Meniu

Ortopedie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a beneficia de tratamente corecte in cazul unor afectiuni ca artrita, tendinita sau luxatiile, multe persoane se programeaza la ortopedie in Brasov. Acest oras se remarca prin diversitatea de clinici medicale, unde se ofera servicii din multiple arii terapeutice, intre care si ortopedia. Este nevoie sa apelezi la un astfel de specialist daca suferi de rigiditate in articulatii, umflaturi la nivelul articulatiei, disconfort la folosirea membrelor in timpul unor activitati obisnuite sau orice durere la nivelul mainilor/picioarelor. 

Vizita la medicul ortoped-traumatolog este necesara pentru diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor sistemului musculo-scheletal. Intr-o clinica de ortopedie din Brasov poti beneficia de tratamente, indrumare si recomandare de terapii de reabilitare din partea unor specialisti, cu scopul final de a iti imbunatati mobilitatea. Acest articol te ajuta sa alegi o clinica buna, sintetizand informatii utile unui viitor pacient.

Care este pretul aferent unei consultatii de ortopedie in Brasov?

Persoanele care locuiesc sau care vor sa se deplaseze in Brasov pentru a merge la o clinica specializata in ortopedie au la dispozitie foarte multe variante de unitati medicale dintre care pot alege. Daca te numeri printre oamenii interesati de acest serviciu, tabelul urmator iti poate folosi ca punct de plecare, intrucat surprinde numele celor mai bune clinici, alaturi de pretul aferent unei consultatii de specialitate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Andras Vari
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Vasta experienta profesionala
 • Empatie, rabdare si implicare
 • Tratamente eficiente
Spitalul Clinicco
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici si asistenti cu experienta
 • Amabilitate, empatie si dedicare
 • Sprijin pentru pacienti
 • Management defectuos al programarilor
Kineto
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Amabilitate
 • Interes si atentie la nevoie pacientului
 • Accent pe rezultate
RMN Diagnostica
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Preocupare fata de starea de bine a pacientului
 • Explicatii amanuntite
 • Programarile nu se respecta
S. Sf. Constantin
230 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Amabilitate, rabdare si dedicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie si conditii foarte bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top pentru consultatia de ortopedie in Brasov

Cateva clinici din Brasov s-au remarcat prin calitatea serviciilor si ingrijirilor pe care le ofera in domeniul ortopediei, fapt ce le-a facut sa devina clinici de top in randul pacientilor din oras si nu numai. Acestea sunt apreciate pentru raportul calitate-pret, pentru experienta medicilor pe care ii gazduiesc si pentru performanta aparaturii din dotarea lor. 

Experienta medicului ortoped pe care il alegi influenteaza semnificativ rezultatele tratamentului, motiv pentru care trebuie sa te programezi la un ortoped din Brasov despre care stii ca ofera servicii de calitate. Iata care sunt cele mai bune optiuni:

1. Dr. Andras Vari

Clinica de ortopedie-traumatologie Dr. Andras Vari a fost deschisa acum 20 de ani in Brasov si este optiunea principala pentru consultatia de ortopedie si alte servicii specifice acestui domeniu de activitate. Clinica este dotata cu aparatura medicala performanta si are in componenta sa inclusiv bloc operator, aici fiind tratate afectiuni complexe, in cazul carora e nevoie de interventii mai complicate. Dr. Andras Vari este medic primar in specialitatea ortopedie-traumatologie si doctor in stiinte medicale. Acesta are o experienta medicala vasta, iar cateva dintre obiectivele sale sunt bifarea preciziei in diagnostic si monitorizarea indeaproape a pacientilor, inclusiv in perioada postoperatorie. 

La aceasta clinica de ortopedie din Brasov, pacientii vor plati 250 lei pentru consultatie.

Dr. Andras Vari este considerat de multi oameni ca fiind cel mai bun medic ortoped din Brasov, datorita eficientei tratamentelor pe care le ofera. Printre calitatile sale se numara empatia, rabdarea si implicarea activa in rezolvarea problemelor medicale. In mediul online, mai multi pacienti au oferit calificative maxime acestui cabinet si au mentionat ca dr. Vari are o experienta profesionala vasta. Acesta i-a ajutat sa isi rezolve problemele si sa evite interventii chirurgicale complexe.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Andras Vari
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinicco

Printre cele mai bune clinici de ortopedie situate in Brasov se numara si Clinicco, unde vei gasi medici specialisti care ofera servicii din urmatoarele discipline: ortopedie, cardiologie, recuperare medicala, reumatologie, neurologie etc. Misiunea principala a clinicii este de a oferi ingrijiri medicale de calitate si acces la o echipa formata din profesionisti, care folosesc tehnici de lucru moderne si materiale de ultima generatie. De asemenea, Clinicco are misiunea de a contribui activ la imbunatatirea serviciilor pe care le ofera sistemul medical romanesc, asigurand solutii optime de tratament in cazul afectiunilor cardiace, bolilor de articulatii etc. 

La Clinicco, pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 250 sau 350 lei, in functie de medicul care o efectueaza. 

In mediul online sunt disponibile foarte multe pareri despre Spitalul Clinicco. Zeci de pacienti se declara multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat aici, spunand ca toate procedurile au decurs conform asteptarilor. Medicii si asistentii i-au tratat cu profesionalism si mare atentie, lucrand intr-o maniera coordonata si bine organizata. Intreaga echipa este dedicata, empatica, competenta si alaturi de pacient. Pe langa sustinerea din partea cadrelor medicale, pacientii mai apreciaza faptul ca personalul auxiliar a dat dovada de disponibilitate. Curatenia desavarsita este un alt avantaj amintit de pacienti. Ca dezavantaj, unele persoane mentioneaza ca nu se respecta programarile. 

3. Kineto

Ortopedia este unul dintre departamentele din componenta clinicii Kineto din Brasov. Aceasta a fost deschisa in anul 2015, sub forma de cabinet individual unde profesa un singur medic primar. Odata cu trecerea anilor, echipa medicala si lista de servicii s-au extins, adaptandu-se la nevoie si cerintele pacientilor din comunitate. Pentru a bifa in permanenta calitatea actului medical, aceasta clinica functioneaza in conformitate cu standarde europene si se adapteaza la ultimele inovatii din domeniul recuperarii medicale. De-a lungul anilor de activitate, s-au facut investitii considerabile in echipamente performante. Ca misiune, Kineto si-a propus sa asigure pacientilor un circuit complet de recuperare medicala si sa vina cu solutii eficiente, inclusiv in cazurile complexe. 

In departamentul de ortopedie, consultatia costa 250 lei. 

Clinica Kineto se bucura de aprecieri din partea unui numar foarte mare de pacienti, care si-au povestit experienta si pe internet. Ei atribuie cadrelor medicale numeroase calitati, printre care profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea si capacitatea de a imbina utilul cu placutul. Oamenii care au ales clinica pentru interventii chirurgicale spun ca la Kineto au descoperit o echipa interesata cu adevarat de nevoile lor si concentrata pe rezultate. 

4. RMN Diagnostica

Prezent si in Brasov, RMN Diagnostica este o optiune foarte buna pentru servicii de ortopedie. Acest centru medical reuneste servicii inalt calitative si are o abordare integrata a problemelor de sanatate, acoperind mai multe discipline: ortopedie, cardiologie, chirurgie generala, dermatologie etc. Pacientii au astfel acces la investigatii complete, mai ales ca in centrul medical sunt prezente echipamente avansate de imagistica medicala. RMN Diagnostica a aparut mai intai la Sibiu in 2007, dupa care s-a extins si in alte localitati. La momentul de fata, este prezent in 5 orase, insumeaza peste 40 de specialitati medicale si gazduieste mai bine de 150 medici. 

Pretul unei consultatii de ortopedie este de 200-300 lei. 

Dintre zecile de persoane care au impartasit impresii pe internet despre RMN Diagnostica, cele mai multe spun ca au avut o experienta buna si au tinut sa multumeasca personalului medical pentru profesionalism, amabilitate si pentru usurinta in comunicare. Implicarea pe tot parcusul tratamentului, dedicarea fata de meserie, atentia la nevoile pacientului si preocuparea fata de starea de bine a acestuia sunt alte calitati apreciate la medici si asistente, la fel si rabdarea de a explica pas cu pas tratamentul, cauzele si diagnosticul. Ca dezavantaje, unele persoane spun ca programarile nu se programeaza si ca personalul de la receptie nu este eficient.

5. Spitalul Sf. Constantin

In Brasov, Spitalul Sf. Constantin este una dintre cele mai bune variante daca trebuie sa mergi la un specialist in ortopedie. Acest spital si-a deschis portile in anul 2011 si a trecut printr-un amplu proces de extindere in 2019, cand a fost schimbata si locatia. Este o unitate medicala multidisciplinara, adica reuneste multiple arii terapeutice in acelasi loc: ortopedie, cardiologie, chirurgie bariatrica, nefrologie, medicina interna etc. Este unul dintre cele mai mari spitale multidisciplinare private din tara, iar in lista de servicii se regasesc servicii medicale din aproximativ 30 de specialitati. In sectia de ortopedie-traumatologie profeseaza o echipa numeroasa, formata din medici primari si medici specialisti care aplica metode moderne de tratament si sunt orientati catre un proces rapid de recuperare. 

Consultatia la medic primar costa 250 lei, iar cea la medic specialist 230 lei. 

Privitor la feedback-ul pacientilor, cele mai multe pareri despre Spitalul Sf. Constantin sunt pozitive. Foarte multe persoane spun ca au avut o experienta buna si au beneficiat de servicii de inalta calitate. Medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili, rabdatori, calmi si dedicati meseriei. De asemenea, cadrele medicale sunt atente si preocupate de starea de sanatate a pacientilor. Spitalul este curat si conditiile sunt foarte bune. Personalul de la receptie are o atitudine optimista si lucreaza eficient. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt favorabile, unii pacienti spun ca tarifele sunt prea mari si ca timpul de asteptare se prelungeste uneori.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune clinici medicale din Brasov in cadrul carora se efectueaza consultatii de ortopedie si se ofera solutii de tratament eficiente. In cadrul lor vei gasi medici carora te poti adresa pentru diagnostic sau pentru efectuarea unor interventii complexe.