Meniu

Ortopedie pediatrica Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti programezi copilul la o consultatie de ortopedie pediatrica in Focsani? Desi optiunile de clinici nu sunt foarte variate la acest capitol, exista un medic foarte bun caruia parintii i se pot adresa atunci cand micutul are simptome ce ar putea indica existenta unei probleme osoase si articulare. Tulburarile de mers si durerea articulatiilor dupa activitatile sportive sunt doua dintre motivele pentru care multi parinti isi duc copilul la ortoped. 

Ortopedul pediatru se ocupa de diagnosticul, tratarea si gestionarea afectiunilor legate de sistemul musculo-scheletic la copii. Ortopedul este cel caruia trebuie sa te adresezi daca micutul si-a rupt un os sau daca observi o deformare a coloanei vertebrale. 

Ce pret are consultatia de ortopedie pediatrica in Focsani?

Pentru ca tariful consultatiei este un aspect important, parintii din Focsani interesati de costurile pe care le implica o consultatie de ortopedie pediatrica pot vedea mai jos tariful in cadrul celui mai apreciat cabinet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Negoita
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Profesionalism
  • Rabdare si atentie la nevoile pacientului
  • Pasiune fata de meserie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile servicii de ortopedie pediatrica in Focsani?

Focsani nu gazduieste foarte multe clinici sau cabinete medicale unde se ofera servicii de ortopedie pediatrica, insa exista un medic bun la care majoritatea parintilor apeleaza atunci cand copiii lor au probleme din sfera ortopediei, cum ar fi atunci cand au nevoie de ghips. Iata despre ce medic este vorba:

1. Dr. Gabriel Negoita

Dr. Gabriel Negoita este cel mai bun medic specializat in ortopedie pediatrica la care poti apela in Focsani. Acesta isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern, dotat cu toate cele necesare pentru identificarea problemelor de sanatate si pentru elaborarea unui plan terapeutic eficient. Este chirurg si ortoped pediatru, a carui experienta vasta ii permite sa ofere ingrijri medicale de calitate micilor pacienti. Pune pe primul loc sanatatea si siguranta copiilor, avand o abordare complexa a fiecarui caz medical. 

O consultatie de specialitate costa 200 lei.

Parintii care au ales acest cabinet de ortopedie pediatrica si care si-au povestit experienta in mediul online au numai cuvinte de lauda pentru dr. Gabriel Negoita, despre care spun ca este un profesionist, care se comporta frumos cu cei mici si este rabdator. Pasiunea fata de meserie, dedicarea si atentia la nevoile pacientului sunt motive pentru care mai multi oameni il recomanda pe medic.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gabriel Negoita
Vezi Pareri

Concluzii

Chiar daca optiunile din Focsani nu sunt numeroase cand vine vorba despre ortopedie pediatrica, parintii au posibilitatea de a isi dupe copiii la un ortoped foarte bun, fara a se deplasa in afara localitatii. Acesta a castigat aprecierea mai multor parinti de-a lungul anilor de activitate si reprezinta la momentul actual cea mai buna alegere pentru cei care locuiesc in aceasta zona si vor sa programeze o consultatie pentru copilul lor.