Meniu

Ortopedie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa-l duci pe cel mic la o clinica de ortopedie pediatrica in Bucuresti? O experienta pozitiva la cabinet este foarte importanta, mai ales atunci cand este vorba de prima vizita a copilului. Tocmai de aceea, medicii care isi desfasoara activitatea la clinicile din oras fac tot posibilul sa creeze niste conditii optime de siguranta si confort. 

Mai mult decat atat, clinicile din Bucuresti sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, ceea ce permite efectuarea unui portofoliu divers de servicii. Aparatura moderna sprijina totodata si obtinerea unui diagnostic corect, pe baza caruia se poate stabili un plan de tratament personalizat. Prin respectarea indicatiilor primite de la medic, pacientii isi pot imbunatati starea de sanatate! 

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Bucuresti 

Pretul unei consultatii le un medic ortoped pediatru in Bucuresti variaza in functie de pregatirea si experienta acestuia. Existenta unor contracte cu diverse companii de asigurari de sanatate reprezinta un alt factor care poate duce la modificari ale tarifelor practicate. In scopul de a-ti face cautarile mai usoare, noi ti-am pregatit un tabel cu preturile de la mai multe centre: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Servicii medicale in rate
 • Diverse abonamente de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Dr. Herdea
2
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Contract CAS
OrtoKinetic
3
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Servicii la domiciliu
 • Timp redus de asteptare
Medicover
386 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 386 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Diverse abonamente
 • Aplicatie mobila
 • Personal nepregatit la receptie
Rosana Medical
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Servicii la domiciliu
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de ortopedie pediatrica in Bucuresti 

Lista de mai jos vine in sprijinul celor care au nevoie de mai multe informatii cu privire la clinicile si centrele de ortopedie pediatrica din Bucuresti. Fiecare optiune este insotita de o scurta descriere, in care sunt incluse detalii relevate cu privire la activitatea acesteia. Tine cont de lucrurile pe care le vei afla parcurgand randurile de mai jos, pentru a lua o decizie inspirata: 

1. Centrokinetic 

Primul centru la care poti apela pentru servicii de ortopedie pentru copii in Bucuresti este Centrokinetic. Echipa departamentului de ortopedie pediatrica este alcatuita din oameni talentati, bine pregatiti si cu experienta in domeniu. Printre acestia se numara Dr. Orlando Marinescu, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica, Dr. Alexandru Herdea si Dr. Catalin Nahoi, medici specialisti in ortopedie pediatrica. In functie de afectiunea de care sufera pacientul este posibil ca medicii sa recomande efectuarea unor investigatii suplimentare. Din fericire, in echipa clinicii se regasesc si radiologi specialisti. In scopul de a oferi acces unui numar cat mai mare de oameni la servicii medicale de calitate, Centrokinetic a incheiat parteneriate cu mai multe companii de asigurari. In acelasi timp, centrul permite plata serviciilor medicale in rate. 

Pretul unei consultatii de specialitate variaza intre 250 si 300 de lei. 

Exista mai multe aspecte pe care le apreciaza pacientii la activitatea Centrokinetic, de la aparatura moderna, la amabilitatea si profesionalismul personalului medical. Cei care aleg serviciile de aici beneficiaza de o atentie deosebita din partea medicilor, iar acest aspect contribuie la o experienta placuta pentru cel mic. In plus, clinica este foarte curata si are un aspect placut. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic 
Vezi Pareri

2. Dr. Alexandru Herdea 

Urmatorul cabinet de pe lista in cadrul caruia se pot efectua, printre altele si servicii de ortopedie pediatrica in orasul Bucuresti este cel al Dr. Herdea. Printre persoanele care isi desfasoara activitatea aici se numara si Dr. Alexandru Herdea, medic specialist in ortopedie pediatrica si doctor in stiinte medicale. Experienta pe care a acumulat-o pe parcursul carierei medicale ii permit sa ofere solutii eficiente si in acelasi timp, sa interactioneze intr-un mod placut cu micii pacienti, astfel incat acestia sa se simta cat mai in largul lor. Cei care se prezinta cu bilet de trimitere pentru o programare pot beneficia de consultatii in mod gratuit joia, in cadrul clinicii Rosana. 

O consultatie de ortopedie pentru copii costa 300 de lei. 

Mai multe persoane care au trecut pragul cabinetului Dr. Alexandru Herdea au apreciat faptul ca medicul da dovada de profesionalism si se dedica in totalitate. Exista persoane care apeleaza la serviciile sale de fiecare data cand copiii lor se confrunta cu o problema de sanatate pe care acesta o poate trata. Experienta placuta de care au avut parte cei mici i-a determinat pe multi parinti sa recomande serviciile prestate aici.  

3. OrtoKinetic  

Un alt centru medical in cadrul caruia isi desfasoara activitatea un ortoped pediatru in Bucuresti este OrtoKinetic. De la bun inceput, misiunea clinicii a fost de a oferi servicii medicale de calitate tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni musculo-scheletale, indiferent de varsta, iar de consultatiile adresate copiilor se ocupa Dr. Daniela Dan, medic specialist in ortopedie. Experienta acumulata in domeniu ii permit sa puna la dispozitia pacientilor un portofoliu variat de servicii si tratamente. In plus, pacientii pot opta chiar si pentru o consultatie la domiciliu, acolo unde este nevoie. Programarile se fac online si sunt mai apoi confirmate in maxim 24 de ore. 

Pentru o consultatie de ortopedie pediatrica, pretul incepe de la 250 de lei. 

Exista multe motive care-i determina pe oameni sa aleaga serviciile centrului Ortokinetic, insa aspectul pe care acestia il apreciaza in mod deosebit este profesionalismul. Personalul da dovada de amabilitate si promptitudine, ceea ce contribuie la atmosfera placuta de la clinica. Un alt aspect pozitiv legat de activitatea centrului este timpul redus de asteptare. 

4. Clinica Pediatrie Medicover 

La Clinica de Pediatrie Medicover isi practica meseria o echipa formata din experti in domeniul ortopediei pediatrice din Bucuresti: Dr. Adriana Danila, Dr. Vioren Danila, Dr. Ioan-Emilian Fodor si Dr. Andreea Stradila. Gama de servicii este una variata si include atat consultatii de specialitate, cat si investigatii precum ecografiile. De asemenea, reteaua Medicover pune la dispozitia persoanelor interesate diverse abonamente pentru copii pe care acestia le pot achizitiona, cu scopul de a beneficia de servicii de calitate de fiecare data cand au nevoie, la preturi reduse. Un exemplu de abonament este Kid Care, adresat copiilor cu varsta de pana la 17 ani si in care sunt incluse serviciile de urgenta, sase consultatii pe an, o gama variata de analize de laborator etc. Clinica are si propria aplicatie pentru telefoane mobile. 

Pretul consultatiei de ortopedie pediatrica porneste de la 386 de lei. 

Personalul medical din cadrul Clinicii de Pediatrie Medicover este apreciat pentru profesionalism si amabilitate, alaturi de alte aspecte pozitive legate de activitatea sa. Chiar si asa, se pot aduce imbunatatiri in ceea ce priveste personalul auxiliar, care nu este la fel de bine pregatit. Informatiile primite din partea personalului de la receptie sunt de multe insuficiente. 

5. Rosana Medical  

Lista se incheie cu o clinica din cadrul grupului Rosana Medical, in care isi desfasoara activitatea mai multi medici ortopezi pediatri, in Bucuresti. Printre acestia se numara medici primari si specialisti precum Prof. Dr. Alexandru Ulici, Dr. Ioan Fodor, Dr. Violeta Oprita, Dr. Ionut Frumuseanu etc. Consultatiile cu bilet de trimitere sunt gratuite. Alte servicii de care pot beneficia cei interesati sunt ecografia de sold, plantograma, evaluarea morfo-functionala de coloana vertebrala etc. In cazul in care este nevoie de o interventie chirurgicala, aceasta se realizeaza in cadrul unui spital privat. Pacientii pot opta si pentru consultatii efectuate la domiciliu in toate sectoarele capitalei, in cazul in care nu se pot deplasa pana la sediul clinicii. Programarile se pot face atat printr-un apel telefonic, cat si prin E-mail sau prin formularul disponibil online. 

Pretul consultatiei variaza intre 200 si 400 de lei, in functie de medicul ales. 

Printre aspectele apreciate de mai multe persoane care s-au hotarat sa viziteze clinica Rosana Medical se numara curatenia, timpul redus de asteptare, personalul amabil si atmosfera placuta. Medicii sunt atenti la detalii si le ofera pacientilor toata atentia de care acestia au nevoie. Chiar si asa, au existat situatii in care programarile au fost amanate din motive obiective. 

Concluzii

In cele din urma, prima vizita la doctor este foarte importanta pentru copii si tocmai de aceea trebuie sa alegi cu grija cabinetul de ortopedie pediatrica din Bucuresti la care urmeaza sa-l programezi pe cel mic. O clinica in care atmosfera este una placuta iar medicii interactioneza cu micii pacienti pe intelesul lor ii ajuta pe acestia sa se relaxeze in timpul consultului.