Meniu

ORL Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici ORL in Ploiesti, acest articol iti va oferi informatiile de care ai nevoie pentru a gasi locul cel mai potrivit pentru tine! Intrucat ramura medicala este una destul de dezvoltata in oras, optiunile pe care le ai la dispozitie sunt numeroase. Noi iti vom prezenta mai multe cabinete care te pot ajuta cu servicii de calitate, insa alegerea finala iti apartine. 

Clinicile din Ploiesti sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, ceea ce sprijina efectuarea unui portofoliu divers de servicii. Astfel, indiferent ca ai nevoie de o consultatie de specialitate, de o investigatie sau de o interventie chirurgicala, medicii de aici vor face tot posibilul sa iti ofere solutii personalizate, intr-un mediu sigur si primitor. 

Cat costa o consultatie ORL in Ploiesti? 

Unul dintre factorii pe care ar trebui sa ii iei in considerare in momentul in care cauti servicii ORL in orasul Ploiesti este pretul unei consultatii de specialitate. Tarifele pot varia de la o clinica la alta, in functie de locatie, reputatie si echipa de medici. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla care este suma la care trebuie sa te astepti, in schimbul unui consult ORL: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medic primar si specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Timp ridicat de asteptare
Novus Medical
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Diverse promotii
 • Curatenie
Clinica AS Medical
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic primar si specialist
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Centrul Andodent
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala performanta
 • Medic primar si specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Centrul Panaceea
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Curatenie
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii ORL in Ploiesti 

La clinicile prezentate in randurile ce urmeaza vei gasi medici ORL din Ploiesti care dispun de resursele necesare pentru a-ti oferi sprijinul de care ai nevoie. O clinica moderna si bine echipata va putea asigura o gama larga de servicii si investigatii medicale, ceea ce reprezinta un avantaj in diagnosticarea si tratarea afectiunilor ORL: 

1. Laurus Medical 

Cunoscut pentru portofoliul sau variat de specializari medicale, Laurus Medical reprezinta prima optiune pe care o au oamenii in materie de servicii ORL, realizate de echipa din Ploiesti. Cei doi medici care isi desfasoara activitatea aici sunt medicul primar Dr. Teodor Hodonoaga si medicul specialist Dr. Silviu Crac. Serviciile medicale oferite pe partea de ORL sunt consultatia de specialitate, aspiratia sau spalatura de dop cerumen, anemizarea nazala, cauterizarea chimica si interpretarea analizelor. De asemenea, datorita sistemului Fuji Film Eluxeo din dotare, se pot realiza investigatii precum fibroscopia rino-faringiana, rino-faringo-laringiana sau otica. Programarea se poate face la telefon sau online, prin intermediul platformei. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 180 de lei. 

Pe parcursul anilor de activitate, mai multe persoane au optat pentru serviciile clinicii Laurus Medical, iar experienta pozitiva de care au avut parte s-a datorat profesionalismului si amabilitatii de care da dovada personalul medical de aici. Normele de igiena sunt respectate cu strictete, tocmai pentru a crea un spatiu primitor si sigur. Totusi, programarile pacientilor nu sunt mereu respectate, iar acest lucru duce la un timp ridicat de asteptare. Personalul de la receptie este depasit de situatie.

2. Novus Medical 

Urmatoarea clinica spre care se pot orienta oamenii in scopul de a beneficia de expertiza unui doctor ORL in Ploiesti este Novus Medical. Aici isi practica meseria Dr. Mihai Condrat, medic specialist pe ORL si chirurgie cervico-faciala. Serviciile prestate se adreseaza atat adultilor, cat si micilor pacienti. Mai exact, in afara de consultatia de specialitate, in portofoliul clinicii se regasesc si aspiratia nazo-faringiana sau auriculara, extragerea de corp strain, cauterizarea chimica, interventiile mici de chirurgie etc. De asemenea, persoanele interesate pot opta pentru pachetul alcatuit din consultatie, videoendoscopie si timpanograma. Cu privire la programul medicului, acesta poate fi gasit la cabinet martea in intervalul 11-19 si vinerea intre 7:30 si 12. 

Pretul consultatiei ORL este de 220 de lei. 

In legatura cu activitatea personalului de la Novus Medical, cele trei aspecte care ies in evidenta sunt punctualitatea, profesionalismul si amabilitatea. Dr. Mihai Condrat este apreciat atat pentru abilitatile sale de comunicare, cat si pentru implicare. In acelasi timp, trebuie mentionat faptul ca mai multi pacienti s-au confruntat cu dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca o programare. Chiar si in cazul celor care au reusit sa se programeze, ora nu a fost mereu respectata.  

3. Clinica As Medical 

Lista continua cu o noua clinica in cadrul careia se efectueaza un portofoliu variat de servicii, de la consultatii si investigatii ORL, la programe de recuperare medicala, toate acestea in Ploiesti la As Medical. Medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului ORL sunt Dr. Simona Popescu, medic primar care ofera servicii atat adultilor, cat si copiilor, Dr. Laura Andreea Predoi, medic specialist si Dr. Octavian Ionut Cozar, care are competente in chirurgie cervico-faciala si in diagnosticul si tratamentul tulburarilor de echilibru. Serviciile la care au acces pacientii includ videoscopia, tratamentul auricular local, sedinta de anemizare, audiograma, interventiile de mica chirurgie etc. De asemenea, clinica se afla in contract cu CAS, asa ca pacientii cu bilet de trimitere pot obtine investigatiile de care au nevoie la preturi accesibile. 

Cu privire la pretul consultatiei, acesta variaza intre 220 si 250 de lei, in functie de medicul ales. 

Exista mai multi pacienti care au adus cuvinte de lauda la adresa personalului de la clinica AS Medical, in special pe partea de ORL. Interactiunea de care au parte oamenii este una placuta, datorita atitudinii medicilor, care dau dovada de foarte bune abilitati de comunicare. Totusi, nici aici nu se poate spune ca programarile sunt mereu respectate.  

4. Centrul Andodent 

Tot pentru a beneficia de servicii ORL de calitate, care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor in Ploiesti, oamenii au ca optiune Centrul Andodent. De efectuarea serviciilor se ocupa Dr. Elvira Ecaterina Parlea, medic primar si Dr. Octavian Cozar, medic specialist cu competente in chirurgie cervico-faciala si membru al Academiei de Studii Superioare din Anglia. Investigatiile la care au acces pacientii sunt fibroscopia nazo-faringo-laringiana, aspiratia secretiei auriculare, extractia de corp strain nazo-faringian etc. Programarile se fac printr-un apel telefonic la unul din cele doua numere de telefon de la centru. 

O consultatie de specialitate costa 200 de lei. 

Pacientii Centrului Andodent apreciaza faptul ca aici isi desfasoara activitatea specialisti pe mai multe ramuri medicale, ceea ce le permite sa apeleze la toate serviciile de care au nevoie, intr-un singur loc. Personalul este amabil, empatic si competent, iar acest aspect contribuie la atmosfera placuta de la cabinet. Programarile nu sunt mereu respectate. 

5. Centrul Panaceea 

Un ultim loc spre care se pot orienta cei care au nevoie de servicii ORL efectuate de un medic primar cu experienta in domeniu din Ploiesti este Centrul Panaceea. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Ioana Garlicel, iar investigatiile pentru care pot opta pacientii sunt audiograma, aspiratia secretiei nazale sau auriculare, cauterizarea chimica, extractia de corp strain etc. Programul medicului este unul flexibil, asa ca persoanele interesate isi pot face o programare fie in prima jumatate a zilei, fie in cea de-a doua. Programarile se fac la telefon. 

Consultatia de specialitate costa 200 de lei. 

Mai multe persoane marturisesc ca apeleaza cu incredere la serviciile prestate in cadrul Centrului Panaceea, intrucat stiu ca vor avea parte de un act medical de calitate. Activitatea Dr. Ioana Garlicel iese in evidenta datorita amabilitatii si profesionalismului. Informatiile obtinute sunt prezentate pe intelesul pacientului, astfel sa nu existe semne de intrebare. Totusi, centrul mai are de lucrat pe partea de organizare, intrucat personalul de la receptie nu este suficient de pregatit. 

Concluzii

Prin urmare, pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te programa la o clinica ORL in Ploiesti sunt simpli si nici nu dureaza mult sa treci prin ei. Dupa ce ai gasit un medic potrivit pentru nevoile tale, tot ce ramane de facut este sa intri in contact cu un reprezentant de la clinica unde isi practica meseria, pentru a stabili data si ora la care te vei prezenta pentru consult. Exista posibilitatea ca medicul sa-ti recomande efectuarea unor analize suplimentare, pentru mai multe informatii.