Meniu

Ortopedie Alba Iulia 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautare de servicii medicale de ortopedie in Alba Iulia, atunci te vei bucura sa afli ca numarul clinicilor la care poti apela este unul generos. Bineinteles, se poate si ca faptul ca ai multe optiuni din care sa alegi sa te puna in dificultate. Noi iti venim in ajutor cu informatii relevante in ceea ce priveste activitatea clinicilor din oras! 

Clinicile din Alba Iulia sunt dotate cu echipamente moderne, care sustin actul medical. Mai mult decat atat, medicii din cadrul lor dispun de cunostintele necesare in domeniu pentru a oferi solutii eficiente si recomandari personalizate. Tot ce trebuie sa faca o persoana in scopul de a beneficia de expertiza lor este sa se programeze la o consultatie de specialitate. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in Alba Iulia? 

Inainte de a te programa la o consultatie cu un medic ortoped in Alba Iulia, ideal este sa-ti faci o idee in legatura cu tarifele practicate la clinicile din oras. Vei observa rapid faptul ca doua clinici pot avea un portofoliu de servicii aproape identic, doar ca sumele de la care pornesc preturile lor difera. Consulta tabelul urmator pentru mai multe informatii in acest sens: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medliv
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera placuta
Balneomed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Diverse servicii
 • Curatenie
 • Personalul de la receptie este neprofesionist
Clinimed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Cursuri in strainatate
 • Diverse abonamente
 • Programari nerespectate
 • Timp insuficient pentru consultatii
 • Program restrans de munca
Terra Aster
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera primitoare
 • Diverse specializari
 • Personal insuficient la receptie
 • Program restrans
Spitalul Judetean
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Membru al Programului National de Ortopedie
 • Curatenie
 • Timp de asteptare ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de ortopedie in Alba Iulia 

Ai sanse foarte mari sa gasesti ortopedul din Alba Iulia de care ai nevoie, la una din clinicile de mai jos. Bineinteles, activitatea lor nu se rezuma doar la serviciile de ortopedie, ci pun la dispozitia persoanelor interesate un portofoliu variat de consultatii si investigatii. Tine cont de cele prezentate in descrierile urmatoare si programeaza-te la medicul pe care-l consideri ideal pentru tine: 

1. Medliv

O prima clinica la care pot apela oamenii pentru servicii de ortopedie in orasul Alba Iulia este Medliv. In cadrul acesteia isi desfasoara activitatea Dr. Martin Artur, medic specialist in ortopedie si traumatologie, care a acumulat pe parcursul carierei sale o vasta experienta in domeniu. Tratamentele sunt personalizate, astfel incat pacientii sa beneficieze de solutii special gandite pentru a le servi in perioada de recuperare. Serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele. Cu privire la programari, acestea se pot face prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Activitatea clinicii Medliv este apreciata din mai multe puncte de vedere: pe de-o parte, atmosfera placuta din cadrul clinicii ii ajuta pe pacienti sa se relaxeze, iar pe de-alta parte, profesionalismul de care dau dovada medicii le ofera un sentiment de incredere. Un alt lucru care iese in evidenta este amabilitatea medicilor, care stiu cat de important este respectul fata de pacient. 

Vezi parerile pacientilor despre Medliv
Vezi Pareri

2. Balneomed

Tot pentru a beneficia de servicii de calitate prestate de ortopezi in Alba Iulia, cei interesati isi pot face o programare la clinica medicala Balneomed. In afara de consultatia si controlul de specialitate, pacientii mai pot opta fie pentru infiltratii, fie pentru eliberarea unei adeverinte sau a unui referat. De efectuarea acestora se ocupa Dr. Mihai Grin, medic specialist in domeniul ortopediei, care a acumulat o experienta ampla pe parcursul carierei. Obiectivul lui principal este de a oferi tratamente personalizate si servicii medicale de o inalta calitate. Tehnologia de ultima generatie din dotarea clinicii reprezinta un sprijin in acest sens. 

O consultatie de ortopedie costa 250 de lei, iar controlul, 150 de lei. 

Exista persoane care au fost profund impresionate de calitatea serviciilor de care au avut parte in cadrul clinicii Balneomed. Mediul este unul curat si confortabil, in care oricine se poate relaxa. In ceea ce-i priveste pe medici, acestia dau dovada de profesionalism, amabilitate si dedicare. Se poate vorbi si despre cateva aspecte negative, cum ar fi personalul de la receptie care nu se ridica la nivelul asteptarilor sau dificultatile intampinate in timpul procesului de programare. 

3. Clinimed

Urmeaza Clinimed, o clinica in cadrul careia se efectueaza un portofoliu divers de servicii de ortopedie, de catre un personal bine pregatit din Alba Iulia. Dr. Iuliu Dezideriu Karad, medic primar in ortopedie si traumatologie, le ofera celor interesati posibilitatea de a beneficia de consultatii de specialitate, de infiltratii periarticulare, paravertebrale sau intraarticulare cu acid hialuronic, de punctii evacuatorii etc. Programul este unul restrans, asa ca medicul se afla la clinica martea si joia intre orele 16 si 19. Experienta profesionala de 30 de ani in domeniu, alaturi de cursurile efectuate pe parcursul carierei, ii asigura medicului sprijinul de care acesta are nevoie pentru a oferi servicii personalizate si la standarde ridicate. In plus, clinica le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a achiziona diverse abonamente in care sunt incluse serviciile medicale, ca de exemplu abonamentul Clini-Standard, Clini-Optim etc. 

Pretul consultatiei de ortopedie este de 250 de lei. 

Perosanele care au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul clinicii Clinimed au adus in discutie mai multe aspecte pozitive legate de activitatea medicilor de aici, care dau dovada de amabilitate, dedicare si respect fata de pacienti. Serviciile oferite sunt de o calitate superioara. Totusi, oamenii nu pot trece cu vederea faptul ca programarile nu sunt mereu respectate, iar timpul dedicat consultatiilor este de multe ori insuficient. 

4. Terra Aster  

De serviciile unui doctor ortoped in Alba Iulia poti beneficia si printr-o programare la clinica Terra Aster. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea doi medici specialisti in ortopedie si traumatologie: Dr. Viktor Televka si Dr. Mircea Retegan. Programul personalului medical de ortopedie este destul de restrans; miercuri intre orele 17 si 19 este prezent Dr. Televka la clinica, iar lunea intre orele 14 si 17, oamenii il pot gasi pe Dr. Retegan. In decursul a 25 de ani, echipa Terra Aster a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, astfel incat sa ofere pacientilor doar servicii de calitate, pe fiecare ramura medicala. Programarile se fac la telefon. 

Cu privire la pretul consultatiei de ortopedie, acesta este de 200 de lei. 

Mai multe persoane au complimentat buna comunicare a medicilor din cadrul clinicii Terra Aster, intrucat acestia fac tot posibilul sa le ofere pacientilor informatii utile despre starea lor de sanatate. Amabilitatea echipei ii determina pe multi dintre acestia sa revina. Totusi, exista si persoane care au intampinat dificultati atunci cand au incercat sa se programeze, din cauza personalului insuficient de la receptie. 

5. Spitalul Judetean de Urgenta  

In cadrul departamentului de ortopedie si traumatologie de la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia se trateaza o gama variata de afectiuni. Mai exact, 95% din patologia osteo-articulara poate fi rezolvata la spital, asa ca pacientii nu mai sunt nevoiti sa-si indrepte atentia catre alte centre din oras. Echipa medicala este formata din medici, asistente, infirmiere, kinetoterapeuti etc. Printre acestia se numara medici specialisti ca Dr. Iuliu Desideriu, Dr. Viktor Televka, Dr. Alexei Botnari, Dr. Cristian Arghius, Dr. Martin Artur si Dr. Mihai Olimpiu Pasca. Sectia dispune de 15 saloane si 35 de paturi. Merita mentionat faptul ca spitalul face parte din Programul National de Ortopedie, un program care functioneaza foarte eficient. 

Pretul unei consultatii de ortopedie si traumatologie incepe de la 150 de lei. 

Cei care recomanda serviciile prestate in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia aduc in discutie amabilitatea si profesionalismul personalului medical, alaturi de conditiile optime pe care le asigura institutia. Exista si aspecte mai putin placute legate de activitatea spitalului, cum ar fi timpul ridicat de asteptare. 

Concluzii

Prin urmare, daca esti in cautarea unui cabinet de ortopedie in Alba Iulia, poti alege una din optiunile prezentate mai sus pentru a te programa la o consultatie de specialitate! In timpul primei intalniri, obiectivul medicului este de a se familiariza cu situatia ta, astfel incat sa-ti poata recomanda un tratament cat mai potrivit. Mai apoi, indiferent ca ai nevoie de tratament medicamentos sau de o interventie chirurgicala, echipa clinicii alese iti va sta alaturi!