Meniu

ORL Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile nasului, gatului si urechilor pot afecta functiile respiratorii, digestive, auzul si echilibru unei persoane, producand complicare care ii pot pune in pericol chiar viata, de aceea este esential sa mergi la medic inca de la aparitia unor simptome neplacute, in cazul acesta, la un specialist in ORL din Valcea. Prin examen clinic si investigatii specifice, cu aparatura moderna, se pot diagnostica bolile din sfera otolaringologiei si se poate stabili un tratament adecvat. 

Daca nu ai identificat inca un cabinet medical pentru rezolvarea problemelor de sanatate cu care te confrunti, in articolul de fata vei gasi informatii care te vor ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor private din oras si sa te lamuresti unde gasesti medici ORL in Valcea.

Cat costa o consultatie la ORL in Valcea?

Inainte de a-ti programa o consultatie la ORL in Valcea, analizezi toate aspectele implicate, inclusiv pe cel financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o prima examinare de otolaringologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ORL City
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cabinete moderne
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Amabilitatea si empatia fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica Doinamed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diversitatea serviciilor
 • Echipa profesionista de medici
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica Rapitest
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune servicii ORL din Valcea

Chiar daca ai la dispozitie un clasament, iti place sa ai propriile pareri, bazate pe o evaluare din perspectiva propriilor criterii, ceea ce este valabil si in privinta clinicilor cu servicii ORL din Valcea. Pentru a-ti face o opinie obiectiva asupra situatiei din fiecare unitate medicala, ai nevoie, desigur, de informatii suplimentare despre activitatea lor. In sectiunea urmatoare a articolului poti afla amanunte despre standardele de lucru, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre gradul de multumire a pacientilor care le-au trecut pragul.

1. ORL City

ORL City din Ramnicu Valcea este o clinica moderna specializata in otolaringologie si ortopedie pediatriaca, in care activeaza un colectiv de medici tineri, bine pregatiti si dedicati profesiei. In sfera ORL, clinica ofera consultatii pentru adulti si copii, controale, investigatii specifice pentru nas, gat, urechi, audiometrie, timpanograma, endoscopie, tratamente diverse si mici interventii chirurgicale. Pentru ORL te vei adresa dr. Oana Paun, medic specialist ORL, sau dr. Denisa Mitran, medic specialist ORL.

Pretul consultatiei la un doctor ORL din Valcea din acest centru medical este de 220 de lei. 

Parerile pacientilor despre experienta la ORL City sunt foarte bune. Acestia apreciaza serviciile de calitate, cabinetele moderne, aparatura performanta, profesionalismul si dedicarea medicilor, amabilitatea si empatia cu care au fost abordati, precum si tratamentele eficiente aplicate aici.

Vezi parerile pacientilor despre ORL City
Vezi Pareri

2. Clinica Doinamed

La cabinetul ORL al Clinicii Doinamed pacientii din Valcea pot solicita consultatii, controale, investigatii ORL, tratamente pentru diferite afectiuni din acest domeniu: tulburari chirurgicale ale urechii, tulburari ale nervilor faciali, tumori ale capului si gatului, tulburări de auz, aparate auditive, vertij / ameteli, tulburari ORL la copii, sforait si apnee în somn, tulburari de vorbire si de deglutitie, paralizia corzilor vocale, tulburari chirurgicale ale tiroidei, boala sinusurilor. In Clinica Doinamed Nord te vei adresa dr. Delia Alexandru, medic specialist ORL, iar in Clinica Doinamed 1 Mai te vei baza pe competentele dr. Marinela Deciu, medic specialist ORL. Doinamed este o retea de clinici cu servicii integrate de diagnostic si tratament in 12 specializari medicale, analize de laborator, imagistica medicala si medicina muncii. In cadrul clinicilor locuitorii din Valcea pot beneficia de o gama extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Tariful pentru o consultatie de ORL este aici de 200 de lei.

Pacientii apreciaza competentele echipei profesioniste de medici de la Doinamed si diversitatea serviciilor. Clinicile mai au insa multe aspecte de imbunatatit in activitatea lor. Sunt multi pacienti care reclama timpul de asteptare mare, aglomeratia si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

3. Clinica Rapitest

Clinica Rapitest pune la dispozitia pacientilor, la cabinetul ORL, consultatii si investigatii si tratamente cu aparatura de ultima generatie: audiometrie, frenotomie, fibroscopie, testul diapazon si alte proceduri. Cabinetul este deservit de doi medici cu experienta: dr. Emilia Ungureanu, medic primar ORL, si dr. Mara Deciu, medic primar ORL. Clinica Rapitest din Valcea functioneaza ca spital de gastroenterologie si medicina interna si ambulatoriu de specialitate, in care valcenii au acces la analize, investigatii ecografice, consultatii si tratamente in diverse ramuri medicale: cardiologie, chirurgie, chirurgie plastica, gastroenterologie, ortopedie, ORL, medicina interna, nefrologie, neurologie, pneumologie, reumatologie si recuperare medicala.

Pentru o consultatie la ORL vei achita aici suma de 200 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii care au scris recenzii declara ca serviciile de aici sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si ca problemele de sanatate cu care au venit au fost rezolvate. Pe de alta parte, multe persoane reclama ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu are solicitudine fata de pacienti.

Concluzii

Specializarea ORL in Valcea este bine reprezentata pe piata medicala privata din oras, prin clinici de top, dotate cu aparatura performanta, pentru efectuarea de investigatii, tratamente si interventii din sfera otolaringologiei. Locuitorii municipiului conteaza pe medici bine pregatiti si dedicati profesiei, care utilizeaza metode moderne de diagnostic si terapie a afectiunilor gatului, nasului si urechilor. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, ai toate sansele sa faci o alegere buna pentru sanatatea ta si sa te indrepti catre clinica in care nevoile si exigentele tale sa fie in mod optim satisfacute.