Meniu

Oftalmologie Roman

Actualizat pe:

Regiunea istorica Moldova este considerata a fi una dintre cele mai sarace si in care accesul la tehnologia moderna este unul greoi si dificil, dar chiar si in aceste conditii, serviciile medicale, dar mai ales cele de oftalmologie din Roma sunt unele moderne si performante.
Acestea sunt reprezentative pentru zona respectiva, datorita numeroaselor clinici si cabinete de specialitate care s-au dotat cu aparatura medicala de ultima generatie si care s-au concentrat pe dezvoltarea si oferirea de servicii oftalmologice de buna calitate.

Cele mai performante clinici si cabinete de oftalmologie din Roman

Unul dintre cele 5 simturi ale oamenilor este vederea, care trebuie ingrijita si protejata la fel ca in cazul starii generale de sanatate, motiv pentru care vizitele la cabinetul de oftalmologie din Roman nu ar trebui facute numai cand sunt deja prezente semne ca incep sa apara afectiuni oculare sau probleme de vedere.
Locuitorii orasului se pot bucura insa de posibilitatea de a-si alege medicul oftalmologi din Roman la care sa apeleze, deoarece numarul unitatilor medicale care ofera astfel de servicii, la calitate inalta, este unul mare. Prin urmare, unele dintre cele mai performante si moderne clinici si cabinete de oftalmologie sunt:

1. Allevio

Clinica Allevio este una dintre cele mai performante si mai populare cabinete de oftalmologie din Roman, la care se poate apela chiar si in cazul unor urgente oftalmologice. Serviciile oferite de echipa medicala a acestei clinici se adreseaza deopotriva adultilor, varstnicilor si copiilor, deoarece detine aparatura medicala moderna, potrivita investigatiilor de orice natura oftalmologica.
Printre principalele servicii si investigatii de oftalmologie disponibile in clinica Allevio sunt: determinarea dioptriilor, biomicroscopia oculara si urgente oftalmologice.

2. Platinum Optic

La clinica de oftalmologie Planium Optic, pacientii pot gasi solutia completa pentru problemele oculare cu care se confrunta, deoarece experienta echipei medicale si tehnologia performanta utilizata faciliteaza diagnosticarea si tratarea a diferite afectiuni oftalmologice.
Desi a inceput activitatea ca o clinica de optica medicala, in prezent, Paltinum Optic poate efectua chiar si interventii chirurgicale oftalmologice in Roman si in alte 3 orase din Moldova, deoarece si-a dezvoltat activitatea astfel incat un numar tot mai mare de oameni sa poata beneficia de serviciile performante si de calitate pe care le ofera.

3. ProfiLens Medical

O clinica medicala axata pe optica medicala si chirurgie oftalmologica din Roman, ProfiLens Medical cuprinde un portofoliu vast de servicii si investigatii oftalmologice, care se desfasoara intr-un spatiu modern si dotat cu aparatura medicala de ultima generatie.
De asemenea, pot fi consultati si tratati pacienti inca de la cele mai mici varste, pentru a se mentine sau trata starea de sanatate a ochilor si vederea optima, fiind disponibile si servicii si produse de optica medicala de cea mai buna calitate.

Prin urmare, domeniul medical este unul foarte bine dezvoltat in acest oras, lucru confirmat si de serviciile si cabinetele de oftalmologie din Roman, la care oamenii pot apela cu cea mai mare incredere ca vor obtine diagnosticul corect si tratamente moderne si eficiente, pentru imbunatatirea calitatii vederii.