Meniu

Oftalmologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principalul factor care duce la aparitia tulburarilor de vedere consta chiar in timpul excesiv petrecut in fata ecranelor, ceea ce ar trebui sa ii determine pe multi dintre utilizatori sa mearga la cabinetele de oftalmologie din Pitesti pentru efectuarea unui control de rutina sau de monitorizare. Problemele de vedere sunt periculoase si, daca sunt lasate sa avanseze, pot duce, in cel mai rau caz, la orbire. Asigura-te ca eviti sa te pui in aceasta postura si tine cont de indicatiile medicului specialist, pentru a nu-ti pune vederea in pericol. 

Daca locuiesti in Pitesti si esti in cautarea unor clinici de oftalmologie, citeste mai departe si vei descoperi un top cinci al celor mai frecventate si apreciate institutii medicale din orasul tau. Nu iti neglija sanatatea si nu amana vizitele la medicul oftalmolog, care te poate instiinta cu tot ce trebuie sa stii despre problemele de care suferi, dar si cum le poti trata.

Care este pretul unei consultatii de oftalmologie in Pitesti?

De regula, pretul aplicat pentru o consultatie de oftalmologie in Pitesti se stabileste in functie de aparaturile folosite pentru depistarea problemei de sanatate, dar si in functie de experienta in domeniu a cadrelor medicale. Pentru a elimina orice dubiu, iti afisam in tabelul de mai jos tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clariss Optiq
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Amabilitate, profesionalism si seriozitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rame calitative de ochelari
 • Atmosfera placuta, prietenoasa si primitoare
 • Comunicare eficienta intre medic si pacient
Infinity Optic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Buna pregatire, experienta vasta si profesionalism
 • Aparaturi de o performanta ridicata
 • Raport calitate/pret excelent
 • Rezultate precise si investigatii ireprosabile
Optica Negreanu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa medicala profesionista si atenta la detalii
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si preturi accesibile
Clinica Dr. Georgescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii ireprosabile si diagnostic precis
 • Tratamente eficiente
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
Oftalmoterapia
100 Ron
 • Pretul penntru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Investigatii ireprosabile si diagnostic precis
 • Tratamente eficiente
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de oftalmologie din Pitesti

Te-ai saturat de episoadele de neclaritate vizuala, care iti provoaca, implicit, dureri de cap si vrei sa mergi la o clinica de oftalmologie in Pitesti pentru a solicita ajutorul unui specialist in domeniu? Atunci institutiile medicale pe care ti le prezentam in continuare te vor ajuta. In cadrul acestora isi desfasoara activitatea un personal experimentat, care iti va oferi un diagnostic corect si care va apela la cele mai eficiente metode de tratare a problemei de care suferi. Iata scurte prezentari ale clinicilor din oras in care vei intalni oftalmologi buni si bine pregatiti:

1. Clariss Optiq

Clariss Optiq este o clinica de oftalmologie din Pitesti care se adreseaza atat pacientilor cu probleme de vedere, cat si celor care vor sa isi faca investigatiile de rutina. Consultatia de specialitate efectuata in cadrul acestei clinici contine urmatoarele servicii: masurarea dioptriilor, masurarea tensiunii intraoculare, masurarea acuitatii vizuale, dilatarea pupilelor cu picaturi, examen biomicroscopic pol anterior si pol posterior. Aparaturile care sunt folosite in cadrul acestei institutii medicale pentru depistarea problemelor oculare sunt de ultima generatie, iar echipele medicale au competenta de a realiza prescriptii pentru lentile de contact, instructaj pentru utilizarea corecta a ochelarilor, dar si de a pune in aplicare un tratament corespunzator, pe baza diagnosticului descoperit. 

Consultatiile oftalmologice efectuate la Clariss Optiq sunt gratuite.

Recenziile postate de pacienti sunt unanim pozitive, ceea ce inseamna ca toti cei care au apela la serviciile clinicii Clariss Optiq sunt multumiti in intregime. Echipa de specialisti acorda o atentie sporita pacientilor, tratandu-i cu amabilitate, profesionalism si seriozitate. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar ramele de ochelari sunt la o calitate superioara. Atmosfera este placuta, prietenoasa, primitoare, iar comunicarea din medic si pacient este eficienta.

Vezi parerile pacientilor despre Clariss Optiq
Vezi Pareri

2. Infinity Optic

Infinity Optic este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia atunci cand esti in cautarea unei clinici de oftalmologie in Pitesti. Medicii care fac parte din cadrul acestei institutii medicale au experienta vasta, avand competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: masurarea tensiunii intraoculare, examen de fund de ochi, autokeratorefractometrie, acuitate vizuala, autorefractometrie si cicloplegie cu determinare de dioptrii, prescriere de ochelari. Toate acestea fac parte dintr-o consultatie de specialitate, prin intermediul careia medicul poate stabili un diagnostic precis, dar si solutii personalizate. In plus, dotarile clinicii sunt reprezentate de aparaturi si echipamente de o performanta ridicata, pentru obtinerea unor rezultate precise.

Costul unei consultatii oftalmologice este de 100 lei sau gratuita in cazul in care pacientul achizitioneaza o pereche de ochelari de la aceasta clinica.

Pacientii se declara multumiti de activitatea desfasurata de medicii din cadrul Infinity Optic. Acestia au o buna pregatire, o experienta vasta in domeniu si competenta de a trata in mod eficient pacientii indiferent cat de severa este problema de sanatate de care sufera. Aparaturile folosite sunt de o performanta ridicata, iar raportul calitate/pret este excelent.

3. Optica Negreanu

Optica Negreanu este o clinica oftalmologica din Pitesti, catre care toti argesenii isi pot indrepta atentia, datorita serviciilor de o calitate superioara de care beneficiaza. Are o vechime de peste 20 de ani in domeniu, iar echipa este formata din optometristi cu experienta si doi medici oftalmologi: dr. Irina Turcanu si dr. Victoria Ursu. Acestia sunt ajutati de echipamente si aparaturi de ultima generatie pentru realizarea unui act medical ireprosabil. Dintre acestea merita mentionate si: pahimetru non-contact cu keratometru integrat, camp vizual computerizat model 2022, biomicroscop, autorefractometru pediatric, oftalmoscop monocular indirect LED, aplanotonometru digital, ecograf ocular, exofalmometru.

Costul unei consultatii oftalmologice este de 150 lei, iar consultatia optometrica este gratuita.

Clinica este apreciata de pacienti, multumita serviciilor ireprosabile de care au beneficiat. Echipa de medici este profesionista, atenta la detalii si competenta in desfasurarea unui act medical corect, stabilind un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. Consultatiile sunt de specialitate, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, atmosfera este primitoare, iar preturile accesibile.

4. Clinica Dr. Georgescu

Clinica Dr. Georgescu este specializata in oftalmologie si chirurgie oculara din Pitesti, pentru pacientii cu diverse probleme de vedere. Institutia medicala ofera tuturor posibilitatea de a opta pentru consultatii de specialitate, tratamente personalizate si servicii de chirurgie, pentru cei care se afla intr-un stadiu avansat al bolii. Aparatura care se afla in dotarile clinicii este de ultima generatie, pentru o acuratete ridicata atunci cand vine vorba de stabilirea corecta a diagnosticului,  iar personalul medical da dovada de o inalta calificare si profesionalism. Printre serviciile care pot fi puse in aplicare sunt amintite si: consultatii si tratamente oftalmologie (laser si chirurgicale), prescriere de ochelari, masurarea tensiunii oculare, camp vizual computerizat, examinare si prescriere de lentile de contact optice si estetice. Colectivul de medici este format din: dr. Anca Georgescu, medic primar oftalmolog si dr. Marin Georgescu, medic primar in chirurgie generala.

Pretul aplicat pentru o consultatie oftalmologica pentru adulti si copii (care include acuitate vizuala, autorefractomie, examen biomicroscopic, tensiune oculara, prescriere ochelari) este de 200 lei. Costul este acelasi si pentru urgentele oftalmologice. 

Majoritatea experientelor pacientilor pe care le-au avut la clinica dr. Georgescu sunt placute, datorita serviciilor calitative. Echipa de medici este bine pregatita si atenta la necesitatile pacientilor, aplicand o serie de investigatii pentru stabilirea unui diagnostic precis. Tratamentele si recomandarile sunt eficiente, atmosfera este primitoare, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. 

5. Oftalmoterapia

Oftalmoterapia este un centru oftalmologic din Pitesti, care a fost infiintat in anul 2012 si care, inca de la inceput, si-a dedicat activitatea insanatosirii pacientilor. Printre serviciile pentru care acestia pot opta se numara si: prescriere si executie ochelari, masurarea refractiei oculare cu dioptron computerizat, examinarea polului posterior, autorefractometrie pediatrica, biometrie oculara, gonioscopie, exoftalmometrie, ecografie oculo-orbitara, pahimetrie si microscopie speculara. Toate aceste investigatii sunt efectuate prin intermediul aparaturilor de ultima generatie, printre care se remarca si prezenta unuia dintre cele mai performante aparate laser D-YAG pentru capsulotomii si iridotomii, marca Ellex Super Q din Australia. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu si este formata din: dr. Lizica Lazarescu, dr. Ivana Octavian, dr. Liana Duta si ing. opt. Niculae Lucian. 

Pretul pentru o consultatie oftalmologice incepe de la 100 lei si ajunge la 200, aceasta incluzand: biomicroscopie, autorefractometrie, tonometrie, prescriptie ochelari vedere, prescriptie lentile contact atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, multumita implicarii si bunei pregatiri a cadrelor medicale de care acestea au dat dovada. Serviciile sunt de calitate, consultatiile sunt minutios efectuate, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul ca programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de oftalmologie din Pitesti unde sa fii tratat cu seriozitate si amabilitate, variantele prezentate mai sus iti vor fi de ajutor. Nu astepta ca problema de vedere sa ti se agraveze, apeleaza cu incredere la ajutorul medicului de specialitate, afla un diagnostic concret, dar si care sunt solutiile spre care iti poti indrepta atentia.