Ortopedie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de ortopedie din sector 5, Bucuresti poti beneficia de numeroase servicii: consultatii, infiltratii, diverse proceduri si tratamente menite sa restabileasca sanatatea pacientilor din aceasta zona sau din alte sectoare ale Bucurestiului.

Te poti programa la un medic ortoped din sectorul 5 pentru diverse probleme: dureri persistente de oase sau de articulatii, traumatisme si leziuni, deformari ale oaselor si articulatiilor, dificultati de miscare, boli cronice, dureri de spate, leziuni sportive, amanarea cresterii si a dezvoltarii normale, in cazul copiilor. In acest articol iti prezentam cateva clinici si spitale din sectorul 5 care au medici ortopezi cu experienta. 

Cat costa consultatia la ortopedie in sectorul 5?

Pretul unei consultatii de ortopedie in sector 5 variaza de la clinica la clinica si de la medicul primar la medicul specialist. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife, astfel incat sa-ti poti seta un buget pentru o vizita la specialist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Well Care
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Ortopedie, recuperare si medicina sportiva
 • Medici si terapeuti cu experienta
 • Amplasare centrala in Bucuresti
 • Diverse terapii de recuperare
 • Infiltratii cu acid hialuronic si PRP
 • Proceduri decontate de CAS
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Centrul Malcoci
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medic specializat in ortopedie si ozonoterapie
 • Consultatii si infiltratii cu acid hialuronic
 • Infiltratii si insuflatii cu ozon, sac ozonizat
 • Servicii de radiologie, CT, RMN
 • In contract cu CAS
 • Sauna cu ozon
 • Terapie PRP
Spitalul Hipocrat
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Consultatii, diverse proceduri si tratamente ortopedice
 • Medic ortoped cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Personal auxiliar amabil si bine instruit
 • Servicii decontate de CASMB
 • Locatie accesibila
 • Nu se respecta programarile
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici si cabinete de ortopedie din sector 5

In sectorul 5 din Bucuresti sunt trei clinici si spitale private in care sunt puse la dispozitie si servicii de ortopedie. In cotinuare, vei putea face cunostinta cu aceste unitati medicale, cu serviciile pe care le pun la dispozitie in privinta sanatatii oaselor si articulatiilor si cu opiniile oamenilor despre ele.

1. Well Care

Clinica Medicala Well Care dispune de medici si terapeuti cu experienta si are trei specialitati principale: ortopedie, medicina sportiva si recuperare medicala. Consultatiile de ortopedie, infiltratiile cu acid hialuronic si cu PRP sunt oferite de dr. Radu Predescu, medic primar ortopedie-traumatologie, cu competenta in artroscopie. La Well Care sunt si numeroase terapii de recuperare: Shockwave, Tecar, laser,  kinetoterapie pentru copii si adulti, terapia scoliozei.  

Consultatia la medicul primar ortoped de la Well Care costa 300 de lei. 

Consultatiile de ortopedie, programele de recuperare diverse si realizate de terapeuti cu experienta, atmosfera placuta si aparatura performanta sunt lucruri pe care oamenii le apreciaza la aceasta clinica de ortopedie, medicina sportiva si recuperare din Bucuresti. Mai sunt apreciate si alte aspecte: faptul ca unele proceduri sunt decontate de CAS, amabilitatea intregului personal, clinica este pozitionata intr-un loc accesibil, este bine dotata si dispune de locuri de parcare.

Vezi parerile pacientilor despre Well Care
Vezi Pareri

2. Centrul Malcoci

Centrul se afla in incinta Policlinicii Malcoci sector 5 si ofera facilitati medicale din domeniul ortopedie-ozonoterapie, prin utilizarea aparaturii de ultima generatie si a tehnologiilor unice. Consultatiile de ortopedie pot fi gratuite, daca ai bilet de trimitere catre ortopedie, de la medicul de familie. Procedurile medicale bazate pe ozon, cum sunt: autohemoterapia, infiltratii, insuflatii, saci sunt realizate de catre dr. Hajii Moncef, medic specialist ozonoterapie, cu o experienta de peste 10 ani, care a urmat cursuri postuniversitare de specialitate ce sunt acreditate de Colegiul Medicilor. Medicul ofera si consultatii de ortopedie, iar infiltratiile cu acid hialuronic pe care le efectueaza sunt utile in caz de: coxartroza, gonartroza, artroza de umar, artroza gleznei si in orice tip de artroza.

Pretul unei consultatii de ortopedie este de 300 de lei.

Procedurile moderne, cum sunt infiltratiile si insuflatiile cu ozon, dar si faptul ca in aceeasi locatie pot beneficia si de consultatii de ortopedie sunt lucruri care le sunt pe plac bucurestenilor care au afectiuni ale aparatului locomotor. Dr. Hajii este apreciat pentru pregatirea si profesionalismul de care da dovada, iar pacientii sai mai sunt atrasi si de faptul ca multe dintre serviciile medicale pot fi gratuite, prin contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate.

3. Spitalul Hipocrat

Din lista consistenta de specialitati medicale puse la dispozitie de Spitalul Hipocrat Rahova din sectorul 5 face parte si ortopedia. In cabinetul de specialitate, medici ofera consultatii si realizeaza si diverse proceduri, cum ar fi: infiltratii intraarticulare cu solutii vascoelastice, infiltratii paravertebrale, imobilizare cu fasa elastica, orteza elastica (genunchi, cot, glezna) pansamente, retus aparat gipsat, evacuare hematom, scos fire, punctie evacuatoare etc. Dr. Bogdan Alexandru Ionita este medic specialist ortoped si isi desfasoara activitatea atat in cadrul spitalului Hipocrat din Calea Rahovei, cat si la Spitalul de Recuperare Hipocrat de pe strada Fantanica. 

Pretul consultatiei de ortopedie este de 280 de lei.

Sunt multe lucruri pe care bucurestenii si pacientii din alte zone ale tarii le apreciaza la acest spital: amplasarea buna, personalul amabil si bine instruit, medicii cu experienta, servicii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Sunt insa si persoane care nu au fost multumite, din mai multe motive: nerespectarea programarilor, aglomeratie, timp mare de asteptare, se raspunde cu greu la telefonul pentru programari.

Concluziile noastre

Serviciile de ortopedie sunt puse la dispozitie in sectorul 5 din Bucuresti in trei clinici si spitale private de referinta. In cadrul acestora activeaza medici ortopezi cu o bogata experienta in domeniu, unii dintre ei aflandu-se in contract cu CAS, astfel ca serviciile pe care le ofera pot fi gratuite pe baza biletului de trimitere.