Meniu

Oftalmologie Popesti Leordeni

Actualizat pe:

Persoanele care se afla in situatia in care au nevoie de un control oftalmologic in Popesti Leordeni vor avea mai multe clinici din care sa aleaga. Unele se specializeaza in consultatii, in timp ce altele vin cu o gama impresionanta de perechi de ochelari. Clinica sau cabinetul ideal depind de problemele cu care pacientul se confrunta.

Factorii care ii ajuta pe pacienti sa aleaga un medic oftalmolog in Popesti Leordeni sunt pregatirea, experienta si accesibilitatea preturilor. Mai exista si factorul de distanta; unii oameni prefera un cabinet care sa nu fie departe de locuinta lor sau de locul de munca.

Ce fel de clinici oftalmologice vei gasi in Popesti Leordeni?

Chiar daca nu se poate vorbi de multe clinici specializate in oftalmologie in Popesti Leordeni, exista echipe si medici dedicati care isi desfasoara activitatea in cadrul unor clinici care ofera servicii in mai ramuri din medicina. Fiecare clinica si cabinet ofera un control oftalmologic in Popesti Leordeni, menit sa-l ajute pe pacient sa-si dea seama ce problema are.

1. Clinica oftalmologica Oftaclinic

La clinica privata de oftalmologie din Popesti Leordeni, Oftaclinic, consultatiile si interventiile realizate sunt la zi cu noutatile din domeniu. Pacientii vor putea opta pentru consultatii oftalmologice, diagnosticare si tratament medicamentos, chirurgical si monitorizarea glaucomului, diagnosticarea, monitorizarea si tratarea ochiului uscat si cross-linking.

Echipa clinicii trateaza toate problemele cu care vin pacientii cu seriozitate, promptitudine si profesionalism, iar preturile sunt unele avantajoase. Amanarea operatiilor, in special in cazul celei de cataracta, poate avea consecinte nedorite.

Cu privire la datele de contact, numerele de telefon sunt 0213126119 si 0724016199, iar adresa de E-mail este potopvasile@oftaclinic.com.

2. Clinica medicala German Clinic

German Clinic are o ramura speciala dedicata oftalmologiei in Popesti Leordeni. Serviciile oferite sunt realizate cu un grad inalt de profesionalism, iar medicina este personalizata, astfel incat fiecare tratament sa se potriveasca problemelor pacientului.

Pe partea de oftalmologie, principalele servicii oferite sunt consultul de specialitate cu un medic primar si consultatia de control dupa tratament. Cele mai multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice, asa ca doar in cadrul unui control amanuntit vor putea fi depistate.

Programarile se vor face fie apeland la 0723118903 fie prin intermediul adresei de E-mail contact@germanclinic.ro.

3. Optiela Popesti Leordeni

Oamenii care se confrunta cu o crestere constanta a dioptriilor pot opta pentru serviciile de oftalmologie din Popesti Leordeni, de la Optiela. Aici, au de ales intre consultatia optometrica standard si consultatia optometrica instotita de comanda, care la randul ei poate sa fie completa sau incompleta. Setul complet consta in rama, lentile si montaj.

Numarul de telefon este 0725331551, iar adresa de E-mail este optiela@gmail.com.

Ce clinica oftalmologica din Popesti Leordeni vei alege sa vizitezi?

Prin urmare, in functie de motivele care o determina pe o persoana sa aleaga sa viziteze o clinica oftalmologica in Popesti Leordeni, alegerea potrivita o sa difere de la un caz la altul. Cei care au fost deja la un control, vor putea opta direct pentru confectionarea unei perechi de ochelari.