Meniu

Oftalmologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De sanatatea ochilor tai depinde o vedere buna, de pastrarea careia te poti ocupa mergand periodic la o consultative de oftalmologie in Zalau. Indiferent ca vrei sa iti verifici acuitatea vizuala, sa iti schimbi ochelarii sau sa identifici cauza unor simptome oculare si ale tesuturilor conexe ochiului, pot apela cu incredere la cabinetele specializate din oras, in cadrul unor clinici si centre de oftalmologie si optica medicala de top.

Acest articol te va ajuta sa le identifici si sa alegi cel mai bun medic oftalmolog din Zalau pentru problemele oculare care te deranjeaza.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Zalau?

Pretul unei consultatii de oftalmologie in Zalau este in stransa legatura cu multe aspecte, dintre care cele mai importante sunt competentele si experienta medicului, dotarile cabinetului si numarul de investigatii incluse. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor specializate din oras si tarifele practicate pentru o consultatie la ochi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optisan
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii excelente
 • Medic profesionist
 • Persoana rabdatoare si motivanta
 • Rezultate uimitoare ale tratamentelor
 • Terapii inovatoare
Centru Medical Iris
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si experimentat
 • Aparatura performanta la oftalmologie
 • Dr. Ferenc Mészáros – competent si comunicativ
 • Spatiu placut si primitor
Roma Opticenter
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Dioptrii gresite in prescriptie
Oculens
90 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 90 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Medici profesionisti
 • Investigatii si prescriptii de acuratete
 • Amabilitatea personalului
Optica Doru
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si solicitudine
 • Servicii calitative
 • Produse de optica la standarde inalte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de oftalmologie din Zalau

Pentru a lua o decizie in legatura cu centrul medical cu servicii de oftalmologie din Zalau catre care sa te indrepti pentru un control al sanatatii ochilor, ai nevoie de mai multe informatii din activitatea clinicilor si cabinetelor incluse in clasamentul propus de acest articol. In sectiunea urmatoare le vei descoperi si vei putea sa iei o hotarare bazata pe o documentare temeinica. Vei afla date relevante despre standardele la care lucreaza personalul medical de aici, calificarile lor, dotarile cu echipamente specializate si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Optisan

Optisan este o clinica de oftalmologie din Zalau specializata in tratamentul ambliopiei si strabismului la copii si adulti, care asigura pacientilor solutii inovatoare de recuperare a vederii cu efect dovedit clinic, terapie vizuala prin exercitii pleoptice si ortoptice computerizate, tratament personalizat si monitorizare permanenta a afectiunilor oculare. Este singura clinica oftalmologica din Romania care dispune de un Departament de Terapie Vizuala, in care sunt tratati pacienti din toata tara. In cadrul acesteia activeaza dr. Alexandru Dimitriu, medic primar oftalmolog, initiatorul metodelor de reabilitare neuro-cognitiva si vizuala din centru, si Daniela Fizesan, psiholog-optometrist, specializat in terapie vizuala, membru al College of Optometrists in Vision Development, USA. Specialistii clinicii au peste 12 ani de experienta in tratarea ambliopiei si strabismului cu ajutorul terapiei vizuale si al tehnologiei VR (realitate virtuala) si a altor tehnologii inovatoare in imbunatatirea vederii.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie atat la copii, cat si la adulti vei plati suma 300 de lei.

Pacientii considera ca serviciile clinicii Optisan sunt excelente, medicul este un profesionist si o persoana rabdatoare, avand capacitatea de a ambitiona persoanele care sufera de ambliopie si strabism. Totodata, se mentioneaza in recezii rezultatele uimitoare ale terapiilor inovatoare folosite in acest centru de oftalmologie.

Vezi parerile pacientilor despre Optisan
Vezi Pareri

2. Centru Medical Iris

Iris Medical este un centru de diagnostic si tratament in sprijinul pacientilor din judetul Salaj si municipiul Zalau, cu servicii de ginecologie, ortodontie, oftalmologie si optica medicala. Cabinetul de oftlmologie al clinicii este dotat cu aparatura de ultima generatie pentru consultatii riguroase, numeroase investigatii si tratamente pentru afectiunile oculare si ale tesuturilor conexe ochiului: tomografie oculara in coerenta optica, laser retinian pentru tratamentul retinopatiei diabetice, iriditomie periferica, capsulotomie laser pentru cataracta secundara, topografie corneeana si operatii de cataracta. In cadrul consultatiei pacientii beneficiaza de stabilirea acuitatii vizuale, refractometrie, refractometrie pentru copii Plusoptix, keratometrie, topografie corneeana, biomicroscopia polului anterior, pachimetrie optica prin OCT, biometrie optica, biometrie ultrasonica, camp vizual computerizat, pupilometrie dinamica, gonioscopie, tonometrie oculara prin aplanotonometrie, examinare fund de ochi si prescriptie ochelari, dupa caz. La Iris Medical se ocupa de sanatatea oculara medicii oftalmologi dr. Ferenc Mészáros si dr. Laura Cristina Antal.

Pretul unei consultatii este de 250 de lei la acest cabinet de oftalmologie din Zalau.

Pacientii considera ca serviciile clinicii sunt de calitate, ca medicii de aici inspira incredere prin profesionalism si experienta si ca spatiul clinicii este placut si primitor. Despre cabinetul de oftalmologie se apreciaza ca este dotat cu aparatura performanta, iar medicuk Ferenc Mészáros este competent si comunicativ.

3. Roma Opticenter

Roma Opticenter este o clinica din Zalau dedicata ingrijirii complete a ochilor pentru adulti si copii, in care salajenii pot accesa consultatii de oftalmologie, investigatii multiple si interventii chirurgicale cu tehnologie de ultima ora. Consultatiile oftalmologice constau in determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, evaluarea presiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi, prescriptii ochelari, prescriptii lentile de contact, estetice si terapeutice. Clinica este deservita de dr. Romana Bintintan, medic specialist oftalmolog cu 15 ani de experienta in lucrul cu pacientii, si de catre colaboratori de prestigiu in domeniul chirurgiei oftalmologice: dr. Theodor Holhos, medic specialist oftalmolog, si dr. Daniel Anghelescu, medic specialist. Prin contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate, centrul medical ofera consultatii si retete gratuite si compensate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Preturile practicate de clinica sunt publicate pe site-ul web. Consultatia oftalmologica te va costa aici 150 de lei.

Clinica inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor, pentru serviciile de calitate, medicii profesionisti, tratamentele eficiente si interventiile chirurgicale reusite. Sunt si cateva nemultumiri de la pacienti care sustin ca au primit dioptrii gresite prin prescriptie.

4. Oculens

Oculens este o clinica de oftalmologie si optica medicala cu peste 25 de ani de experienta pe piata medicala din Romania, cu centre in Cluj-Napoca, Baia Mare, Turda, Dej si Zalau. Pacientii din Salaj pot merge la consultatii la dr. Dorin Nicula, medic primar oftalmolog, si la dr. Andreea Nagy-Decsei, medic specialist oftalmolog. Centrele Oculens ofera consultatii si investigatii oftalmologice pentru adulti si copii, tratamente si interventii chirurgicale cu aparatura moderna si tehnici eficiente. Consultatiile vizeaza diagnosticarea si prescrierea tratamentului pentru vicii de refractie, cataracta, chirurgie refractiva cristaliniana, glaucom, strabism, boli retiniene si patologia corneei. Contractul clinicilor Oculens cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate permite pacientilor sa acceseze servicii gratuite si compensate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate.

In functie de complexitate, consultul oftalmologic poate avea un pret cuprins intre 90 de lei si 275 de lei.

Pacientii recomanda serviciile Oculens Zalau pentru standardele inalte, pentru profesionalismul medicilor, pentru acuratetea investigatiilor si prescriptiilor si pentru amabilitatea personalului.

5. Optica Doru

Optica Doru este primul centru privat de optica medicala din Zalau, infiintat in anul 1990, cu servicii de oftalmologie, consultatii si investigatii de precizie. De asemenea, cabinetul de oftalmologie al centrului a inregistrat in 1995 o premiera in lumea oftalmologiei private din tara, fiind primul care a introdus masuratorile oculare computerizate, in anul 1995. Optica Doru conteaza pe experienta si pregatirea dr. Viorica Turcas, medic primar oftalmolog, si pe ingineri optometristi cu inalta calificare, pentru prescriptie si executie de ochelari si lentile de contact care sa trateze eficient problemele de acuitate vizuala ale pacientilor. Centrele brandului functioneaza atat in Zalau, cat si in Simleul Silvaniei si in Baia Mare.

Pentru o consultatie de oftalmologie vei plati suma de 100 de lei.

Pacientii sunt de parere ca serviciile Optica Doru din Zalau sunt de calitate, ca personalul este profesionist, caracterizat de amabilitate si solicitudine si ca produsele de optica sunt la standarde ridicate.

Concluzii

Pentru problemele de acuitate vizuala si afectiuni oculare, poti beneficia de profesionalism si seriozitate la centrele medicale de oftalmologie din Zalau. Serviciile specializate de la clinicile si cabinetele de top incluse in clasamentul de mai sus sunt executate de profesionisti ai domeniului medical, cu aparatura de ultima generatie, pentru investigatii, tratamente si interventii chirurgicale de mare finete.

In functie de nevoile tale, te poti adresa oftalmologilor competenti si experimentati din Zalau pentru prescriptii ochelari si lentile de contact, tratamentul ambliopiei si strabismului la copii si adulti, operatii pentru cataracta si glaucom si altele, alegand clinica sau cabinetul care ar putea sa iti satisfaca nevoile si exigentele.