Oftalmologie Craiova

Actualizat pe:

Pacientii care vor opta pentru vizita la un cabinet de oftalmologie din Craiova trebuie sa cunoasca toate detaliile necesare pentru a face o alegere cat mai buna pentru sanatatea lor. Unele clinici ofera un control amanuntit, in timp ce altele se specializeaza in confectionarea ochelarilor; de aceea, calitatea serviciilor o sa difere dintr-un loc in altul.

Pentru un control oftalmologic in Craiova pretul variaza intre 100 si 300 de lei in functie de cabinetul ales. Alte servicii la care un pacient va putea apela sunt tonometria, examinarea fundului de ochi, prescrierea lentilelor de contact sau a lentilelor pentru ochelari.

Care este cea mai buna clinica de oftalmologie din Craiova?

Pacientii care se afla in cautarea unui oftalmolog bun in Craiova trebuie sa fie pregatiti pentru posibilitatea ca la final de control vor avea nevoie de o pereche de ochelari sau de lentile de contact pentru a-si putea corecta vederea. De aceea, vor avea nevoie de o clinica buna.

1. Clinica de oftalmologie Vitaplus

Clinica oftalmologica Vitaplus din Brasov dispune de tehnologie moderna, astfel incat medicul va afla imediat care este problema pacientului si ce tratament i se va potrivi cel mai bine. In cazul in care este nevoie de o investigatie se va realiza o tomografie in coerenta optica.

La capitolul optica, in functie de tipul de comanda, montajul ochelarilor se poate face chiar si in aceeasi zi; serviciile cabinetului sunt prompte si eficiente. Pacientii se vor putea bucura imediat de o vedere imbunatatita, iar distanta nu va mai reprezenta un obstacol.

Datele de contact sunt 0351421885 si office@vitaplusmedical.ro.

2. Spitalul de oftalmologie Onioptic

Cei care sunt in cautarea unui oftalmolog in Craiova s-ar putea sa-l gaseasca la spitalul de oftalmologie Onioptic. Unele echipamente de aici au fost achizionate in premiera in Romania, asa ca pacientii se vor bucura de tehnologie ultramoderna.

Echipa de la Onioptic ofera consultatii atat adultilor, cat si copiilor, pentru lentile de contact moi sau dure. Exista si consultatii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru informatii si programari numarul de telefon este 0251411947, iar adresa de E-mail este centruldechirurgieonioptic@gmail.com.

3. Centrul medical Camen

La cabinetul de oftalmologie din Craiova, pacientii vor gasi pe medicul primar in oftalmologie, Popescu Monica. Cei care apeleaza la serviciile de aici vor putea opta pentru un pachet de teste pentru depistarea glaucomului: proba de provocare, pahimetrie, perimetrie, gonioscopie, examen fund de ochi. In acelasi timp, exista si o categorie speciala dedicata pentru optica medicala.

Adresa de E-mail este office@camen.ro, iar numarul de telefon este 0251563328. Clientii care prefera sa fie contactati vor lasa datele necesare pe site-ul centrului medical si vor astepta ca un reprezentant sa ii caute pentru a stabili detaliile necesare.

Concluzii

In final, persoanele care isi doresc sa viziteze un cabinet oftalmologic in Craiova nu trebuie sa mai stea pe ganduri, deoarece au optiuni din care sa aleaga. Nu trebuie sa se multumeasca doar cu un consult, ci pot face pasul urmatorul prin care achizitioneaza o pereche de ochelari cu dioptrii special confectionate pentru ei.