Oftalmologie copii Iasi

Actualizat pe:

Aproximativ 80% din informatia pe care oamenii o percep in fiecare zi este realizata cu ajutorul ochilor, asa ca vederea este deosebit de importanta, iar o vizita la o clinica de oftalmologie pediatrica din Iasi, Bucuresti, Cluj sau alt oras este deosebit de importanta pentru copil.

In primii lor ani de viata, copiii se afla in cel mai vulnerabil punct al vietii lor, asa ca depind de parinti sa aiba grija de sanatatea lor. Daca probleme de vedere nu sunt rezolvate la timp, cel mic o sa intampine mai multe dificultati cand creste si s-ar putea sa aiba nevoie de o operatie.

Clinicile de oftalmologie pediatrica din Iasi si tot ce trebuie sa stii despre ele

Exista clinici de oftalmologie pediatrica in Iasi, cat si clinici care ofera consultatii oamenilor indiferent de varsta. Parintii care n-au mai fost la un control oftalmologic de mult timp, dar planuiesc sa-i duca pe cei mici, si-ar putea rapi cateva momente din timpul liber pentru a se programa si pe ei.

1. Sanovizual

Unul din lucrurile cu care se lauda cabinetul oftalmologic Sanovizual este o echipa care ii ajuta pe toti copiii cu varste cuprinse intre 0 si 99 de ani. Deci, chiar si copiii putin mai mari vor fi primiti aici. Timpul si priceperea sunt folosite pentru a imbunatati sanatatea ochilor.

Serviciile oferite in cadrul cabinetului Sanovizual de oftalmologie sunt consultatia oftalmologica, refractia oculara computerizata, masurarea tensiunii oculare, fundul de ochi, prescrierea de ochelari si lentile de contact si masuratorile ortoptice.

Pentru a intra in contact in vederea obtinerii unei programari, numarul de telefon este 0745150445, iar adresa de E-mail admin@sanovizual.ro.

2. OftalmoConsult

Personalul de la clinica oftalmologica OftalmoConsult este unul cu adevarat calificat. Medicii coopereaza cu asistentele, opticienii si partenerii profesionali pentru a se ridica la asteptarile pacientului, indiferent de standardele pe care le are.

La OftalmoConsult, rebilitarea vederii reprezinta un reper important atat pentru copii, cat si pentru adulti. Vederea binoculara reprezinta capacitatea creierulu de a reda informatiile pe care le primeste atat din ochiu stang, cat si din cel drept, iar dezvoltarea deplina se considera ca este atinsa la varsta de 10-12 ani.

Numerele de telefon ce trebuie folosite pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii sunt 0760712468 si 0728728729, iar adresa de E-mail este consultatii@oftalmoconsult.ro. In urma consultului, pacientii vor stii exact care este problema.

3. Oftaprof

O clinica oftalmologica unde profesionalismul este pus pe primul loc este Oftaprof. Aici, misiunea echipei din cadrul clinicii este de a oferi o ingrijire completa a ochilor, utilizand cea mai buna tehnologie. Totul se realizeaza intr-un mediu plin de compasiune si intelegere.

Cei interesati de programarea unei intalniri, sau care pur si simplu vor sa afle mai multe informatii vor folosi numerele de telefon 0232250423 sau 0787270672. Dupa consult, vor hotari ce trebuie sa faca mai departe.

Prin urmare, consultul la o clinica de oftalmologie pediatrica trebuie sa faca parte din viata oricarui copil, pentru ca vederea lui sa se dezvolte in mod normal.