Meniu

Oftalmologie Sighet

Actualizat pe:

Cimitirul Vesel este unul dintre cele mai vizitate obiective din judetul Maramures, dar si alte municipii din judet detin puncte turistice care atrag numerosi vizitatori, cum ar fi Memorialul Victimelor Comunismului si Rezistentei, dar principala preocupare a locuitorilor orasului care gazduieste acest obiectiv este aceea de a avea acces la servicii moderne si de calitate, mai ales cand vine vorba despre serviciile medicale si cele de oftalmologie din Sighet.
Situat la granita Romaniei cu Ucraina, orasul Sighetul Marmatiei are si numeroase influente de la tarile invecinate, dar cu toate acestea, numarul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Sighet este unul foarte mic, locuitorii fiind adesea nevoiti sa mearga in orasele mai dezvoltate pentru consultatii si investigatii.

Unde se poate merge pentru consultatii de oftalmologie in Sighet?

Cu toate ca exista numeroase clinici si centre medicale in oras, foarte putine sunt cele care ofera si servicii de oftalmologie, motiv pentru care oamenii care au nevoie de investigatii mai complexe de oftalmologie in Sighet sunt nevoiti sa mearga in orasul de resedinta al judetului.
Consultatiile si serviciile comune de oftalmologie din Sighet pot fi efectuate la una dintre clinicile de optica medicala, care ofera si astfel de servicii. Drept urmare, principalele unitati medicale la care se poate apela in cazul unor probleme oculare sunt:

1. Clinica Optikrina

O clinica specializata in optica medicala, dar care ofera si consultatii de oftalmologie in Sighet este Clinica Optikrina. Pe langa produsele destinate imbunatatirii calitatii vederii, aceasta clinica este dotata si cu aparatura medicala de analiza si control de ultima generatie, care permit o diagnosticare rapida si corecta a viciilor de refractie.
In plus, pacientii care isi achizitioneaza ochelarii prescrisi de la Optikrina vor beneficia de consultatie gratuita.

2. Tehno – Optimed

Tehno – Optimed este un cabinet de optica medicala care comercializeaza o gama vasta de produse si tehnica medicala, dar care ofera si servicii de oftalmologie in Sighet, in special in cazul pacientilor care au nevoie de ochelari de vedere pentru ameliorarea sau tratarea unor deficiente de vedere.
Pentru identificarea dioptriei si stabilirea corectiei necesare se foloseste un dispozitiv medical pentru investigatii oftalmologice de ultima generatie, un refractometru computerizat ultramodern. Pacientii vor beneficia, in cadrul Tehno – Optimed, de consultatii gratuite pentru prescrierea de ochelari de vedere.

3. Clinica de Oftalmologie Vista Vision, Baia Mare

Cei care au nevoie de investigatii sau tratamente mai complexe de oftalmologie in Sighet sunt nevoiti sa mearga la una dintre clinicile de oftalmologie din Baia Mare. Una dintre acestea este Clinica Vista Vision, unde pot fi investigate, diagnosticate si tratate afectiuni oculare dintre cele mai diverse, fiind disponibile chiar si servicii de chirurgie refractiva si retiniana.
Toate acestea sunt posibile datorita echipei medicale dedicate si profesioniste, care a investit in perfectionarea tehnicilor utilizate si in modernizarea cabinetelor de oftalmologie.

In concluzie, viciile de refractie pot fi corectate cu ajutorul serviciilor de oftalmologie din Sighet, oferite de clinicile de optica medicala, dar pentru investigarea si tratarea unor afectiuni oculare complicate locuitorii orasului apeleaza la clinicile medicale din Baia Mare.