Meniu

ORL copii Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Odata cu sosirea sezonului rece, principala grija a parintilor este sa ii fereasca pe cei mici si gripe, raceli si otite, motiv pentru care vizita la cabinetul ORL pentru copii in Constanta nu trebuie sa lipseasca. Sanatatea celor mici trebuie sa fie prioritizata, astfel incat sistemul imunitar al acestora sa fie din ce in ce mai puternic. Multumita medicului ORL, copilul tau va beneficia de investigatii precise, puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor performante. Ulterior, in cazul in care este necesar, se stabilesc diverse planuri de tratamente special concepute pentru afectiunile experimentate, astfel incat copilul sa se vindece cat mai rapid si eficient.

In Constanta exista o multime de cabinete catre care iti poti indrepta atentia, insa noi iti vom prezenta doar trei dintre acestea, care sunt frecventate de o multime de pacienti si care asigura servicii de calitate. Citeste mai departe, descopera care sunt acestea, dar afla si care sunt medicii la care poti apela cu incredere.

Care este pretul unei consultatii ORL pentru copii in Constanta?

Daca si tu te-ai saturat de episoadele severe de raceala ale copilului tau si vrei sa apelezi la ajutorul unui specialist ORL in Constanta, asigura-te ca te pui la curent si cu preturile practicate. Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de o informatie corecta si actualizata, asa ca te incurajam sa te consulti cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MacMac Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Empatie si buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Tratament eficiente
 • Diagnosticare corecta
 • Echipamente moderne
 • Atmosfera primitoare
Ovidius Hospital
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Medici primari ORL
 • Buna pregatire
 • Aparaturi performante
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Coiciu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate medicala ireprosabila
 • Interactiunea medic-copil excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ORL pentru copii in Constanta

Copiii tind sa fie fragili si vulnerabili in fata virusurilor, fiind mai predispusi la manisfestarea otitelor mai ales in timpul sezonului rece, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la ajutorul medicului ORL pentru copii in Constanta. Iata care sunt cei mai buni din oras, dar si cat de calitative sunt serviciile pe care le pun in aplicare:

1. MacMac Medical

MacMac Medical este o unitate medicala din Constanta care se adreseaza copiilor cu diverse afectiuni, printre care se numara si cele ORL. Departamentul ORL pediatric este reprezentat de dr. Cristiana Ionescu Orodel, medic specialist, care asigura un act medical ireprosabil pentru cei mici, indiferent cat de severe sunt problemele cu care se confrunta. Aceasta a studiat la Facultatea de Medicina Generala, Universitatea „Ovidius” Constanta, iar dupa finalizarea studiilor a fost medic rezident la Spitalul Clinic Judetean „Sf. Apostol Andrei” Constanta, Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, IFACF ORL „Dr. Hociota”, Bucuresti. Pe langa colaborarea cu MacMac Medical, doamna doctor are si un cabinet individual, fiind experta in desfasurarea urmatoarelor servicii: otoscopie, audiometrie, impedansmetrie, teste nou nascuti, tratarea alergiilor si, bineinteles, ORL pediatric.

Pretul pentru o consultatie de specialitate pentru copii este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate pentru unitatea medicala sunt pozitive, pentru ca echipa da dovada de o buna pregatire in domeniu. In ceea ce priveste departamentul de ORL pediatric, in cadrul sau isi desfasoara activitatea dr. Cristiana Ionescu Orodel, un medic specialist empatic, prietenos si implicat in desfasurarea corecta a actului medical. Are competenta de a stabili planuri de tratamente corecte intr-o atmosfera primitoare, astfel incat cei mici sa se vindece corect. 

2. Ovidius Clinical Hospital

O institutie medicala la care iti recomandam sa mergi impreuna cu cel mic daca se confrunta cu afectiuni ORL este Ovidius Clinical Hospital, din Constanta. Personalul medical da dovada de o buna pregatire in domeniul de referinta, asigurand tuturor pacientilor servicii de inalta calitate. In cadrul departamentului ORL isi desfasoara activitatea dr. Andreea Banu, dr. Dana Tataru, medici primari ORL, dr. Carmen Liana Mocanu, medic primar in chirurgie ORL si dr. Ioana Toader, medic specialist ORL, competenti si in tratarea copiilor. Multumita colaborarii cu CAS, policlinica pune la dispozitia tuturor pacientilor urmatoarele servicii decontate: consultatie, extrageri de corp strain, audiometrie, fibroscopie nazo-faringo-laringiana, interventii, tratamente, ingrijiri si monitorizari atat pentru adulti, cat si pentru copii. Toate acestea se desfasoara intr-o maniera ireprosabila, multumita aparaturilor de ultima generatie.

Pretul pentru o consultatie ORL pentru copii este de 180 lei.

Policlinica se afla in topul alegerilor pacientilor atunci cand se confrunta cu o problema de sanatate. In sectia ORL activeaza medici cu o buna pregatire in domeniu, amabili si, mai presus de toate, empatici, care au la dispozitie aparaturi performante. Astfel, diagnosticarea este corecta, iar tratamentul elaborat este adaptat in functie de fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, nerespectarea programarilor este o problema cu care multi pacienti s-au confruntat.

3. Dr. Madalina Coiciu

In completarea variantelor de mai isi ti-o prezentam si pe dr. Madalina Coiciu, medic specialist ORL in Constanta, care are competenta de a trata atat adulti, cat si copii. In prezent, isi desfasoara activitatea in cadrul centrului Cermed, unde are la dispozitie aparaturi de ultima generatie si echipamente performante pentru desfasurarea corecta a actului medical. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, endoscopii, audiometrie, teste etc., prioritizand elaborarea unui tratament eficient.

Pretul pentru o consultatie ORL pentru copii la dr. Madalina Coiciu este de 200 lei.

In privinta activitatii dr. Madalina Coiciu, toti pacientii se declara a fi multumiti de activitatea sa medicala ireprosabila. Aceasta exceleaza si la interactiunea cu pacientii copii, care au parte de o atmosfera primitoare si prietenoasa. Pe langa diagnosticarea corecta, medicul are competenta si de a concepe un plan eficient de tratament in functie de fiecare pacient in parte, rezultatele fiind excelente.

Concluzii

Vrei sa gasesti un medic ORL pentru copii in Constanta care sa fie de incredere si care sa ii asigure fiului sau fiicei tale cele mai bune servicii? Atunci optiunile prezentate anterior sunt exact ce ai nevoie pentru obtinerea unui tratament adecvat. Apeleaza la ajutorul unui specialist inca de la primele simptome pentru o vindecare rapida si eficienta.