Meniu

Ortopedie pediatrica Buzau 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care esti in cautarea unei clinici medicale sau a unui centru care sa ofere de servicii de ortopedie pediatrica in Buzau, insa rezultatele obtinute pana acum nu sunt satisfacatoare, articolul de fata este potrivit pentru tine! Chiar daca nu exista multe optiuni din care sa poti alege, noi ti-am pregatit cateva informatii cheie despre serviciile din oras. 

Consultatia de ortopedie pediatrica reprezinta cea mai eficienta metoda prin care o persoana poate afla mai multe despre starea de sanatate a copilului sau, atunci cand acesta pare sa se confrunte cu simptome specifice afectiunilor aparatului locomotor. Indiferent ca este efectuata in Buzau sau in alt oras, scopul ei este de a obtine informatii utile pentru stabilirea unui plan de tratament. 

Care este pretul consultatiei de ortopedie pediatrica in Buzau?

Intrucat numarul clinicilor la care poti apela este unul limitat, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu preturile serviciilor de ortopedie pediatrica din Buzau. Chiar si asa, daca te tenteaza sa apelezi la o clinica dintr-un oras invecinat pentru efectuarea consultatiei, ideal este sa te interesezi din timp cu privire la preturi. Un bun punct de pornire in acest sens este tabelul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
60 Ron
  • Pret Consultatie 60 Ron
  • Dotari moderne
  • Gama variata de servicii
  • Preturi accesibile
  • Contract CJAS
  • Curatenie
  • Timp ridicat de asteptare
  • Personal neprofesionist la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii de ortopedie pediatrica in Buzau? 

In randurile de mai jos este prezentata optiunea pe care o ai in materie de ortopedie pediatrica in orasul Buzau. Daca serviciul de care ai nevoie nu se afla in portofoliul spitalului, atunci ai posibilitatea de a te orienta si catre alte clinci din orasele vecine. In caz contrar, poti sa te programezi la spital pentru consultatia de care ai nevoie. Tine cont de informatiile prezentate in urmatoarea descriere, in scopul de a lua o decizie cat mai potrivita: 

Spitalul Judetean de Urgenta

In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta exista un portofoliu variat de specializari, printre care se numara si ortopedia pediatrica in Buzau. Din echipa departamentului fac parte medici primari precum Dr. Laura Dragomir si Dr. Ligia Milea, dar si medici specialisti ca Dr. Roxana Boloaga. Serviciile oferite de spital includ indepartarea materialului de osteosinteza, incizia si drenajul tegumentului si testului subcutanat, terapia chirurgicala a granulomului ombilical etc. Sectia de ortopedie pentru copii are 25 de paturi. 

Consultatia initiala de ortopedie costa 60 de lei. 

Mai multe persoane au oferit un rating pozitiv spitalului, intrucat au avut parte de servicii de calitate si de amabilitate din partea personalului de aici. In acelasi timp, exista si pacienti care au atras atentia asupra aspectelor negative legate de activitatea spitalului, precum timpul ridicat de asteptare sau faptul ca personalul de la receptie este greu de prins la telefon.  

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, daca ai nevoie de servicii de ortopedie pediatrica efectuate in Buzau, spitalul prezentat anterior iti sta la dispozitie cu o echipa bine pregatita in acest domeniu si o gama variata de servicii. Totusi, daca spitalul nu se ridica la nivelul asteptarilor, exista numeroase clinici la care poti apela, in orasele din vecinatatea acestuia.