Meniu

Oncologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Abordarea terapeutica a tumorilor maligne cunoaste astazi o evolutie constanta, prin adoptarea de noi metode de tratament, disponibile si in cadrul sectiilor de oncologie din Targu Mures. Acestea sunt amplasate in centre medicale de top, prevăzute cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici oncologi cu o buna pregatire de specialitate si experienta clinica.

Daca nu ai identificat inca o clinica in Targu Mures, careia sa i te adresezi pentru o consultatie de oncologie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata de sanatate a orasului resedinta a judetului Mures.

Cat costa o consultatie de oncologie in Targu Mures?

Serviciile medicale private se pot accesa in conditii tarifare diferite, in functie de clinica, de aceea este bine sa le cunosti in avans si sa stii la ce te poti astepta de la o consultatie de oncologie in Targu Mures din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ai putea sa te indrepti pentru diagnostic si tratament de oncologie, precum si pretul practicat pentru o consultatie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Galenus
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Centru medical modern
 • Servicii integrate
 • Act medical de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Centrul Topmed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Rezolvarea unor probleme de sanatate complexe
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de oncologie in Targu Mures?

Inainte de a te decide sa alegi una dintre cele doua clinici pentru o consultatie de oncologie in Targu Mures, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea centrelor medicale, astfel incat sa te incredintezi ca faci cea mai buna alegere pentru sanatatea ta sau a unui persoane apropiate tie. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre calitatea serviciilor, despre echipamentele de care dispun clinicile, despre competentele medicilor oncologi si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Medical Galenus

Centrul Medical Galenus este prima clinica privata din Targu Mures, care ofera azi pacientilor o diversitate de servicii medicale in 25 de specialitati, intre care si oncologie, dispunand de posibilitati moderne pentru evaluarea, monitorizarea si diagnosticarea unei afectiuni, intr-un departament de imagistica performanta, cu aparatura specializata pentru RMN, CT, radiologie conventionala, mamografie, elastografie hepatica, EEG pentru epilepsie, angiografie, angiografie, urografie si ecografie. La oncologie, vei conta pe experienta dr. Adela Vacar, medic primar oncolog, care efectueaza consultatii, controale, interpretari de analize si rezultate de imagistica, referate medicale si prescriptii de tratament.

Preturile sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie de oncologie vei plati aici suma de 300 de lei.

Pacientii apreciaza ca au gasit la Galenus o clinica moderna, in care au beneficiat de un act medical de calitate, prestat de medici profesionisti, cu experienta. De asemenea, se consemneaza ca puncte forte ale interactiunii cu centrul medical serviciile integrate si aparatura de ultima generatie.  Sunt si aspecte care mai trebuie imbunatatite, multe persoane semnaland probleme cu respectarea programarilor si deficiente legate de activitatea serviciului de receptie, care nu gestioneaza corect cererile pacientilor si nu raspunde cu amabilitate la intrebarile acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Galenus
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Topmed

In cadrul retelei TopMed functioneaza in Targu Mures un Centru medical de Oncologie si Radioterapie, care asigura toate serviciile relevante de la diagnosticare pana la tratament, consultatii si investigatii rapide si eficiente, prin intermediul celor mai moderne metode de laborator si imagistica medicala precum ecografia, radiologia, mamografia si tomografia computerizata, biopsii, tratament personalizat combinat, prin terapie medicamentoasa, terapie hormonala, imunoterapie si sprijin psihologic. Centrul de Oncologie si Radioterapie este deservit de o echipa bine pregatita de medici: dr. Corina Florica Ionita, medic primar oncolog, dr. Zsolt Attila Silagyi, dr. Adina Sabau si dr. Denisa-Mihaela Udrea, medici specialisti in oncologie. Sub umbrela TopMed functioneaza patru policlinici si trei spitale, in orasele Targu Mures, Sighisoara si Reghin. 

O consultatie de oncologie are aici pretul de 250 de lei.

Recenziile pentru TopMed Targu Mures inregistreaza experiente diferite ale pacientilor atat in cadrul policlinicilor, cat si in cadrul spitalului. Multe persoane scriu ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt experimentati si bine pregatiti si ca centrul dispune de aparatura moderna. De asemenea, se apreciaza ca TopMed este locul in care se rezolva probleme complexe de sanatate. Pe de alta parte, recenziile amintesc si aspecte mai putin favorabile, cum ar fi timpul mare de asteptare si comportamentul lipsit de amabilitate si solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Optiunile de investigatii, diagnostic si tratament de oncologie din Targu Mures se situeaza la cele mai inalte standarde, in clinicile de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Pacientii dispun aici de mijloace de investigatii performante si de mare acuratete, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, care permite efectuarea de examinari cu rezonanta magnetica, radiologie conventionala, computer tomograf, mamografie, elastografie hepatica si ecografie. De asemenea, persoanele depistate cu tumori maligne pot apela la radioterapie. Centrele medicale sunt deservite de medici profesionisti, cu experienta clinica.

In functie de nevoile tale de ingrijire medicala sau ale unei persoane apropiate tie, te poti adresa in Targu Mures, oricareia dintre unitatile medicale prezentate, avand certitudinea ca vei beneficia de diagnostic si tratament personalizat, la cele mai bune clinici cu servicii de oncologie din oras.