Meniu

Oftalmologie Sebes

Actualizat pe:

Regiunea Transilvaniei este populara pentru peisajele sale frumoase si naturale, care taie respiratia, dar si pentru bisericile si cladirile construite in stil gotic, insa locuitorii din zona sunt mai preocupati de serviciile medicale de care au nevoie, mai ales in ceea ce priveste serviciile de oftalmologie din Sebes.
Dorinta oamenilor de a beneficia de servicii medicale de buna calitate si performante este impartasita si de medicii oftalmologi din Sebes, care se preocupa sa asigure acestora cele mai bune servicii si cele mai moderne investigatii si tratamente. Drept urmare, pregatirea profesionala continua si pasiunea acestora este dublata de aparatura medicala performanta, utilizata pentru consultarea si tratarea afectiunilor oculare ale pacientilor.

Care sunt unitatile medicale care ofera servicii de oftalmologie in Sebes?

Deoarece aria de oftalmologie nu este un sector al medicinei foarte bine dezvoltat, clinicile si cabinetele de oftalmologie din Sebes sunt foarte putine, ceea ce face ca oamenii sa se reorienteze la unitatile medicale din orasele invecinate. Acest lucru se intampla, in principal, din cauza lipsei de locuri disponibile pentru consultatii ale clinicilor existente si nu din cauza calitatii serviciilor.
Totusi, principalele unitati medicale de oftalmologie din Sebes la care pot apela locuitorii orasului sunt:

1. Centrul de Diagnostic si Tratament Sebes

In cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament activeaza unul dintre cele mai populare cabinete de oftalmologie din Sebes, care este condus de medicul specialist dr. Teodoru Adrian. Experienta vasta si dedicarea medicului a facut din acest cabinet de oftalmologie unul dintre cele mai cautate din zona. De asemenea, la popularitatea sa a contribuit si calitatea serviciilor oftalmologice, influentata in mare masura de aparatura medicala utilizata, care este una performanta, de ultima generatie.
Pe langa gama variata de servicii de oftalmologie disponibile, pacientii doctorului Teodoru Adrian se bucura si de posibilitatea decontarii investigatiilor si tratamentelor oftalmologice de catre CAS.

2. Optic Eyes (Ali-Dei Duo)

Optic Eyes (Ali-Dei Duo) este un cabinet de optica medicala care inca de la inceput si-a dorit sa vina in ajutorul pacientilor sai. Drept urmare, in prezent ofera si consultatii de oftalmologie in Sebes, pentru identificare viciilor de refractie, iar cu ajutorul apraturii de diagnosticare moderne, se poate face recomandarea de lentile potrivite nevoilor si afectiunii oculare pentru fiecare pacient.
Unul dintre motivele pentru care este foarte apreciat de pacientii sai este reprezentat de raportul pret – calitate, care este unul avantajos.

3. Clinica Dr. Holos, Alba Iulia

Cum numarul de unitati medicale care ofera servicii de oftalmologie in Sebes este unul foarte mic, locuitorii orasului isi indreapta atentia asupra clinicilor din alte orase, in special din Alba Iulia. Astfel ca una dintre aceste clinici de oftalmologie, care sunt cel mai des vizitate de sebeseni, este Clinica Dr. Holos.
Aceasta face parte dintr-o retea extinsa de astfel de clinici medicale, retea care si-a inceput existenta in resedinta judetului Alba si care este renumit pentru serviciile de calitate si investigatiile moderne oferite, posibile datorita tehnologie ultraperformante utilizate.

In concluzie, orice afectiune oculara poate fi tratata in cadrul unui cabinet de oftalmologie din Sebes, singura conditie fiind programarea din timp pentru consultatie, pentru a obtine un loc liber la una dintre putinele unitati medicale din oras.