Meniu

Ortopedie pediatrica Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Depistarea si diagnosticarea afectiunilor aparatului locomotor la copii in primii ani de viata creste sansele unui tratament eficient, de aceea se recomanda parintilor ca, in cazul oricarei probleme de sanatate a oaselor, sa se adreseze unui cabinet de ortopedie pediatrica, in Galati serviciile acestei ramuri medicale putand fi accesate in cadrul unor clinici si cabinete de top din oras.

Daca nu stii unde sa mergi cu cel mic la un bun medic ortoped pediatru in Galati, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata de sanatate privata din municipiul de la malul Dunarii.

Cat costa o consultatie la ortopedie pediatrica in Galati?

De regula, copii beneficiaza de gratuitate la medic, insa sunt si situatii in care lipseste biletul de trimitere de la medicul de familie sau clinica nu are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, de aceea este important sa fii pregatit/-a pentru a achita costul unei consultatii la ortopedie pediatrica in Galati. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor unde ai putea sa mergi la o consultatie cu copilul, precum si pretul practicat de fiecare dintre unitatile medicale care vor fi prezentate in articol.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica MedRo
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Clinica moderna
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Atentie si grija fata de fiecare pacient
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Laura Candussi
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Experienta si profesionalism
 • Medic extraordinar
 • Rabdare si empatie fata de copii si parinti
 • Tratamente de succes
MedLife
275 Ron
 • Pret Consultatie 275 Ron
 • Servicii de calitative
 • Medici profesionisti
 • Empatie si grija fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Nu se respecta programarile
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de ortopedie pediatrica din Galati

Vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii de ortopedie pediatrica din Galati pentru copilul tau, de aceea ai vrea sa analizezi cat mai multe aspecte din activitatea clinicilor incluse in clasament, pentru a alege cabinetul pe care il consideri cel mai potrivit pentru a rezolva nevoile de sanatate ale celui mic si pentru a face experienta la medic cat mai placuta pentru el. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre competentele personalului medical, despre dotari si despre opiniile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care au trecut pragul cabinetelor din top.

1. Clinica MedRo

Clinica MedRo din Galati este specializata in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor aparatului locomotor si pune la dispozitia pacientilor o serie de specializari precum: ortopedie, reumatologie, ortopedie pediatrica, reumatologie, recuperare medicala, cardiologie, neurologie, pediatrie si medicina interna. Pentru depistarea eficienta a problemelor de sanatate, se pot efectua in clinica si analize de laborator. Dr. Aurelian Anghele, medic specialist in ortopedie pediatrica, cu experienta in chirurgie ortopedica, acorda consultatii pentru copii de toate varstele, de la nou-nascuti la adolescenti. MedRo dispune de aparatura de ultima generatie pentru investigatii de acuratete si tratamente eficiente. Clinica este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Galati, deci vei putea beneficia de consultatie gratuita, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Tarifele pentru servicii sunt publicate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie la ortopedie pediatrica vei plati suma de 180 de lei.

Pacientii apreciaza ca MedRo este o clinica moderna, cu servicii de calitate, dotata cu aparatura performanta si ca dispune de un personal medical bine pregatit si amabil, de medici profesionisti, care acorda fiecarei persoane atentie si grija, astfel incat problemele de sanatate sa isi gaseasca solutia potrivita.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica MedRo
Vezi Pareri

2. Dr. Iuliana Laura Candussi

La Cabinetul individual privat de Ortopedie pediatrica din Galati Dr. Iuliana Laura Candussi poti merge cu copilul tau la o consultatie de chirurgie pediatrica, de ortopedie si pentru o ecografie de sold la nou-nascut. Sunt tratate aici anomalii congenitale ale femurului si oaselor gambei, displazia de sold congenitala, luxatia congenitala de sold, malformatiile congenitale ale aparatului locomotor, piciorul stramb congenital (varus equin), scolioza, talusul vertical, tenotomiile, traumatismele la copii: fracturi, luxatii, entorse, tumori osoase benigne si maligne. Dr. Iuliana Laura Candussi este medic specialist in chirurgie si ortopedie pediatrica, avand competente in ecografia de sold si este sef de sectie la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Sfantul Ioan” din Galati si cadru didactic universitar.

Pentru o consultatie de ortopedie copii in Galati, medicul percepe suma de 200 de lei.

Pacientii considera ca la acest cabinet individual privat din Galati au beneficiat de servicii de calitate, de experienta si profesionalismul unui medic extraordinar, de rabdare si empatie fata de copii si parintii acestora, precum si de tratamente de succes.

3. Hyperclinica MedLife – Nicolae Balcescu

La Hyperclinica MedLife Nicolae Balcescu din Galati, care face parte din renumita retea MedLife, sunt disponibile servicii de ortopedie pediatrica. Aceasta retea reprezinta cea mai extinsa retea de servicii de sanatate private din Romania, activand de aproape trei decenii. Cu o prezenta impresionanta ce include peste 50 de clinici si centre echipate cu tehnologie medicala de ultima generatie, MedLife ofera pacientilor acces la ingrijire medicala de calitate superioara.

Lista de servicii prestate de ortopedul pediatru din Galati, cu preturile aferente, este afisata pe site-ul MedLife. Consultatia la cabinetul sau te va costa 275 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire fata de prestatiile clinicii, opiniile pacientilor sunt impartite in functie de  experienta fiecaruia inregistrata aici. Unii sunt de parere ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si empatici, iar solutii de tratament au fost eficiente. Pe de alta parte, multe persoane reclama ca nu se respecta programarile, ca unii medici au o abordare superficiala si ca personalul de la receptie nu are un comportament amabil.

Concluzii

Problemele si afectiunile aparatului locomotor al copiilor pot fi rezolvate cu succes la cabinetele de ortopedie pediatrica din Galati. Orasul de la malul Dunarii se poate lauda cu medici bine pregatiti in aceasta ramura medicala, profesionisti dedicati, care imbina competentele de chirurgie cu cele de ortopedie si traumatologie pediatrica. Ii poti gasi in cadrul unor clinici si cabinete de top, dotate cu aparatura performanta pentru investigatii si tratamente eficiente.

In urma lecturii acestui articol, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa alegi unitatea medicala din Galati, in care problema de sanatate locomotorie a copilului tau sa fie solutionata prin metode moderne, iar experienta micului pacient la medic sa fie cat mai placuta.