Meniu

Ortopedie pediatrica Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicii ortopezi pediatri din Pitesti pot identifica in cadrul consultatiilor medicale o multime de afectiuni medicale, printre care se numara si: deformari ale membrelor si coloanei vertebrale, anomalii ale mersului, oase rupte si diverse infectii sau tumori. Aflandu-se la o varsta sensibila si fiind curiosi de tot ce se afla in mediul inconjurator, cei mici se pot pune in pericol, suferind de multiple probleme osoase (luxatii, entorse etc.). De asemenea, exista si riscul sa mosteneasca genetic afectiunile respective de la un membru de familie. Indiferent care ar fi cauza patologiei de care sufera, copilul trebuie sa fie vazut de un medic bine pregatit in domeniu, care sa vina cu solutii personalizate. 

Daca esti in cautarea unui medic ortoped pediatru din Pitesti caruia sa i te adresezi pentru efectuarea unor investigatii precise, dar si pentru obtinerea unui diagnostic corect, atunci te incurajam sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt unitatile medicale pe care ti le recomandam. 

Care este pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica in Pitesti?

Pot exista anumite diferente de pret intre consultatie de ortopedie pediatrica in Pitesti si cea de adulti, pentru ca medicul tinde sa depuna mai mult efort in cadrul consultatiei pediatrice. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele aplicate in orasul tau pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Natisan
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii precise
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Muntenia Hospital
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Diagnosticare precisa
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Planuri eficiente de tratament
 • Empatie si rabdare
 • Nerespectarea programarilor
 • Slaba pregatire a personalului de la receptie
MedLife
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii la standarde superioare
 • Act medical ireprosabil
 • Medic primar in ortopedie pediatrica
 • Profesionalism, implicare si respect
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de ortopedie pediatrica din Pitesti la care poti apela cu incredere

Daca locuiesti in Pitesti si vrei sa descoperi o clinica specializata in ortopedie pediatrica la care se te adresezi pentru ca cel mic sa fie corect investigat si tratat, vrem sa iti prezentam cateva optiuni din orasul tau pe care le poti lua in considerare. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Centrul Natisan

Centrul Natisan este o unitate medicala din Pitesti in cadrul careia se practica si servicii de ortopedie pediatrica. Departamentul medical este reprezentat de dr. Emil Popa, medic specialist in ortopedie pediatrica, cu o buna pregatire in domeniu. Cu o experienta de peste 23 de ani in Spitalul de Pediatrie din Pitesti, medicul stie cum sa abordeze fiecare pacient in parte. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne pe care le are la dispozitie, se pot desfasura urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, control de rutina si interpretarea analizelor de ortopedie pediatrica. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 250 lei.

Unitatea medicala privata din oras este apreciata de majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile sale, in special pentru cele pediatrice. Consultatiile sunt amanuntit desfasurate, investigatiile sunt precise, iar tratamentele puse in aplicare sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. In plus, atmosfera este una primitoare si prietenoasa, mai ales pentru copilasi. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Natisan
Vezi Pareri

2. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este o unitate medicala multidisciplinara de renume din Pitesti, in cadrul careia se desfasoara si servicii de ortopedie pediatrica. Blocul operator este dotat cu aparatura de ultima generatie si performanta: artroscop pentru operatii intraarticulare, dotari de la Draeger, Trumpf, Karl Storz, Wolf, Siare, Favero, Trilux. Colectivul medical este unul bine pregatit in domeniu, asigurand investigatii si consultatii precise pentru fiecare persoana in parte. Acesta este compus din: dr. Alexandru Cirlan, dr. Theodor Popa, medici specialisti, dr. Gabriel Copciag si dr. Andi Babalac Dumitrache, medici primari. Printre serviciile pe care le desfasoara se numara si: artroscopia pentru leziuni intraaritculare, consultatii de specialitate, infiltratii articulare si periarticulare, interventii chirurgicale. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 255 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt apreciative, ca dovada a serviciilor medicale de calitate. Diagnosticarea este precisa, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie utilizate, iar planurile de tratament sunt corect elaborate. In plus, medicii dau dovada de empatie si rabdare in actul medical. Din pacate, programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie este slab pregatit.

3. MedLife

Solomed, care in prezent face parte din reteaua de clinici MedLife, este o clinica prezenta pe piata serviciilor medicale in Pitesti din anul 1992 si inca de atunci iti trateaza pacientii cu profesionalism, in paleta sa de specialitati fiind inclusa si ortopedia pediatrica. Sectia este coordonata de conf. dr. Alexandru Ulici, care este medic primar in ortopedia pediatrica, specializat, de asemenea, in ecografie pediatrica. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti si a participat la diverse cursuri de perfectionare atat nationale, cat si internationale, precum: curs de pregatire in tratamentul scoliozelor prin metode ortopedice, Targu Mures, curs de pregatire in ortopedie pediatrica Spitalul „Necker Enfants Malades”, Paris etc. De asemenea, are o experienta profesionala impresionanta, activand in diverse unitati medicale ca: Spitalul Clinic Coltea, Bucuresti, sef de sectie de ortopedie pediatrica SCUC „Grigore Alexandrescu”, sef de lucrari UMF „Carol Davila”, Bucuresti.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 220 lei.

Clinica medicala din Pitesti asigura tuturor pacientilor servicii medicale la standarde superioare. Departamentul de ortopedie pediatrica este echipat cu toate aparaturile necesare pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil, dispunand si de un medic bine antrenat in domeniu. Profesionalismul, implicarea si respectul fata de pacienti sunt principalele calitati care sunt apreciate de pacienti. Din pacate, majoritatea programarilor nu sunt respectate.

Concluzii

Stim ca vrei sa gasesti cea mai buna clinica medicala pentru copilasul tau, care sa fie consultat de un medic profesionist in ortopedie pediatrica in Pitesti. Ia in considerare cele trei unitati medicale din oras care cuprind aceasta specialitate si cere parerea unui specialist cu privire la starea de sanatate a copilului tau.