Meniu

Operatie laser ochi Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat in ultima vreme ca incepi sa ai dificultati in a vedea clar la distanta sau la apropiere, iar in urma consultatiei oftalmologice de specialitate ai aflat ca suferi de miopie sau hipermetropie, afectiuni care se pot trata cu ajutorul operatiei laser la ochi in Bucuresti? Atunci informatiile prezentate mai jos in continuarea articolului sunt exact ce ai nevoie pentru a fi la curent in legatura cu unitatile medicale din capitala la care poti apela cu incredere. Din pacate, problemele de vedere au inceput sa capete amploare in prezent, din cauza stilului mult mai stresant al vietii, dar si din cauza faptului ca oamenii tind sa petreaca tot mai mult timp in fata ecranelor fie la job, fie in timpul liber.

Fiind vorba de Bucuresti, ai la dispozitie o multime de clinici la ajutorul carora poti apela cu incredere pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile catre care iti poti indrepta atentia pentru chirurgia cu laser la ochi, dar si cat de pregatiti sunt medicii din cadrul acestora.

Cat costa operatia cu laser la ochi in Bucuresti?

Inainte de a merge la o clinica unde sa poti opta pentru operatia cu laser in Bucuresti, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu atentie in legatura cu preturile practicate pentru aceasta interventie oculara. Pentru a-ti simplifica cumva, ti-am pregatit tabelul de mai jos in care vei descoperi cat sunt tarifele practicate, dar si care sunt denumirile clinicilor din capitala la care iti recomandam sa mergi?

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie laser ochi
Rating
Website
Clinica Clario
Clinica-Verificata
3.500-9.800 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru un ochi variaza intre 3.500-9.800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Tehnologii avansate
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratamen
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica Ama Optimex
3.900-9.800 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru un ochi variaza intre 3.900-9.800 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Tehnologii moderne
 • Act medical corect
 • Diagnosticare precisa
 • Tratament personalizat
 • Interventii chirurgicale reusite
Clinica Oculus
3.700-4.400 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru un ochi variaza intre 3.700-4.400 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Atmosfera primitoare
Clinica Alcor
2.500-3.500 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru un ochi variaza intre 2.500-3.500 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Buna pregatire
 • Medic primar in oftalmologie
 • Experienta vasta
 • Tehnologii moderne
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Rezultate excelente
West Eye Hospital
3.000-4.500 Ron
 • Pretul Operatiei laser pentru un ochi variaza intre 3.000-4.500 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism si empatie
 • Echipamente moderne
 • Interventii chirurgicale precise
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in operatia cu laser la ochi in Bucuresti

Iti e teama ca problemele de vedere de care suferi ar putea degenera, iar specialistul iti recomanda sa ceri parerea unor experti in chirurgia cu laser la ochi in Bucuresti? Atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul lor. Vazul este unul dintre simturile esentiale ale unui om, care trebuie sa fie protejat toata viata. Tocmai de aceea te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza pentru a gasi clinica potrivita:

1. Clinica Clario

Clinica Clario din Bucuresti este o unitate oftalmologica de renume unde se practica operatii laser la ochi pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni oculare precum miopie, hipermetropie etc. Clinica a fost infiintata in anul 2015 din dorinta de a trata pacientii cu probleme oftalmologice la standarde europene. Institutia medicala a luat nastere la initiativa dr. Monica Apostolescu, medic specialist oftalmolog cu o experienta de peste 15 ani si a lui Radu Apostolescu, absolvent de medicina si cofondator eMAG. Multumita tehnologiei de ultima generatie si a tehnicilor Presbyond, ReLEx SMILE, FemtoLASIK si PRK, pacientii au sansa de a se bucura de interventii reusite si rezultate remarcabile. Fondatoarea isi desfasoara activitatea alaturi de medici cu o buna pregatire si experienta vasta, pacientii fiind astfel atent diagnosticati si tratati.

Pretul pentru operatia cu laser la ochi incepe de la 3.500 lei (PRK) si ajunge la 9.800 lei (Presbyond).

Unitatea oftalmologica are un rating ridicat si peste sapte sute de recenzii pozitive postate in mediul online, ceea ce inseamna ca toti cei care au apelat la serviciile acestor medici sunt multumiti pe deplin de prestatie. Clinica din capitala dispune de aparaturi si echipamente moderne, cu ajutorul carora serviciile, investigatiile si interventiile chirurgicale sunt ireprosabile. Astfel, pacientul beneficiaza de un diagnostic corect, un plan corespunzator de tratament, dar si de tratamente chirurgicale, in cazul in care are nevoie. In plus, atmosfera este una primitoare, iar unitatea medicala este de o curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Clario
Vezi Pareri

2. Clinica Ama Optimex

Clinica Ama Optimex este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca esti din capitala si vrei sa beneficiezi de o consultatie de specialitate in vederea stabilirii daca ai nevoie sau nu de operatia cu laser la ochi. Unitatea oftalmologica a fost infiintata in anul 1991 si inca de la inceput si-a propus sa trateze eficient pacientii indiferent cat de severe sunt afectiunile oculare de care sufera. Iata care sunt operatiile oftalmologice care sunt practicate in cadrul acestei clinici: operatie de reducere a dioptriilor (ReLEx SMILE, Presbyond, FemtoLASIK, PRK), implant inel cornean simplu, multiplu, asimetric, multiplu asimetric pentru keratoconus, operatie de cataracta, glaucom, vitrectomie anterioara, strabism, nistagmus, pretigion etc. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor moderne, pacientii bucurandu-se de fiecare data de rezultatele dorite.

Pretul pentru operatia laser la ochi incepe de la 3.900 lei/ochi (PRK) si ajunge la 9.800 lei/ochi (Presbyond).

Serviciile prestate in cadrul acestei clinici oftalmologice sunt ireprosabile, dovada stand in cele peste sase sute de recenzii pozitive publicate in mediul online. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, echipate cu tehnologii moderne, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul corect. Diagnosticarea este precisa, tratamentul recomandat este atent adaptat in functie de necesitatile pacientilor, iar interventiile chirurgicale sunt intotdeauna reusite.

3. Clinica Oculus

Clinica Oculus este o alta unitate medicala oftalmologica din Bucuresti unde se practica operatia cu laser la ochi, medicii specialisti avand o buna pregatire in elaborarea unor astfel de interventii. Echipa medicala care se ocupa de practicarea chirurgiei oculare este formata din: dr. Cristian Moraru si dr. Mugur Frone, medici primari, dr. Ozana Moraru, dr. Madalina Iliescu si dr. Alexandra Muresan, medici specialisti, cu o buna pregatire in domeniu. Pentru ca se afla la dispozitia acestora doar aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate investigatiile si interventiile chirurgicale sunt ireprosabile, pacientii bucurandu-se de rezultate excelente si de o perioada de recuperare scurta.

Pretul pentru operatia laser la ochi pentru reducerea dioptriilor incepe de la 3.700 lei/ochi si poate ajunge la 4.400 lei/ochi, in functie de tehnica folosita, dar si de gravitatea problemei pacientului.

Clinica de oftalmologie din capitala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, acestia declarand ca sunt multumiti de interactiunea cu echipa medicala. Medicii dau dovada de o buna pregatire, implicare si profesionalism, asigurand un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, atat serviciile, cat si interventiile chirurgicale puse in aplicare sunt excelente. In plus, atmosfera este primitoare.

4. Clinica Alcor

Clinica Alcor din Bucuresti este pe pozitia patru in top si se afla printre alegerile multor pacienti care vor sa se programeze pentru o operatie laser la ochi. Echipa de medici este coordonata de prof. dr. Catalin Tataru, medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale. Acesta are o experienta vasta in domeniu, fiind membru de Onoare al Academiei de Stiinte Medicale din Romania, presedinte al Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva, membru in Consiliul de Conducere al Societatii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva, vicepresedinte al Societatii Romane de Oftalmologie etc. Unitatea oftalmologica Alcor dispune de echipamente si aparaturi de ultima generatie, ceea ce inseamna ca medicii au competenta de a stabili o diagnosticare precisa, un tratament personalizat, dar si interventii chirurgicale ireprosabile.

Pretul pentru operatia cu laser la ochi incepe de la 2.500 lei/ochi (laser PRK) si ajunge la 3.500 lei (FEMTO Lasik sau Streamlight).

Cabinetul oftalmologic asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un act medical ireprosabil, multumita echipei medicale care da dovada de o buna pregatire in domeniu. In cadrul departamentului de chirurgie refractiva cu laser isi desfasoara activitatea un medic primar cu o experienta vasta, apreciat de un numar ridicat de pacienti. Pentru ca are la dispozitie toate tehnologiile necesare, interventiile chirurgicale sunt de fiecare data reusite, obtinandu-se astfel rezultatele dorite.

5. West Eye Hospital

West Eye Hospital, ultima, dar nu cea din urma optiune pe care iti recomandam sa o iei in considerare in Bucuresti, asigura operatii laser la ochi la standarde ridicate de calitate. Personalul este format din medici dedicati domeniului oftalmologic, care priorititeaza sanatatea vizuala a pacientului, dar si care asigura solutii personalizate in functie de problemele de vedere ale fiecarei persoane. Pentru elaborarea unor interventii chirurgicale cu laser la o calitate superioara, se utilizeaza tehnologii moderne, cum ar fi PRK, Photorefractive Keratectomy, LASEK (Laser Assisted Sub-Epithelial Keratomileusis) si LASIK (laser-assisted in situ keratomileusis). Avand in vedere ca medicii sunt profesionisti si dispun de aparaturi de o performanta inalta, pacientii au sansa de a beneficia de rezultatele dorite.

Pretul pentru operatia cu laser la ochi incepe de la 3.000 lei/ochi si ajunge la 4.500 lei/ochi.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, interactiunea dintre pacienti si medici fiind de fiecare data excelenta. Personalul medical este bine pregatit, profesionist si empatic, primind o multime de aprecieri pentru activitatea ireprosabila desfasurata. Clinica dispune de aparaturi si echipamente moderne, cu ajutorul carora investigatiile si interventiile chirurgicale sunt precise si reusite. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Concluzii

Afectiunile oculare, cum ar fi miopia, hipermetropia si astigmatismul, pot fi ameliorate prin intermediul operatiei laser la ochi in Bucuresti. Cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a fi atent consultat de un medic expert, dar si pentru a te bucura de rezultate ireprosabile in urma unor interventii chirurgicale oculare precis executate.