Meniu

Ortopedie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru un parinte care cauta pentru copilul sau cel mai bun cabinet de ortopedie pediatrica din Cluj,  acest articol poate fi extrem de util, pentru ca are ocazia sa vada care sunt serviciile oferite in acest caz, ce medici activeaza in aceasta specialitate si care sunt parerile pacientilor.

Astfel, parintelui ii va fi mai usor sa ajunga la cel mai bun ortoped pediatru din Cluj pentru a trata problemele copilului sau. In aceasta zona a tarii sunt numeroase clinici in care functioneaza astfel de cabinete, unde copiii primesc diagnostic pentru afectiuni postraumatice, malformative, pentru boli inflamatorii si degenerative osteoarticulare, dar si tratament adecvat si personalizat pentru acestea.

Cat costa o consultatie la ortopedie pediatrica in Cluj

Poti afla cat costa o consultatie la ortopedie pediatrica in Cluj din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Rezultate excelente
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Personal medical implicat
 • Buna pregatire si empatie
 • Interactiune medic-pacient prietenoasa
Cardiomed
2
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cadre medicale cu experienta si pregatire vasta
 • Dr. Turdean este un reputat ortoped, doctor in stiinte medicale
 • Curatenie in clinica
 • Programari nerespectate
Physiomedica
3
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Clinica privata de excelenta
 • Medici cu experienta la ortopedie pediatrica
 • Personal amabil si profesionist
 • Servicii de calitate
Centrul de Pediatrie
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale oferite la cabinet sau la domiciliu
 • Se gaseste rapid loc pentru o programare
 • Medici primari si specialisti cu experienta
 • Nu se respecta orele de programare
Artis 3
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Una dintre cele mai moderne clinici private de chirurgie
 • Compartiment de chirurgie si ortopedie infantila
 • Medic bine pregatit la ortopedie pediatrica – conf. dr. Dana Vasilescu
 • Programari nerespectate
Regina Maria
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu pregatire de top in ortopedie pediatrica
 • Personal medical amabil
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de ortopedie pediatrica din Cluj

Cabinetele de ortopedie pediatrica, in Cluj, sunt destul de numeroase, iar unele dintre ele au servicii foarte bine cotate de catre pacienti. Descopera-le in continuare, intr-un clasament alcatuit in functie de calitatea serviciilor si de parerile pacientilor:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o programare pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Cluj Napoca pentru copilul tau. Acest departament medical este reprezentat de dr. Corina Goia, medic specialist in ortopedie pediatrica. Aceasta a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj Napoca, urmandu-si rezidentiatul la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj, la departamentul de chirurgie pediatrica. Ulterior, a devenit medic specialist, practicandu-si meseria cu pasiune in cadrul acestei unitati medicale. Pentru o perfectionare a activitatii, doamna doctor a participat la o multime de conferinte si seminarii din tara. Printre serviciile pe care le asigura cu profesionalism se numara si: consultatie de specialitate, ablatie fire, infiltratii articulare cu antiinflamator, inflamatii articulare cu solutii vascoelastice, terapii cu concentratie plasmatica de mare trombocit, gips clasic membru superior, inlaturare imobilizare, infiltratii articulare cu solutii vascoelastice mini etc. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei. 

Unitatea medicala se afla in topul alegerilor pacientilor, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament este elaborat cu atentie in functie de necesitatile pacientului. In plus, personalul medical da dovada de implicare, o buna pregatire si empatie, ceea ce poate fi de un real ajutor in interactiunea cu cei mici.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Cardiomed

Echipa medicala de la Cardiomed este alcatuita din peste 130 de medici primari si specialisti si cadre universitare cu o vasta experienta clinica in specializari precum: ortopedie, pediatrie, neurologie, ORL, cardiologie, ginecologie, dermatologie, pediatrie. In cadrul cabinetelor de ortopedie, sunt tratati si copiii, iar medicii sunt specializati in ortopedie si traumatologie si au o lunga pregatire in domeniu, printre ei aflandu-se dr. Voicu Turdean, medic primar ortopedie si traumatologie si doctor in medicina.

Tariful pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 300 de lei.

Pentru multi dintre pacientii acestei clinici, serviciile primite au fost catalogate ca fiind de buna calitate. Oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism, amabilitate si rabdare si ca au remarcat si curatenia din clinica. Altii s-au declarat nemultumiti ca se asteapta destul de mult peste ora programarii si ca locatia tinde sa se aglomereze destul de des.

3. Clinica Physiomedica

Physiomedica din Cluj-Napoca, Manastur,  este o clinica privata de excelenta, care este specializata in: Recuperare, Ortopedie, Ortopedie Pediatrica, Medicina Fizica si Balneologie, Pediatrie, Cardiologie si Medicina Interna. La cabinetul de ortopedie pediatrica ii vei intalni pe prof. dr. Dan Cosma, medic primar ortopedie pediatrica,  pe dr. Andrei Maxim, medic specialisti ortopedie, traumatologie si ortopedie pediatrica si pe dr. Horatiu Badiu, medic primar ortopedie-traumatologie, precum si un medic specialist in radiologie si imagistica medicala – dr. Dan Vasilescu.

Pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica este de 270 de lei la Physiomedica,

Parerile sunt in majoritate apreciative la adresa acestei clinici din Cluj. Din review-urile postate pe internet reiese ca oameniii sunt multumiti in special de: profesionalismul, deschiderea, rabdarea si experienta cadrelor medicale. De asemenea, unii puncteaza ca personalul este amabil si cu zambetul pe buze. In privinta nemultumirilor, sunt enumerate: tratamente nepotrivite, preturile mari si lipsa de colaborare.

4. Centrul de Pediatrie

Centrul de Pediatrie este una dintre cele mai cunoscute clinici medicale din Cluj, destinate micilor pacienti. Aici sunt asigurate numeroase servicii medicale pediatrice si de consiliere, in functie de nevoile copiilor si ale familiilor acestora. Sunt trei cabinete care functioneaza in cadrul acestui centru medical: Mario, Lego si Nemo, iar pentru multe dintre specialitati medicii se deplaseaza si la domiciliul pacientilor pentru consultatii. La cabinetul de ortopedie pediatrica isi desfasoara activitatea doi medici apreciati in Cluj: dr. Horatiu Gocan, medic primar chiurgie-ortopedie infantila si Corina Goia, medic specialist ortopedie pediatrica.

Pretul unei consultatii la ortopedie pediatrica este de 250 de lei.

Parerile pacientilor sunt in majoritate pozitive in legatura cu serviciile oferite de Centrul de Pediatrie din Cluj. Multi spun ca au fost tratati cu rabdare, deschidere si profesionalism si ca este una dintre putinele clinici din zona in care gasesti rapid loc pentru o programare.  Alte persoane spun ca s-au izbit de superficialitate in cabinet si altele sunt nemultumite ca nu se respecta programarile.

5. Artis 3

Clinica Artis-3 este una dintre cele mai moderne clinici private de chirurgie din Romania, fiind si bine echipata din punct de vedere al aparaturii. Serviciile puse la dispozitie vizeaza domeniile: chirurgie generala, chirurgie estetica, proceduri cosmetice, ortopedie. Exista si un compartiment de chirurgie si ortopedie infantila, unde procedurile sunt executate de conf. univ. dr. Dana Vasilescu, care pune diagnostic pentru afectiunile malformative, posttraumatice, pentru bolile inflamatorii si degenerative osteoarticulare si ofera tratamente ortopedice.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie infantila este de 300 de lei la Artis.

Pentru unii dintre pacienti, serviciile primite au fost fara cusur, incepand de la personal si pana la confort. Se mai spune totodata in recenziile din mediul online ca Artis 3 este o clinica la standarde europene, unde oamenii sunt tratati cu rabdare, profesionalism si atentie. Printre recenzii mai sunt si unele care vorbesc despre experiente neplacute, cum ar fi costuri mai mari ale interventiilor decat cele anuntate prin telefon.

6. Regina Maria

Reteaua de clinici si spitale private Regina Maria este prezenta si in Cluj, unde ofera si servicii ce tin de ortopedia pediatrica, atat in spitalul din Cluj, cat si in clinica Pasteur. In aceste locatii sunt prezenti medici specialisti si primari, cu formare si experienta in ortopedie, traumatologie sau ecografie. Printre ei se afla si prof. univ. dr. Dan Cosma, doctor in stiinte, dar si dr. Calin Ordeanu, doctor in stiinte – Ortopedie si traumatologie pediatrica, dar si in Chirurgie pediatrica.

O consultatie de ortopedie pediatrica are un tarif de 350 de lei la Regina Maria in Cluj. 

Parerile din review-urile postate pe internet sunt destul de impartite in privinta calitatii serviciilor oferite de clinicile Regina Maria din Cluj. Unii spun ca este aglomeratie, ca s-au izbit de birocratie si ca parcarea este foarte mica, unele locuri fiind inutilizabile. In plus, clujenii spun ca preturile sunt mari. Altii au doar cuvinte de lauda la adresa clinicii, spunand ca personalul este de nota 10.

Concluziile noastre

In cabinetele de ortopedie pediatrica din Cluj sunt medici foarte bine pregatiti, multi dintre ei doctori in stiinte medicale si cadre universitare. Din acest motiv, daca micutul tau are o problema de aceasta natura, poti merge cu incredere pentru diagnostic, investigatii, proceduri si tratamente la una dintre clinicile de mai sus si ai garantia unor servicii de buna calitate.