Meniu

ORL Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci curand programare la ORL in Vaslui? Acest domeniu acopera foarte multe afectiuni, precum otita, rinita alergica, sinuzita si amigdalita. La medicul ORL trebuie sa mergi pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor gatului, urechii si nasului. Pe langa tratament, medicul iti va oferi sfaturi de preventie a acestor boli, cum ar fi evitarea expunerii prelungite la frig si umiditate. 

In cadrul unei consultatii, medicul specializat in ORL va examina cu atentie nasul, gatul si urechile. Cateva dintre tehnicile pe care medicul le poate folosi sunt endoscopia nazala si laringiana, care ajuta la obtinerea unor imagini clare si necesare pentru acuratetea diagnosticului. Din acest articol poti afla unde gasesti cei mai buni medici ORL din Vaslui si ce tarife practica.

Care sunt cei mai buni medici ORL in Vaslui?

Persoanele care locuiesc in Vaslui si se afla in cautarea unui medic ORL bun pot gasi in tabelul de mai jos cele mai avantajoase optiuni din punct de vedere al raportului calitate-pret:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Barbieru
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Medic cu experienta
 • Amabilitate
 • Rabdare
Recumed Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Atitudine calma si intelegere
 • Grija fata de pacient
 • Consultatii amanuntite
Dr. Costinceanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta
 • Explicatii usor de inteles
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

ORL in Vaslui: unde gasesti cei mai buni medici?

Cabinetele de ORL disponibile in Vaslui sunt apreciate pentru calitatea serviciilor medicale si pentru faptul ca folosesc tehnici moderne, care diminueaza disconfortul resimtit de pacient in timpul consultatiei. Pentru a identifica un cabinet ce corespunde asteptarilor tale, inclusiv in ceea ce priveste costul serviciilor, poti folosi urmatorul clasament ca punct de plecare:

1. Dr. Emilia Barbieru

Daca locuiesti in Vaslui si vrei sa apelezi la un medic ORL bun, dr. Emilia Barbieru este una dintre primele optiuni de luat in considerare. Aceasta ofera consultatii de specialitate si foloseste tehnici moderne de diagnostic pentru bolile urechii, nasului, gatului, sinusurilor si cailor respiratorii superioare. Dr. Emilia Barbieru este medic primar in specialitatea ORL si a participat la numeroase cursuri postuniversitare. Aceasta si-a consolidat experienta pe parcursul anilor de activitate ca medic sef sectie ORL la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, iar anual participa la congrese nationale din domeniu. 

Pentru o consultatie, pacientii vor achita suma de 170 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales serviciile dr. Emilia Barbieru se declara multumiti de calitatea actului medical, iar unii dintre ei sunt de parere ca e cel mai bun medic ORL din oras. Printre calitatile sale se numara profesionalismul, amabilitatea, rabdarea si atentia pe care o acorda pacientilor. Oamenii care au ales acest cabinet spun ca eu reusit sa isi faca rapid programare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Emilia Barbieru
Vezi Pareri

2. Recumed Clinic

Situata in Vaslui, Recumed Clinic ofera servicii din mai multe discipline medicale, printre care si ORL. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti cu experienta care asigura o varietate de consultatii si interventii medicale, inclusiv proceduri complexe din sfera chirurgicala. Departamentele sunt dotate cu aparatura moderna, cu ajutorul careia se bifeaza precizia in diagnostic si eficienta tratamentelor.

In cabinetul ORL, o consultatie de specialitate costa 200 lei.

Mai multi pacienti spun ca au avut o experienta buna la Recumed Clinic si ca medicii la care au apelat i-au consultat amanuntit si le-au oferit sfaturi utile. Personalul de la receptie este prompt si amabil, iar medicii sunt apreciati pentru experienta de care dau dovada, pentru intelegere, atitudine calma si grija fata de pacient. Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie, ceea ce reprezinta un avantaj remarcat de multi dintre cei care au trecut pragul clinicii. Ca dezavantaje, unii dintre pacienti sustin ca programarile nu se respecta si se decaleaza chiar si cu o ora. 

3. Dr. Sorina Costinceanu

Printre cei mai renumiti medici ORL care profeseaza in Vaslui se numara si dr. Sorina Costinceanu, ale carei servicii se adreseaza pacientilor de toate varstele. Aceasta asigura consultatii de specialitate si foloseste tehnici moderne de diagnostic, punand la dispozitia pacientilor diferite proceduri si tratamente.

Cat despre pretul consultatiei, aceasta costa 200 lei.

Dr. Sorina Costinceanu este descrisa de pacienti ca fiind un medic foarte bun, ce ofera explicatii usor de inteles de catre oricine. Tratamentele sunt eficiente si serviciile de calitate, numerosi oameni sustinand ca si-au rezolvat problemele.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune optiuni de cabinete din Vaslui specializate in domeniul ORL. Consultatia nu trebuie amanata, mai ales daca simptomele persista si devin tot mai severe. Medicul recomanda un tratament adaptat nevoilor si situatiei medicale, deoarece simptomele si intensitatea acestora difera de la un pacient la altul.