Meniu

Operatie laser ochi Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de probleme de vedere, iar medicul specialist ti-a recomandat sa te programezi pentru operatia laser la ochi in Timisoara? Ei bine, in Timisoara exista o unitate medicala la care poti apela cu incredere daca ti-ai luat inima in dinti sa recurgi la interventia cu laser. De regula, operatia este recomandata pacientilor care se confrunta cu miopie, pentru reglarea dioptriilor, astfel incat sa nu mai poarte ochelari. Exista si situatii extreme in care dioptriile depasesc cu mult limita celor obisnuite, caz in care operatia ii ofera pacientului posibilitatea de a le reduce cat de mult este posibil, chiar daca nu sunt atinse valorile ideale. Ai grija de sanatatea ochilor tai, evitand sa petreci prea mult timp in fata ecranelor si iesi cat mai mult poti in aer liber. Profita de orice ocazie de a te deconecta, fie si prin pauze mici, de la ecrane.

Daca locuiesti in Timisoara si ai de gand sa mergi la o clinica specializata in practicarea operatiei cu laser la ochi, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care unitate medicala se ocupa de astfel de interventii.

Care este pretul operatiei cu laser la ochi in Timisoara?

Pentru a fi la curent cu tariful practicat cu privire la operatia cu laser la ochi in Timisoara, ti-am pregatit tabelul de mai jos. Citeste cu atentie, afla care este clinica la care te incurajam sa mergi si descopera cat de apreciata este conform rating-ului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie laser ochi
Rating
Website
Vista Vision
Clinica-Verificata
3.500 Ron
  • Pretul Operatiei laser pentru un ochi este 3.500 Ron
  • Consultatii amanuntite
  • Interactiune excelenta cu personalul
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Interventii chirurgicale reusite
  • Buna pregatire
  • Implicare si pasiune
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o operatie laser la ochi in Timisoara?

Grija pentru sanatatea ochilor incepe cu vizitele regulate la medicul oftalmolog si, la nevoie, culmineaza cu operatia laser la ochi in Timisoara, in cazul in care te confrunti cu o forma moderata sau chiar avansata de miopie. Rezultatele sunt rapide, pacientul avand nevoie de un timp redus de recuperare, dar in cadrul caruia trebuie sa tina cont cu precizie de indicatiile medicului. Citeste in continuare si afla cat de apreciata este clinica din orasul tau la care poti merge, dar si cat de pregatita este echipa de medici:

Clinica Vista Vision

Clinica Vista Vision din Timisoara este o unitate medicala care are ca obiect principal de activitate oftalmologia si unde poti opta cu incredere pentru operatia cu laser pentru ochi. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand servicii irprosabile, consultatii amanuntite si interventii de chirurgie oculara la standarde ridicate de calitate, multumita aparaturilor moderne si echipamentelor de ultima generatie. Iata care sunt operatiile oculare pentru care poti opta cu incredere: chirurgia corectarii viciilor de refractie (miopie, hipermetropie si astigmatism  cu ajutorul tehnicilor folosite: PRK, LASIK sau ICL), operatie de cataracta (prin facoemulsificare si/sau pemtocataracta), operatie pentru dezlipire de retina, glaucom, strabism, ptoza palpebrala etc. De asemenea, in cadrul clinicii se desfasoara si investigatii precum: autorefractometrie, acuitate vizuala, examinare fund de ochi, prescriptie ochelari/lentile de contact, tensiune intraoculara, camp vizual, pahimetrie, microscopie speculara, retinografie, tomografie in coerenta optica, angiofluorografie, ecografie oculara etc.

Pretul pentru operatia cu laser la ochi este de 3.500 lei/ochi.

Clinica de oftalmologie a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care au frecventat unitatea medicala, acestia fiind de-a dreptul multumiti de interactiunea cu personalul medical. Consultatiile sunt amanuntite, investigatiile ireprosabile, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, iar interventiile chirurgicale sunt intotdeauna reusite. Medicii dau dovada de o buna pregatire, implicare si pasiune pentru redarea claritarii vederii pacientilor, transformand din aceasta scopul principal al activitatii pe care o desfasoara. Atmosfera din cabinet este, de asemenea, primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Vista Vision
Vezi Pareri

Concluzii

Ai luat hotararea de a face o schimbare semnificativa in viata ta si de a te programa pentru operatia laser la ochi in Timisoara pentru a te bucura de o vedere imbunatatita? Atunci clinica de mai sus este exact ce cautai. Pune pe primul loc sanatatea si nu neglija niciodata vizitele la cabinetul oftalmologic.