar sa pui pe primul loc calitatea serviciilor. Alte aspecte care merita luate in calcul sunt dotarile din cabinet, diversitatea de produse si recomandarile venite din partea altor pacienti. Pentru ca cel mic sa se simta confortabil in timpul consultatiei, poti sa te indrepti catre cabinetele moderne unde profeseaza medici apreciati deopotriva pentru atitudine si experienta, in Valcea existand mai multe astfel de cabinete.