Meniu

Oftalmologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cadrul centrelor si cabinetelor de oftalmologie din Piatra Neamt se ofera consultatii amanuntite si indrumare in alegerea ochelarilor potriviti, astfel incat orice persoana sa se bucure de o vedere imbunatatita si de produse calitative. Consultatia este primul pas in depistarea unor eventuale probleme de vedere, care se pot manifesta prin dificultati de citire, dureri de cap, ochi uscati, vedere incetosata si alte semne care nu trebuie ignorate.  

In urma unei consultatii, un specialist te va ajuta sa alegi ochelarii potriviti, in raport cu dioptriile determinate si cu preferintele personale. La control se depisteaza inclusiv problemele oculare grave, asa ca medicii oftalmologi recomanda efectuarea sa la un an sau la doi ani, in functie de categoria de varsta si factorii de risc. De exemplu, persoanele care lucreaza la calculator ar trebui sa mearga mai des la control si sa poarte ochelari de protectie care blocheaza lumina albastra emisa de ecrane.

Preturi pentru consultatia de oftalmologie in Piatra Neamt

In majoritatea cabinetelor oftalmologie si centrelor specializate in optica medicala din Piatra Neamt consultatiile pot fi efectuate la pret accesibil. Tabelul de mai jos prezinta ce cabinete ofera consultatii oftalmologice si care este tariful pentru acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Platinum Optic
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Informatii complete si asistenta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Preturi bune
Zoom Optic
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Interes, atentie si corectitudine
 • Aparatura moderna
 • Raport bun calitate-pret
 • Comenzi de ochelari executate rapid
 • Servicii de calitate
Vezi Diferenta
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare, implicare si empatie
 • Calitatea serviciilor
 • Explicatii detaliate
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Optica Center
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal cu experienta
 • Implicare, rabdare si amabilitate
 • Sfaturi utile
 • Orientare spre rezolvarea problemelor
 • Preturi foarte bune
Cristal Vision
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Standarde inalte de calitate a serviciilor
 • Medici cu experienta
 • Atentie, amabilitate si rabdare
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Preturi mici
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de oftalmologie din Piatra Neamt

In orasul Piatra Neamt sunt situate mai multe cabinete de oftalmologie si centre de optica medicala. Serviciile si produsele pe care le ofera sunt menite sa contribuie la sanatatea ochilor si la remedierea unor probleme de vedere. Pe masura inaintarii in varsta, oamenii sunt sfatuiti sa acorde o atentie tot mai mare sanatatii oculare si sa nu neglijeze consultatia oftalmologica.

Daca locuiesti in Piatra Neamt si ai luat decizia de a merge la o consultatie, mai jos poti vedea o selectie a celor mai bune cabinete de oftalmologie si cateva detalii despre experienta personalului, tehnologiile utilizate si feedback-ul altor pacienti:

1. Platinum Optic

Platinum Optic este un cabinet de oftalmologie din Piatra Neamt unde poti merge pentru consultatii oftalmologice, consiliere si montaj automatizat al ochelarilor. Lista de servicii cuprinde diferite investigatii medicale prin care se depisteaza problemele de vedere si care folosesc tehnologie actualizata. Specialistii utilizeaza echipamente moderne si identifica solutii inclusiv pentru problemele complexe, asigurand tratamente in raport cu particularitatile fiecarui pacient. In gama de produse sunt disponibile rame de la furnizori internationali recunoscuti, optiunile fiind diversificate. 

La Platinum Optic, pretul unei consultatii porneste de la 100 lei.

Platinum Optic este unul dintre cele mai apreciate cabinete de oftalmologie din Piatra Neamt, iar pacientii care i-au trecut pragul si au impartasit impresii in mediul online spun ca serviciile sunt de calitate ireprosabila si ca personalul are foarte multa rabdare cu cei mici. Echipa este laudata pentru profesionalism, amabilitate si pentru informatiile complete pe care le ofera. Atmosfera din cabinet este placuta si relaxanta, iar stocurile sunt generoase. Se foloseste aparatura de ultima generatie si preturile sunt bune. 

Vezi parerile pacientilor despre Platinum Optic
Vezi Pareri

2. Zoom Optic

Cabinetul de oftalmologie Zoom Optic se adreseaza tuturor persoanelor din Piatra Neamt care isi doresc solutii pentru corectarea problemelor de vedere si servicii de calitate din sfera oftalmologiei. Echipa este formata din specialisti cu experienta, care efectueaza consultatii pentru ochelari si lentile de contact folosind aparatura moderna. Consultatiile sunt efectuate de catre un optometrist cu peste 15 ani de experienta, iar in cazul problemelor mai complexe de sanatate oculara, investigatiile sunt realizate de catre medicul primar. 

Consultatia oftalmologica are pretul de 120 lei. 

Cabinetul oftalmologic Zoom Optic se bucura de feedback pozitiv din partea celor care i-au trecut pragul. In mediul online, acestia si-au manifestat recunostinta fata de personalul care da dovada de profesionalism, rabdare, interes, atentie si amabilitate. Serviciile sunt de calitate, iar preturile corecte. Abilitatile profesionale, corectitudinea si atitudinea amabila sunt alte motive pentru care echipa Zoom Optic este laudata. Se foloseste aparatura moderna si comenzile de ochelari sunt executate rapid. 

3. Vezi Diferenta

Cu nume sugestiv, cabinetul Vezi Diferenta din Piatra Neamt ofera servicii de oftalmologie si solutii variate la capitolul rame si lentile. Din gama de produse fac parte rame de la branduri de top, dintre care clientii pot alege in urma unui control prin care sunt determinate dioptriile. Serviciile sunt oferite de specialisti cu experienta, care ii consiliaza pe clienti in alegerea ochelarilor potriviti si care folosesc aparatura moderna pentru efectuarea controlului.

Pretul unei consultatii porneste de la 100 lei.

La acest cabinet profeseaza o echipa de profesionisti, care sunt foarte atenti la nevoile clientilor si ofera explicatii detaliate. Persoanele care i-au trecut pragul si au oferit recenzii in mediul online sustin ca au avut o experienta placuta, deoarece au fost tratate cu profesionalism, rabdare, implicare si empatie. Serviciile sunt de calitate si preturile accesibile. In plus, atmosfera din cabinet este primitoare.

4. Optica Center

Cabinetul de oftalmologie si optica medicala Optica Center din Piatra Neamt aduce la un loc opticieni si medici cu experienta, care ofera pacientilor servicii personalizate si solutii de protejare sau intretinere a sanatatii oculare. Inca din 1971, acest cabinet ofera produse si tratamente adaptate nevoilor individuale. Pe parcursul anilor de activitate, s-au facut investitii in aparatura si tehnologie moderna, astfel incat calitatea actului medical sa fie superioara. Consultatiile sunt efectuate de medic primar oftalmolog, care realizeaza investigatii amanuntite pentru depistarea problemelor mai mult sau mai putin complexe de vedere.  

Consultatia oftalmologica are pretul de 150 lei. 

Personalul de la Optica Center este implicat, profesionist, rabdator si amabil. Asa reiese din opiniile pacientilor care si-au relatat experienta pe internet, mentionand ca serviciile sunt de calitate si preturile foarte bune. Personalul are o experienta vasta si ofera sfaturi utile, fiind orientat catre rezolvarea problemelor. 

5. Cristal Vision

La Cristal Vision in Piatra Neamt vei gasi o echipa de specialisti in oftalmologie, al carei obiectiv este de a bifa precizia in diagnosticul bolilor oftalmologice si eficienta in tratament. In dotarea cabinetului se regaseste aparatura de baza pentru consultatiile oftalmologice, dar si echipamente avansate de diagnostic si monitorizare a unor afectiuni mai complexe de la nivelul ochilor. 

La Cristal Vision, o consultatie completa are pretul de 150 lei. Pentru o consultatie extinsa cu OCT (tomografie in coerenta optica), tariful este de 320 lei. 

Echipa de la Cristal Vision isi exercita meseria cu dedicare si profesionalism, cabinetul indeplinind standarde inalte de calitate. Pacientii care au ales acest cabinet spun ca s-au simtit in siguranta si ca au fost tratati cu atentie, empatie, rabdare, grija si amabilitate de catre personal. Medicii explica in detaliu fiecare procedura si lucreaza foarte bine cu micii pacienti. Un alt motiv pentru care pacientii se declara incantati de acest cabinet sunt preturile mici. Ca dezavantaj, cateva persoane noteaza faptul ca programarile se decaleaza.

Concluzii

Aceste cabinete oftalmologice, situate in Piatra Neamt, au castigat aprecierea unui numar mare de clienti si pacienti pentru ca ofera servicii calitative, accesibile si eficiente. Clasamentul de mai sus iti poate folosi drept ghid in alegerea unui cabinet care se aliniaza la nevoile si bugetul tau, fiind important sa te orientezi in primul rand dupa calitatea serviciilor. In acest oras exista multi optometristi si medici cu experienta, care iti pot oferi solutii de protejare si imbunatatire a vederii.