Meniu

Ortopedie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De la fracturi si entorse pana la afectiuni degenerative ale aparatului locomotor, clinicile de top cu servicii de ortopedie din Buzau ofera solutii personalizate de tratament si recuperare medicala pacientilor din judet. Daca nu stii care ar fi cea mai buna solutie pentru sanatatea ta, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata de servicii medicale private din oras.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde ar trebui sa mergi la un consult de ortopedie in Buzau la privat. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in Buzau?

Unele clinici private au contract de colaborare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca ai putea sa beneficiezi de o consultatie gratuita de ortopedie in Buzau. Majoritatea centrelor medicale insa percep tarife pentru servicii, de aceea este important sa stii din timp, pentru a fi pregatit/-a din punct de vedere al bugetului. 

In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ai putea sa mergi la ortoped in Buzau si preturile practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dan Mihai
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic de nota 10
 • Profesionalism si seriozitate
 • Rabdare si implicare in problemele medicale ale pacientilor
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica Angi San
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Clinica moderna
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Promptitudine in interventii
 • Tratamente cu rezultate bune
New Medical
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Experiente pozitive
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Solutii eficiente de tratament
 • Receptia nu raspunde la telefon
 • Timp de asteptare mare la consultatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ortopedie din Buzau

Orice decizie privind sanatatea ta trebuie indelung cumpanita, de aceea nu este usor sa alegi un cabinet de ortopedie in Buzau de care sa fii sigur/-a ca iti va satisface nevoile si exigentele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii care te vor ajuta sa te hotarasti. Vei afla asadar despre calitatea serviciilor, despre dotarile clinicilor, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Dan Mihai

Daca esti in cautarea unui bun ortoped in Buzau, Dr. Dan Mihai, medic primar ortopedie-traumatologie te poate ajuta sa iti rezolvi problemele legate de sanatatea aparatului locomotor. Tanarul medic are o vasta experienta internationala, dobandita in cadrul unor stagii de pregatire si practica in Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Austria si Statele Unite. Din anul 2017 dr. Mihai face parte din colectivul Sectiei de Ortopedie-Traumatologie al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau. Este specializat in chirurgia ortopedica si are in portofoliu sute de operatii, acumuland o vasta competenta operatorie la cele mai inalte standarde. In mediul privat il vei gasi la un cabinet de ortopedie la Clinica Matcord si la Clinica Angi San din Buzau.

Pretul unei consultatii la acest medic ortoped din Buzau este de 180 de lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de experienta inregistrata la cabinetul dr. Dan Mihai si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de un medic de nota 10, profesionist si serios, cu o calitate umana exceptionala, rabdator si implicat in problemele de sanatate ale persoanelor tratate. De asemenea, pacientii declara ca au gasit la acest medic solutii eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Dan Mihai
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San

Clinica Angi San este prezenta pe piata serviciilor medicale din Buzau si ofera consultatii, tratamente si interventii de chirurgie generala, chirurgie plastica, gastroenterologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie si urologie. Compartimentul de ortopedie-traumatologie este reprezentat de doi medici bine pregatiti, dr. Dan Mihai, medic primar cu o bogata experienta internationala si competente in chirurgia ortopedica, si dr. Valentin Hiochi, medic specialist ortoped. La cabinetul specializat se efectueaza consultatii, controale, artroscopii, excizie cap radial, tura chirurgicala de tunel carpian, excizie chist sinovial/ bursa, infiltratii cu acid hialuronic, infiltratii cu corticosteroid si anestezic local, meniscectomie partiala cu sutura menisc, mobilizare articulara sub anestezie, reinsertie tendon cvadricipital si sutura tendon rotulian / ahilean.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati suma de 180 de lei.

Pacientii se declara multumiti de aceasta unitate medicala, apreciind ca Angi San este o clinica moderna, cu personal profesionist si amabil, medici bine pregatiti si empatici, prompti in interventii. De asemenea, persoanele care au beneficiat de servicii aici declara ca tratamentele primite au avut rezultate bune. 

3. New Medical

Cabinete de ortopedie apreciate de buzoieni functioneaza in clinicile New Medical Pacii si New Medical Stadionului. New Medical este brandul medical sub umbrela caruia functioneaza in municipiul Buzau o retea alcatuita din patru centre medicale, in care pacientii pot beneficia de o paleta variata de consultatii, analize de laborator, investigatii, tratamente si interventii in aproape toate ramurile medicinei. Vei putea conta aici pe experienta a patru medici ortopezi bine pregatiti: dr. Dragos Porumb, medic primar, dr. Sergiu Danilescu, medic specialist ortopedie-traumatologie, dr. Madalin Vasile, medic specialist, si dr. Georgian Iacobescu, medic specialist.

Tafifele clinicilor sunt afisate pe site-ul retelei medicale private. Pretul consultatiei la ortopedie este de 120 de lei.

Parerile pacientilor referitoare la activitatea clinicilor New Medical sunt impartite si depind de centrul in care au mers pentru rezolvarea problemelor de sanatate si de medicii din retea. Unii spun ca au avut parte de experiente pozitive si au gasit la cabinete medici profesionisti, personal amabil si solutii eficiente pentru afectiunile de care sufera sau au suferit. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama faptul ca receptia nu raspunde la telefon si ca timpul de asteptare la consultatii este mare.

Concluzii

Problemele de sanatate ale aparatului locomotor, traumatismele si o paleta larga de afectiuni ale muschilor, oaselor si ligamentelor pot fi solutionate cu succes la un cabinet de ortopedie din Buzau. Orasul dispune de clinici de top, in care activeaza medici ortopezi cu experienta si inalta pregatire, carora te poti adresa pentru consultatii, investigatii, artroscopii, ecografii musculo-scheletale, inflitratii si chiar interventii chirurgicale. 

In functie de simptomele de care suferi si de informatiile pe care le-ai aflat din activitatea clinicilor din Buzau cu servicii de ortopedie, vei putea sa te hotarasti mai usor catre care dintre centrele medicale din clasamentul prezentat in acest articol sa te indrepti pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat.