Meniu

Ortopedie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inflamarea, rigiditatea si impotenta functionala articulara sunt principalele simptome care iti pot da de gandit ca te confrunti cu artrita, situatie in care trebuie sa te asiguri ca apelezi la ajutorul unui medic specializat in ortopedie in Galati. Aceasta boala poate fi favorizata de factori genetici, traumatisme articulare, afectiuni metabolice ca guta, infectii (boala Lyme) si probleme autoimune. Indiferent care ar fi cauza pe care o suspectezi, cel mai bine ar fi sa mergi la un medic ortoped pentru o consultatie de specialitate si pentru a afla cu certitudine care este afectiunea de care suferi. Lasata netratata, poate degenera in patologii si mai severe.

Daca esti in cautarea unui cabinet de ortopedie in Galati care sa iti asigure un act medical ireprosabil, iti recomandam sa iei in considerare topul celor mai frecventate unitati medicale din oras pe care ti-l prezentam ulterior. Afla cat de bine dotate sunt unitatile medicale prezentate mai jos, dar si cat de bine pregatite sunt medicii din cadrul acestora.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie in Galati?

Nu toata lumea este familiarizata cu preturile unei consultatii la o clinica de ortopedie in Galati, motiv pentru care in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate preturile practicate la unitatile medicale din orasul tau. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica MedRo
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii si tratamente eficiente
 • Personal bine pregatit, amabil si prietenos
 • Mediu placut si primitor
 • Tratamente eficiente
 • Diagnosticare corecta
 • Consultatii amanuntite
ReumaDiagnostic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Relatii contractuale cu CAS
 • Buna pregatire, experienta vasta si competenta
 • Investigatii precise
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal amabil si prietenos
Pro Clinic
150 Ron
 • Pretul pentru Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Clinica placut amenajata si curata
 • Echipa medicala calma, empatica si bine pregatita
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Servicii de calitate
 • Comunicare deficitara intre pacienti si personalul de la receptie
Sanavita
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii si tratamente ireprosabile
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Nerespectarea programarilor
MedLife
255 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 255 Ron
 • Profesionalism, buna pregatire si consultatii amanuntite
 • Medic specialist in ortopedie si traumatologie
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie in Galati

Te supara de ceva timp durerile articulare si ai decis pana la urma sa apelezi la ajutorul unor medici ortopezi din Galati cu o buna pregatire in domeniu? Atunci randurile de mai jos ti se adreseaza, pentru ca iti vom prezenta unii dintre cei mai buni medici din oras, dar si unitati corect echipate in domeniu. Iata care sunt acestea, ce servicii si tratamente iti pot pune la dispozitie, dar si ce impresie au ceilalti pacienti cu privire la activitatea desfasurata:

1. Clinica MedRo

Clinica MedRo este o institutie medicala multidisciplinara unde poti beneficia de consultatii de ortopedie in Galati si se adreseaza cu precadere pacientilor care au nevoie de sedinte de recuperare medicala. Cu o experienta de peste zece ani in domeniu, echipa de medici si kinetoterapeuti este de un real folos pacientilor care se confrunta cu diverse afectiuni osoase. 75% dintre specialitatile clinicii sunt decontate prin CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia fie de consultatii la preturi reduse, fie decontate complet. Medicii avand acces la aparaturi de ultima generatie, reusesc sa indeplineasca un act medical ireprosabil, efectuand investigatii si tratamente corecte. Departamentul de ortopedie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara: dr. Andrei Vlad Bradeanu si dr. Florentin Cimpu, medici specialisti in ortopedie si traumatologie. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 180 lei.

Centrul de sanatate a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, majoritatea dintre acestia declarandu-se a fi multumiti de serviciile si tratamentele de care au beneficiat. Personalul este bine pregatit, amabil, prietenos, mediul este placut si primitor, tratamentele sunt eficiente, iar consultatiile sunt desfasurate in amanunt, pentru o diagnosticare corecta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica MedRo
Vezi Pareri

2. ReumaDiagnostic

ReumaDiagnostic este o unitate medicala din Galati in cadrul careia pacientii cu diverse probleme osoase pot apela la ajutorul doctorilor ortopezi cu o experienta vasta in domeniu. Departamentul de ortopedie este reprezentat de urmatorii medici: dr. Radu Chindea, medic specialist in ortopedie si traumatologie cu stagii de pregatire in Germania si Franta si dr. Florentin Dimofte, medic primar. Printre serviciile pe care le asigura sunt amintite si: ecografie musculoscheletala, consultatii de specialitate, referat, control, infiltratii, infiltratii sub ghidaj ecografic, scos ghips etc. Toate aparaturile si echipamentele care sunt folosite in cadrul clinicii sunt moderne si performante, asigurand un act medical corect. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Multe dintre recenziile atribuite acestei clinici sunt pozitive, clinica fiind foarte apreciata si datorita faptului ca se afla in relatii contractuale cu CAS. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, experienta vasta in domeniu si competenta, asigurand tuturor pacientilor servicii si investigatii precise. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar personalul este unul amabil si prietenos.

3. Pro Clinic

Pro Clinic ofera servicii complete de diagnostic si tratament in Galati pentru pacientii care au nevoie de ajutorul unor medici ortopezi. Investigatiile ecografice 4D sunt efectuate cu ajutorul aparaturii de inalta performanta General Electric si Siemens, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt precise. Echipa de medici profesionisti la care poti apela cu incredere este formata din: dr. Cosmin George Alexa, dr. Alexandru Lupu, dr. Aelita Asariotache si dr. Andrei Vlad Bradeanu. Printre serviciile de care poti beneficia sunt amintite si: consultatii de specialitate, consultatii la domiciliu, imobilizare gipsata, infiltratii, interpretarea analizelor, punctie articulara, scosul firelor, referat medical etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie incepe de la 150 lei si ajunge la 200 lei, iar cea la domiciliu este de 500 lei.

Clinica este curata, placut amenajata si apreciata de multi pacienti, datorita serviciilor de inalta calitate. Echipa medicala da dovada de calmitate, empatie, o buna pregatire si competenta in stabilirea unui diagnostic precis, dar si a unui tratament corespunzator, adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la comunicarea dintre pacienti si personalul de la receptie.

4. Sanavita

Sanavita este o clinica medicala infiintata in anul 2008 si ofera tuturor pacientilor cu probleme la nivelul oaselor sa beneficieze de consultatii de ortopedie in Galati. Acest departament este reprezentat de dr. Florentin Cimpu, medic specialist in ortopedie si traumatologie, care este capabil sa puna in aplicare urmatoarele servicii medicale: consultatie medicala de specialitate, infiltratii intraarticulare cu acid hialuronic, infiltratii intraarticulare cu plasma autologa (PRP). Multumita aparaturilor si echipamentelor care se afla in dotarile cabinetului, toate serviciile si procedurile amintite anterior sunt eficiente si corecte.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Clinica medicala este apreciata de majoritatea pacientilor care au beneficiat de serviciile sale. Investigatiile si tratamentele adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane sunt ireprosabile, personalul dand dovada de profesionalism, amabilitate si empatie in domeniu. Din pacate, au fost intampinate si intarzieri de programari.

5. Hyperclinica MedLife – Nicolae Balcescu

In cadrul Hyperclinicii MedLife – Nicolae Balcescu din Galati, specializarile in ortopedie si traumatologie sunt bine reprezentate. Clinica dispune de echipamente si aparatura de inalta performanta, asigurand un act medical corect si de inalta calitate. Experienta acumulata si tehnologia moderna permit realizarea de investigatii si tratamente precise, oferind pacientilor ingrijire de top in domeniul ortopediei si traumatologiei.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie si traumatologie porneste de la 255 de lei.

Profesionalismul, buna pregatire si consultatiile amanuntite se numara printre principalele motive pentru care pacienii apreciaza activitatea acestei unitati medicale. Medicul specialist in ortopedie are la dispozitie toate aparaturile necesare si echipamente performante cu ajutorul carora pacientul este corect investigat. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar preturile sunt cam ridicate.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortopedie in Galati pentru a afla daca te confrunti cu o afectiune osoasa? Atunci iti recomandam sa iei in considerare clinicile si unitatile medicale amintite mai sus, pentru a solicita ajutorul medicului de specialitate, dar si pentru a profita de investigatiile precise efectuate cu ajutorul aparaturilor de inalta performanta.