ORL Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui medic ORL in Calarasi? Cel mai probabil ai observat deja ca nu exista multe clinici la care sa poti apela in oras, insa acest lucru n-ar trebui sa reprezinte un impediment. O consultatie de specialitate iti poate oferi informatii cheie, prin intermediul carora iti vei imbunatati starea de sanatate, asa ca vizita la doctor nu trebuie amanata!

Chiar daca numarul specialistilor ORL este unul limitat in Calarasi, tot poti avea parte de servicii de calitate. In cazul in care informatiile obtinute nu sunt suficiente si vrei sa afli o a doua opinie cu privire la simptomele tale, atunci te poti reorienta catre clinicile din orasele invecinate. Cu siguranta vei gasi un medic care sa te ajute! 

Cat costa un consult ORL in Calarasi? 

Inainte de a te programa la spitalul care ofera servicii ORL in orasul Calarasi, ideal este sa te interesezi in privinta preturilor practicate de acesta. De asemenea, in cazul in care alegi sa vizitezi o clinica dintr-un alt oras, poti compara preturile pentru a vedea care optiune este mai accesibila din acest punct de vedere. Tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu informatii relevante: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
35 Ron
  • Pretul Consultatiei porneste de la 35 Ron
  • Medici specialisti
  • Preturi accesibile
  • Laborator de analize
  • Curatenie
  • Personal insuficient la receptie
  • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica te poti duce pentru servicii ORL in Calarasi? 

Printr-o programare la spitalul prezentat in randurile urmatoare, vei putea beneficia de expertiza unui doctor ORL in Calarasi. In descrierea spitalului au fost incluse detalii relevante cu privire la modul in care personalul medical isi desfasoara activitatea, dar si despre experienta prin care au trecut mai multi pacienti care au ales serviciile de aici. 

Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi  

De partea de ORL de la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi se ocupa doi medici specialisti: Dr. Chit Mazen si Dr. Mihaela Grecu. Pregatirea acestora le permite sa ofere tratamente individualizate, special gandite pentru a raspunde la nevoile pacientilor. In ceea ce priveste programul de lucru, medicii sunt prezenti la cabinet de luni pana vineri intre orele 8 si 15, asa ca pacientii au posibilitatea sa se programeze in prima jumatate a zilei. Programarile se pot face atat la telefon, cat si online, prin intermediul platformei. 

Pretul consultatiei de specialitate porneste de la 35 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta la Spitalul Judetean de Urgenta din oras au apreciat amabilitatea personalului medical, profesionalismul si curatenia. Preturile practicate sunt si ele foarte accesibile. In acelasi timp, mai multi pacienti au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca programare la spital, din cauza personalului insuficient de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi  
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, chiar daca optiunile in materie de ORL sunt limitate in Calarasi, tot ai posibilitatea sa te programezi la o consultatie cu un medic specialist, care iti va oferi sfaturi utile cu privire la starea ta de sanatate. De asemenea, poti oricand sa vizitezi un cabinet dintr-un oras invecinat, pentru a obtine o a doua opinie.