Meniu

ORL Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai o problema legata de sanatatea gatului, urechilor sau nasului si vrei sa o rezolvi cat mai curand, intr-un cabinet din proximitatea ta, de aceea cauti ORL in sector 6. Intrucat este dificil sa cercetezi piata medicala privata din aceasta zona a Capitalei, in articolul de fata vei gasi un ghid bine documentat al celor mai bune servicii de otolaringologie din sectorul in care locuiesti. 

Vei gasi in sector 6, Bucuresti, clinici si cabinete de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici bine pregatiti, cu experienta in domeniul ORL.

Cat costa o consultatie la ORL in sector 6?

Inainte de a face o programare la ORL in sector 6, vrei sa stii cat mai multe lucruri despre clinica sau cabinetul in care va avea loc consultatia, iar unul dintre aspectele la care te gandesti este legat de preturi. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale spre care ai putea sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Emed
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Oferta variata de proceduri de investigatii si tratamente
 • Medic excelent
 • Profesionist desavarsit
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
Centrul Sf. Nectarie
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Aspectul impecabil al centrului
 • Servicii pentru toate categoriile sociale
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Buna organizare
 • Interior curat
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
RomGerMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Organizare deficitara
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
Rosana Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Echipamente moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Sanamed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Centru medical modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de ORL in sector 6

Desi te bucura existenta unui clasament al clinicilor si cabinetelor cu servicii de ORL in sector 6, ai vrea sa poti face chiar tu o evaluare a lor, in urma careia, pe primul loc sa se situeze centrul medical capabil sa iti indeplineasca in mod optim nevoile si asteptarile in materie de diagnostic si tratament de otolaringologie. Pentru a lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, ai nevoie de mai multe informatii despre activitatea unitatilor medicale din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla despre standardele de lucru ale clinicilor si cabinetelor cu servicii specializate, despre dotarile de care dispun, despre gama de investigatii si tratamente pe care le poti accesa, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Emed

Clinica Emed din sector 6 ofera pacientilor servicii de ORL in regim cu plata sau decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Se pot accesa aici consultații ORL pentru adulti si copii, consultatii pentru vertij si teste vestibulare, toaleta auriculara, fibroscopie nazo-faringo-laringiana, videonistagmoscopie, teste vestibulare, endoscopie rigida rino-faringiana, cauterizari pentru epistaxis, extractie dop cerumen, timpanotomie, insertie tub aerator transtimpanal, injectii transtimpanale, extractie corpi straini si tratament pentru abcese din sfera ORL. Dr. Andreea Adelaida Haritinian este medic primar in otolaringologie, cu stagii de pregatire internationala in Marea Britanie si Franta, si este membru in societati medicale mondiale de ORL.

O consultatie contra-cost are in aceasta clinica ORL din sector 6, pretul de 300 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la cabinet si apreciaza serviciile de calitate, dotarile moderne, oferta variata de proceduri de investigatii si tratament. Despre dr. Haritinian se spune ca este un profesionist desavarsit si un medic excelent, care isi abordeaza pacientii cu rabdare si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Emed
Vezi Pareri

2. Centrul de Sanatate Sfantul Nectarie

Centrul Medical Sfantul Nectarie este o unitate sanitara cu personalitate juridica, aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti, care pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic si tratament de cardiologie, medicina interna, endocrinologie, pneumologie, dermatologie, diabet si nutritie, gasteroenterologie, ginecologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, psihiatrie, psihologie, urologie, stomatologie si recuperare medicala. Clinica are contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti, in virtutea caruia pesoanele care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS pot solicita consultatii, analize si investigatii gratuite sau partial decontate. Pentru consultatie, audiograma, impedanta, tamponament nazal, extragere corp strain din urechea externa si nazofaringe si fibroscopie te vei adresa unuia dintre cei doi medici de la cabinetul de otolaringologie: dr. Simona Moldoveanu si dr. Elena Anghel, medici primari ORL.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Potrivit acestuia, consultatia la ORL te va costa aici 140 de lei.

O buna parte a pacientilor care au beneficiat de serviciile clinicii se declara multumiti de calitatea acestora, de aspectul impecabil al centrului si de faptul ca acesta presteaza servicii pentru toate categoriile sociale. Aspecte precum profesionalismul, competenta, buna organizare si curatenia din interior fac ca persoanele care au trecut pragul clinicii sa aiba un grad de multumire ridicat. Pe de alta parte, sunt si multi pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata si de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. RomGerMed

La cabinetul ORL al Policlinicii Spitalului Saint Lukas din sector 6, din cadrul grupului RomGerMed se pot efectua consultatii, aspiratie secretie auriculara, extractie corp strain nazo-faringian, extractie/spalatura dop cerumen unilateral (bilateral) sau de corp strain, impedancemetrie si interpretare analize ORL. Vei conta aici pe pregatirea  a doi medici dedicati: dr. Roxana Elena Decusara, medic specialist in otolaringologie, si dr. Anamaria-Andreia Ulmeanu, medic primar ORL. In cei 24 de ani de existenta, Grupul Medical Romgermed a furnizat si continua sa ofere in ambulatoriul de specialitate, servicii medicale la standarde inalte de calitate, precum consultatii si investigatii clinice în 20 de specializari, analize de laborator, medicina muncii si medicina de familie. Pacientii pot accesa aici atat servicii decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, cat si servicii in regim privat. 

Pretul consultatiei la ORL este de 200 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate, de profesionalismul medicilor si de solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte insa, multi pacienti acuza deficientele organizatorice, vizibile la gestionarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, si in comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

4. Rosana Medical

Cabinetul ORL al Clinicii Rosana Medical Valea OIltului din sectorul 6 al Capitalei este locul in care pacientii cu afectiuni din sfera otolaringologiei se pot adresa personalului medical pentru consultatii cu bilet de trimitere, pentru consultatii cu plata, pentru videoendoscopie, timpanografie si pentru o serie de tratamente specifice. Acestea vor fi efectuate de dr. Gratiela Stefan, medic specialist ORL, sau de dr. Catalina Sandu, medic specialist ORL. Policlinica Rosana Medical Valea Oltului este un centru medical cu servicii integrate, unde se pot rezolva majoritatea problemelor de sanatate – medic de familie, analize, consultatii de specialitate in 30 de specializari, investigatii, fizioterapie, intr-un spatiu modern si bine dotat din punct de vedere al echipamentelor medicale.

Consultatia cu plata la ORL are in acest centru un tarif de 200 de lei.

Recenziile pacientilor acesti clinici consemneaza experiente diferite. O buna parte a acestora mentioneaza ca Rosana Medical presteaza servicii de calitate, echipamentele sunt noi si moderne, iar medicii sunt profesionisti si empatici. Pe de alta parte, multi pacienti reclama faptul ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu este amabil si raspunde foarte greu la telefon.

5. Sanamed

Policlinica Sanamed din sector 6 reuneste cabinete specializate de cardiologie, dermatovenerologie, diabet zaharat, ecografie, endocronologie, medicina interna, medicina muncii, nefrologie, neurologie, obstretica-ginecologie, oftalmologie, ORL, reumatologie, analize de laborator si psihologie. La cabinetul ORL pacientii pot solicita consultatii, audiometrie, fibroscopie si timpanometrie cu aparatura performanta. Departamentul este deservit de trei medici bine pregatiti: dr. Andreea Alexandra Marza, medic specialist in otorinolaringologie, in contract cu CNAS, dr. Elena Laura Melinceanu, medic primar ORL, si dr. Denisse Cretu, medic specialist in otorinolaringologie. Clinica Sanamed din Bucuresti a fost infiintata in anul 2003 si dispune in prezent de un ambulatoriu de specialitate si de servicii de spitalizare de zi, intr-o sectie cu 54 de paturi.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Constultatia la ORL costa aici 250 de lei.

Pacientii au, in general, pareri favorabile despre activitatea clinicii. Se mentioneaza in recenziile din mediul online ca Sanamed este un centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima generatie si ca medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, multe persoane reclama deficiente organizatorice, nerespectarea programarilor si un comportament neprofesionist al personalului de la receptie.

Concluzii

Asa cum este de asteptat pentru o capitala europeana, Bucurestiul este locul in care pacientii pot beneficia de unele dintre cele mai avansate solutii de diagnostic si tratament de otolaringologie, iar cabinetele ORL din sector 6 confirma aceasta realitate. In cadrul unor unitati medicale de top, vei gasi aparatura de ultima generatie pentru videoendoscopie, fibroscopie, audiometrie si timpanometrie, precum si pentru interventii complexe in afectiunile gatului, urechilor, nasului si sinusurilor. Clinicile si cabinetele specializate din clasamentul de mai sus sunt deservite de medici profesionisti, cu experienta in activitatea clinica.

In functie de problema de sanatate de care suferi si tinand cont de informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre domeniul ORL in sector 6, vei putea lua cea mai buna decizie, astfel incat sa obtii o ingrijire medicala de calitate, un diagnostic corect si un tratament adecvat.