Meniu

Test Osteoporoza Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care se prezinta la medicul de familie cu simptome precum modificarea posturii, dificultati de respiratie, dureri de spate si scaderea in inaltime pot primi recomandarea sa faca un test de osteoporoza. In Cluj, pacientii se pot adresa unui numar mare de clinici si centre medicale pentru a afla daca sufera de aceasta afectiune.

Principalul test de osteoporoza poarta denumirea de osteodensitometrie si este recomandat mai ales femeilor cu varsta de peste 60 de ani sau aflate la menopauza, ca urmare a scaderii semnificative a productiei de estrogen. In cadrul unei clinici din Cluj, poti afla daca suferi sau nu de aceasta boala, care afecteaza milioane de oameni.

Unde se face test de osteoporoza in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si trebuie sa faci test de osteoporoza pentru ca medicul suspecteaza ca suferi de aceasta afectiune, exista mai multe optiuni de centre medicale pe care le poti alege. Pentru o imagine de ansamblu asupra celor mai bune clinici, poti consulta urmatorul tabel, din care vei afla si preturile pentru densitometrie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test Osteoporoza
Rating
Website
Osteomed
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Test Osteoporoza 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala profesionista si atenta
 • Preturi bune
 • Lipsa unui sistem de programari
Pro Medical
90 Ron
 • Pret Test Osteoporoza 90 Ron
 • Act medical de calitate superioara
 • Cadre medicale bine pregatite si empatice
 • Aparatura performanta
 • Unii pacienti spun ca programarile nu se respecta
Interservisan
70 Ron
 • Pret Test Osteoporoza 70 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
 • Conditii bune
 • Cativa pacienti au spus ca programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru test de osteoporoza in Cluj

Osteodensitometria este un test de osteoporoza necesar pentru diagnosticarea bolii, iar un numar tot mai mare de persoane din Cluj se adreseaza medicilor pentru ca se afla in categoriile de risc. In functie de rezultatul testului, se va recomanda un tratament potrivit.

Pentru a afla unde se face test de osteoporoza in Cluj, dar si pentru mai multe detalii privitor la unitatile medicale in care poti beneficia de aceasta investigatie, ai la dispozitie un clasament care include informatii utile pentru orice viitor pacient:

1. Osteomed

Principala optiune a pacientilor din Cluj carora li s-a recomandat sa faca test de osteoporoza este Osteomed, centru medical unde activeaza o echipa medicala cu experienta. Aceasta prioritizeaza confortul pacientului si precizia in timpul testarii, intrebuintand tehnologii moderne.

La acest centru, testul de osteoporoza costa 60 lei.

Feedback-ul venit din partea catorva pacienti releva ca serviciile sunt de calitate. Printre calitatile atribuite personalului din acest centru medical se numara profesionalismul, rabdarea si atentia la nevoile pacientului. In plus, un alt aspect avantajos il reprezinta preturile. Cat despre dezavantaje, sunt mentionate lipsa unui sistem de programari si timpul ridicat de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Osteomed
Vezi Pareri

2. Pro Medical

Unul dintre cele mai bune centre medicale din Cluj pe care le poti alege pentru testul de osteoporoza este Pro Medical. Cu scopul de a oferi servicii medicale personalizate de calitate superioara, colectivul se afla intr-o continua dezvoltare si acorda o importanta deosebita cercetarii. Aici, pacientii pot beneficia de consultatii de specialitate, investigatii specifice si analize de laborator.   

Pretul unei osteodensitometrii complete este de 200 lei. In ceea ce priveste tariful testului de osteoporoza, acesta costa 90 lei.

Multi pacienti apreciaza serviciile oferite de acest centru medical, fapt ce reiese din numeroasele pareri pozitive de pe internet. Cadrele medicale sunt descrise ca fiind bine pregatite, empatice si amabile. In recenzii mai sunt surprinse si alte avantaje, precum calitatea superioara a serviciilor si folosirea unor aparate de ultima generatie. Sunt si persoane care spun ca experienta lor nu a fost cea mai placuta, motivul din spatele acestor afirmatii fiind decalarea programarilor.

3. Interservisan

Topul celor mai apreciate unitati medicale pentru efectuarea testului de osteoporoza este Interservisan din Cluj. Cu peste 25 de ani de experienta, marcheaza prima clinica particulara cu actionar unic din Romania si s-a dezvoltat considerabil pe parcursul anilor de activitate. Daca la infiintare avea 14 cabinete de specialitate, acum este dispusa pe 5 etaje. Obiectivul intregului colectiv este de a oferi cele mai inalte standarde atunci cand vine vorba despre servicii medicale private.

Un test de osteoporoza costa 70 lei.

Referitor la feedback-ul pacientilor, parerile sunt in mare majoritate pozitive. Multi spun ca au avut o experienta foarte placuta, datorita profesionalismului si amabilitatii personalului, dar si conditiilor bune de cazare. Curatenia este un alt avantaj. Exista si pacienti care nu impartasesc aceeasi parere, spunand ca programarile nu se respecta si ca plata se face inainte de consultatie.

Concluzii

Asa cum reflecta clasamentul anterior, pacientii din Cluj si din imprejurimi beneficiaza de diversitate in privinta clinicilor si centrelor medicale unde se poate face testul de osteoporoza. Multe dintre acestea respecta standarde inalte de calitate si pun pe primul loc confortul pacientilor.

Tariful este un criteriu important, dar calitatea actului medical este definita de experienta personalului si de conditiile in care isi desfasoara activitatea, precum si de aparatura folosita.