Oftalmologie Giurgiu

Actualizat pe:

Sanatatea ochilor ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru fiecare persoana, asa ca nu este de mirare ca pe masura ce trece timpul se deschid din ce in ce mai multe clinici specializate in asa ceva, iar un exemplu sunt clinicile de oftalmologie din Giurgiu, care vin cu un set impresionant de servicii puse la dispozitia pacientilor.

Un control oftalmologic in Girgiu ar putea ajuta o persoana sa descopere probleme pe care nici nu stia ca le are si in acest fel le va putea remedia din timp.

Ce servicii vei gasi la clinicile oftalmologice din Giurgiu?

Exista mai multe optiuni pentru persoanele care au nevoie de un control oftalmologic in Giurgiu, asa ca inainte de a face o alegere, ele trebuie sa se uite in catalogul de servicii prezent pe pagina de internet a clinicii si sa vada daca tratamentele de acolo sunt ceea ce cauta. Pe urma, trebuie sa se decida in privinta celui mai potrivit oftalmolog din Giurgiu pentru nevoile sale.

1. Centru Medical Ema

La Centrul Medical Ema, exista o categorie speciala dedicata serviciilor medicale de specialitate, printre care se numara si oftalmologia in Giurgiu. Atat bolile, cat si cunostintele medicale se afla intr-o continua schimbare, asa ca intelegea lor reprezinta un sprijin pentru orice medic care doreste sa-si duca misiunea la bun sfarsit in fiecare zi.

Din punct de vedere oftalmologic, serviciile oferite de Centrul Medical Ema sunt tonometria noncontact, ciclopegia, ecografia oculara, biometria, campul vizual, investigatiile HRT, fotografierea fundului de ochi, gonioscopia, extragerea de corp strain etc.

Programarile se vor face fie la numarul de telefon 0246211191, fie la 0246211192, sau cu ajutorul adresei de E-mail a centrului, contact@optical-ema.ro.

2. Cabinetul de optica medicala Happy Optic

La cabinetul de optica medicala Happy Optic, clientii vor gasi numeroase produse, informatii si servicii, printre care se numara si consultatiile oftalmologice in Giurgiu, precum examenul fundului de ochi si tensiunea intraoculara pentru preventie. Consultatiile sunt atat la dispozitia adultilor, cat si la dispozitia copiilor, asa ca nu se poate vorbi de o limita de varsta.

Pe langa acest fapt, la cabinet exista un spatiu special dedicat copiilor, in care pot sa se joace si sa coloreze, ceea ce ii ajuta sa fie mai linistiti in timp ce isi asteapta parintii, iar adultii nu vor trebui sa se ingrijoreze ca cei mici se vor plictisi prea repede.

Pentru a intra in contact cu o persoana de la cabinet, se poate folosi numarul de telefon 0770533023, sau 0799095927 ori adresa de E-mail happyopticgiurgiu@gmail.com.

3. Clinica oftalmologica Oftaclear

La clinica oftalmologica din Giurgiu, Oftaclearm, pacientii vor avea parte de consultatia completa cu examen digital biomicroscopic, tonometrie, examinarea polului anterior si posterior si masurarea dioptriilor si a razelor corneene.

Programarile se pot face fie direct in clinica, fie telefonic la 0786 885 882, sau folosind adresa de E-mail oftacleargiurgiu@gmail.com.

Concluzii

Prin urmare, exista mai multe motive care pot determina o persoana sa viziteze un cabinet oftalmologic in Giurgiu, indiferent ca este vorba de deteriorarea vederii, a ochelarilor sau de un simplu consult de rutina.