Oftalmologie Focsani

Actualizat pe:

In cautarea unei destinatii turistice, Focsani reprezinta una dintre cele mai atractive alternative, insa pe langa experientele si peisajele inedite, acest oras are multe de oferit si din punct de vedere medical. Serviciile de oftalmologie din Focsani sunt renumite chiar si in afara orasului, motiv pentru care orasul este vizitat de persoane care se confrunta cu afectiuni oftalmologice dispuse sa se deplaseze dintr-un alt oras, pentru o consultatie de calitate.
Oftalmologia este una dintre ramurile medicinei, ce se ocupa cu studiul structurii si functionarii ochiului, activitate care s-a dezvoltat nespus de mult, in ultimii ani, facand astfel posibila, printr-o aparatura performanta si o atentie minutioasa din partea cadrelor medicale, preventia.

Unde poti gasi un oftalmolog bun in Focsani?

Domeniul oftalmologic cuprinde o paleta larga de afectiuni, al caror nivel de dezvoltare si periculozitate difera. De aceea, in caz de nevoie, oricine se confrunta cu afectiuni de vedere, se poate adresa unui cabinet oftalmologic din Focsani, fara probleme.
Asadar, in cazul in care ai luat in considerare preluarea legaturii cu o clinica de specialitate, insa nu stii exact la cine sa apelezi, poti lua in considerare topul pe care il oferim. In continuare, vei vedea informatii despre cele mai apreciate si cunoscute clinici oftalmologice din Focsani.

1.Clinica Tineretii

In cadrul acestei clinici sunt disponibile numeroase servicii, ce nu vizeaza exclusiv activitatea oftalmologica, insa in cazul nevoii de a gasi un doctor oftalmolog in Focsani, aceasta institutie o aduce in atentia potentialilor pacienti pe doamna doctor Ciocoiu Mara-Teona.
Pentru o programare sau detalii legate de pret, numerele de telefon la care poti apela sunt: 0237 610 030 / 0786 551 881.

2. Clinica Hexamed

Aceasta clinica presteaza servicii in domeniul oftalmologiei de peste 14 ani de zile, fiind inaugurata de doctor Sanda Popa si doctor Cristian Bengus. Echipa coordonata de acestia este una profesionala, specializata in chirurgia polului anterior (cataractă, glaucom, chirurgia pleoapelor), pentru operatia de cataracta fiind chiar renumiti, aceasta fiind efectuata prin tehnica Prechop.
Pentru programari sau alte detalii, numarul de telefon este: 0741 087 219.

3.Clinica Oculus-Med

Aceasta clinica de oftalmologie din Focsani a fost infiintata in anul 1995 si se ocupa cu prestarea a numeroase activitati specifice, de la simple consultatii, pana la interventii chirurgicale. Clinica dispune de o sala de operatie, echipata cu aparatura de ultima generatie, pentru realizarea unor interventii sigure si il are drept reprezentant pe oftalmologul Laurentiu Bodolan.
Tarifele variaza in functie de cerintele fiecarui pacient, iar detaliile legate de acest aspect sunt disponibile pe site. Numarul de telefon la care se pot face programarile este: +40-237.223.506.

Concluzii

Asadar, daca te afli in cautarea unui medic oftalmolog de incredere, ce promite atat servicii de calitate, cat si un nivel inalt de experienta, exista numeroase optiuni in orasul Focsani. Pentru pacienti este foarte importanta atmosfera din cadrul unui cabinet de profil, dar si maniera in care este tratata orice nevoie a sa, de aceea oricare dintre recomandarile de mai sus reprezinta o alegere inspirata, fie pentru locuitorii Focsaniului, fie pentru vizitatorii ce vin din alte orase.