Meniu

Oftalmologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te afli in cautarea unei clinici de oftalmologie in Valcea, dar n-ai idee care este cea mai potrivita pentru bugetul tau, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii relevante in acest sens. Prin parcurgerea lui, nu vei afla doar care sunt preturile de la clinicile din oras, ci si cum arata portofoliul lor de servicii si ce alte facilitati iti pot oferi. 

Clinicile din Valcea ies in evidenta prin aparatura de ultima generatie si echipe formate din oftalmologi si optometristi bine pregatiti. Scopul lor este acela de a oferi servicii de o calitate inalta, intr-un ambient cat mai placut. Multi dintre specialistii care isi desfasoara activitatea aici au studiat in capitala si participa adesea la cursuri pentru a se perfectiona. 

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Valcea?

Cu privire la preturile consultatiilor de oftalmologie din Valcea, in general acestea difera in functie de pregatirea si experienta medicilor care se ocupa de ele. Exista si situatii in care cabinetele ofera consultatii gratuite, pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la servicii de calitate. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea tarifele practicate:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medicalma Vision
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de produse
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Participari la diverse cursuri si congrese
Balneomedcenter
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Program doar marti
 • Linia de telefon este adesea ocupata
Visual Oftalmo
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de produse
 • Atmosfera placuta
 • Diverse promotii
Unioptic
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Diverse produse
Optica Sofia
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de produse
 • Diverse reduceri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de oftalmologie din Valcea 

Noi ti-am pregatit un top alcatuit din cinci clinici de oftalmologie din orasul Valcea pe care il poti folosi drept punct de pornire. In momentul in care gasesti o optiune care se incadreaza in bugetul tau, tot ce ramane de facut este sa intri in contact cu un reprezentant din partea clinicii respective si sa te programezi la o consultatie de specialitate: 

1. Medicalma Vision  

Clinica de oftalmologie din Valcea, Medicalma Vision, a fost infiintata in anul 2012, din dorinta de a le oferi oamenilor un loc in care sa se simta in siguranta si sa beneficieze de servicii de inalta calitate. Printre echipamentele de ultima generatie din dotarea clinicii se afla autorefractometrul portabil, folosit in determinarea dioptriilor, dar si optotipul digital pentru testarea acuitatii vizuale. Din echipa fac parte medici specialisti oftalmologi ca Dr. Mihai Constantin, Dr. Cristina Ciuca, Dr. Diana Alexandra Nastase, alaturi de optometristi ca Romeo-Lucian Codreanu si Ramona Gingu. Acestia participa in mod periodic la congrese, cursuri interne si internationale pentru a ramane la curent cu noutatile din domeniu. Un consult oftalmologic realizat la aceasta clinica include autokeratorefractometria, examenul biomicroscopic de pol anterior, examenul fundului de ochi, corectia optica, masurarea tensiunii intraoculare si recomandarea tratamentului, alaturi de prescriptia pentru ochelari. Clinica are si un catalog de produse de optica. 

Tarifele consultatiilor oftalmologice variaza intre 200 si 300 de lei, in functie de medicul ales si de prioritatea serviciului. 

Mai multe persoane au relatat experienta de care au avut parte cand au vizitat clinica Medicalma Vision, iar aspectele scoase in evidenta sunt profesionalismul, calitatea serviciilor si amabilitatea. Explicatiile pe care le ofera medicii sunt utile si pe intelesul tuturor. Au existat si cateva episoade mai putin placute din cauza lipsei de organizare la preluarea programarilor, insa cazurile sunt rare. 

Vezi parerile pacientilor despre Medicalma Vision  
Vezi Pareri

2. Balneomedcenter  

Tot pentru servicii de oftalmologie in orasul Valcea, oamenii au posibilitatea sa apeleze la Spitalul BalneoMedCenter Sofianu, mai exact la unitatea din Ostroveni. De aceasta ramura de servicii se ocupa Dr. Nicoleta Madalina Mitrache, medic specialist oftalmolog, cu experienta si formare la centrele din capitala. Intrucat spitalul pune accent pe ideea de educatie continua, se organizeaza anual manifestari stiintifice cu caracter regional, tocmai pentru a sprijini cercetarea si imbunatatirea tehnicilor de lucru. Cu privire la principalele servicii oferite de spital, acestea sunt consultatia si controlul oftalmologic. In cadrul evaluarii oftalmologice complete sunt incluse examinarea externa a globului ocular, testarea acuitatii vizuale, a functiei pupilare, a campului vizual etc. La spital se mai efectueaza si testul Schirmer prin care se poate diagnostica sindromul de ochi uscat. Oamenii se pot programa doar in ziua de marti, in intervalul cuprins intre orele 17 si 20. 

Pretul unei consultatii este de 100 de lei. 

Printre aspectele apreciate de mai multe persoane care au apelat la serviciile acestui spital se numara calitatea, profesionalismul, promptitudinea si eficienta. Aspectul spitalului este unul curat si primitor. Au existat si situatii in care oamenii n-au reusit sa intre in contact cu un reprezentant al spitalului prin apel telefonic, intrucat toate liniile erau ocupate, asa ca au fost nevoiti sa astepte. 

3. Visual Oftalmo 

In cadrul clinicii Visual Oftalmo isi desfasoara activitatea Dr. Alina Hondor, medic specialist oftalmolog in Valcea. Printre echipamentele de ultima generatie ale cabinetului se afla laserul IRIDEX MICROPULSE, care se utilizeaza in tratarea mai multor afectiuni, inclusiv sindromul de ischemie oculara cronica. Clinica pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de produse de la diverse branduri. Mai mult decat atat, exista diverse promotii de care oameii pot beneficia in mod periodic, precum consultatiile gratuite efectuate de optometristi, prin care se stabilesc dioptriile. La achizitionarea lentilelor, clientii pot profita discounturi. 

Pentru o consultatie oftalmologica, pretul este de 100 de lei. 

Clinica Visual Oftalmo este apreciata in mod deosebit pentru activitatea Dr. Alina Hondor, care da dovada de empatie si stie cum sa interactioneze cu pacienti de toate varstele, astfel incat experienta acestora sa fie una cat mai placuta. Exista persoane care au purtat timp de mai multi ani de zile perechea gresita de ochelari, iar printr-o vizita la Visual Oftalmo au remediat acest lucru. 

4. Unioptic 

In cadrul centrului oftalmologic din Valcea, Unioptic, isi desfasoara activitatea specialisti din mai multe domenii, inclusiv asistenta medicala si optometrie. Un exemplu bun in acest sens este cel al Dr. Daniel Ionescu, medic oftalmolog, apreciat in oras pentru activitatea profesionala. Tehnologia utilizata la centru este de ultima generatie, astfel incat serviciile pe care le ofera sa se ridice la nivelul asteptarilor pacientilor. La aceasta clinica, un consult oftalmologic complet include determinarea acuitatii vizuale, autokeratorefractometria, biomicroscopia si tensiunea intraoculara. Tot aici se efectueza si investigatii imagistice precum ecografia oculo-orbitara sau interventii chirurgicale de tip operatie de cataracta, glaucom, ectropion etc. 

Consultul oftalmologic complet costa 200 de lei. In cazul in care o persoana alege consultatia fara programare, pretul creste la 400 de lei. 

Persoanele care au optat pentru serviciile centrului Unioptic au descris activitatea acestuia prin cuvinte precum profesionalism, corectitudine si inovatie. Nevoile pacientului reprezinta intotdeauna o prioritate pentru personalul medical de aici. In plus, calitatea serviciilor este ireprosabila, iar ramele si lentilele de ochelari pot fi obtinute la preturi avantajoase. 

5. Optica Sofia  

Lista se incheie cu Optica Sofia din Valcea, in cadrul careia se realizeaza consultatii complete de oftalmologie. De efectuarea acestora se ocupa un medic primar oftalmolog si anume Dr. Costin Mitulescu, care isi desfasoara activitatea si in cadrul Spitalului Universitar din Bucuresti. Printre competentele sale se numara angiofluorografia retiniana, ecografia oculo-orbitara si aplicatiile cu laser. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon sau vizitand magazinul de optica in persoana. In plus, cei care aleg serviciile de aici beneficiaza de reduceri la lentile si alte produse de calitate. Consultatiile computerizate sunt gratuite. 

Pretul unei consultatii de oftalmologie este de 150 de lei. 

Ratingul obtinut de Optica Sofia in urma recenziilor primite de la pacienti este unul pozitiv, ceea ce denota calitatea serviciilor prestate. Mai multe persoane au ales sa-si schimbe vechea pereche de ochelari, alegand una noua din gama variata de produse pe care Optica Sofia o pune la dispozitia tuturor celor interesati. 

Concluzii

Prin urmare, oftalmologia in Valcea este o ramura dezvoltata, ceea ce inseamna ca in oras exista mai multe clinici si cabinete la care poti apela pentru a beneficia de servicii de calitate. In general, aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta sunt pregatirea medicilor, tarifele si gama de produse la care ai acces.