Meniu

Oftalmologie Urziceni

Actualizat pe:

Proximitatea judetului Ialomita de Capitala face ca accesul la noile tehnologii sa se faca mult mai usor decat in alte regiuni ale tarii, astfel ca unitatile medicale de oftalmologie din Urziceni sunt dotate cu aparatura medicala performanta, de ultima generatie.
In plus, aceasta este folosita de unii dintre cei mai buni medici oftalmologi din Urziceni, ceea ce face ca serviciile medicale oferite de acestia sa fie unele de buna calitate. Chiar si in aceste conditii, multi locuitori aleg serviciile oftalmologie disponibile in orase invecinate, iar motivele sunt diverse.

Principalele clinici si cabinete de oftalmologie din Urziceni

Evaluarea oftalmologica este foarte importanta pentru mentinerea acuitatii vizuale, motiv pentru care orice persoana ar trebui sa treaca pragul unui cabinet de oftalmologie din Urziceni. Exista insa un impediment care poate aparea in cazul celor pentru care timpul este limitat, anume programarea pentru o consultatie poate dura destul de mult, deoarece numarul unitatilor medicale care ofera servicii oftalmologice in Urziceni este unul foarte mic.
Tocmai acesta este si principalul motiv pentru care unii locuitori aleg serviciile medicale din orasele invecinate. Acestora li se mai adauga si urgentele sau, mai ales, afectiunile oculare grave sau complexe, pentru care sunt necesare anumite dispozitive sau tipuri de tratamente oftalmologice. Principalele unitati medicale de oftalmologie din Urziceni la care pot apela insa locuitorii orasului sunt:

1. Medical Design Optic

In schimb, Medical Design Optic este un cabinet de optica medicala care a integrat in portofoliul de servicii si consultatiile oftalmologice in Urziceni. Astfel ca locuitorii orasului care se confrunta cu vicii de refractie sau doresc sa isi verifice acuitatea vizuala pot apela la Medical Design Optic, care poate depista simplu si rapid posibilele probleme si poate recomanda dioptriile potrivite pentru acestea.
Desi este specializat in optica medicala, atat produsele pentru imbunatatirea vederii comercializate, cat si serviciile de oftalmologie oferite, sunt unele de calitate.

2. Infosan, Bucuresti

Fie din lipsa locurilor disponibile, fie din cauza unor probleme de vedere mai complicate, unii oameni aleg clinici de oftalmologie din orasele invecinate, iar unul dintre cele mai apropiate este chiar Capitala. Astfel ca o clinica medicala la care apeleaza cei care au nevoie de investigatii oftalmologice din Urziceni este clinica Infosan din Bucuresti.
Gama de servicii, investigatii si tratamente oftalmologice disponibile in cadrul acestei clinici este una foarte variata, incluzand chiar si interventii chirurgicale complexe sau mai putin cunoscute, pentru unele dintre aceste servicii, pacientii avand posibilitatea sa primeasca decontare din partea CAS.

In concluzie, desi au posibilitatea de a se trata de orice fel de afectiune oculara intr-unul dintre cabinetele de oftalmologie din Urziceni, numarul limitat de locuri disponibile ii face pe unii oameni sa mearga in orase invecinate pentru tratament.